|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
ddee píše:Daniele se daříHolt, jiným to leží v žaludku a závidí klienty.
Divím se, že se nepokouší něco podobného napsat na Míšu z KotlářskéAle určitě se dočkáme.
Pozitivní recenze od nových nicků může mít jen Mia a její tým
montecinto píše:Ději se tady na tomto vláknu podivné věci, nerozumím tomu.![]()
![]()
1/ Podíval jsem na forum dnes po 17 hodině - zrovna zde napsal svoji zprávičku mistrbrna, snad trošku kritickou na Danielku..
2/ během několika pár minut na to zareagoval copain - napsal stejnou zprávu jako Sylabus (nyní), se stejným odkazem.
3/ Pak za pár minut tato zpráva zmizelaa poslední byla opět od mistrbrna.
Tak jsem si říkal, že ten copain si to asi rozmyslel a smazal to.
4/ Nyní se dívám opět a tutéžslovně stejnou zprávu, doslova napsal Sylabus.
![]()
..... jestli se oba pánové spolu radí, kdo co napíše, stejně píšou oba jen o Danielce. Nic proti, je to fajnová žena.
Ale tyto přesuny nechápu.
DDanielkkaa píše: Žádná divná reakce.Fotky mé jsou pravé.Nikdy jsem nadávala upravené foto.Jsem ráda že každý napíše názor. jen nechci aby tady psal někdo kdo u mě nebyl...
... A ještě chci napsat že uvádím svůj pravý věk .....Takže osůbka, která jde za mnou ví že jsem po dítěti a je mi tolik kolik uvádím. Jelikož chodím do práce tak na bytě nejsem každý den,
vasik85 píše:A opet nam to bylo vse doslova vysvetleno a obhajeno, navic si Danielka s nami zprijemnuje sve chvile, uzasne.
![]()
Poas000poas píše:DDanielkkaa píše: Žádná divná reakce.Fotky mé jsou pravé.Nikdy jsem nadávala upravené foto.Jsem ráda že každý napíše názor. jen nechci aby tady psal někdo kdo u mě nebyl...
... A ještě chci napsat že uvádím svůj pravý věk .....Takže osůbka, která jde za mnou ví že jsem po dítěti a je mi tolik kolik uvádím. Jelikož chodím do práce tak na bytě nejsem každý den,
DDanielkkaa,
aby bylo jasno, já tě v podstatě naprosto chválím.Je dobře, že uvádíš pravý věk - což by asi mělo být normální u všech dívek.
A je pochopitelné, že tam nejsi stále, když chodíš do práce, to je vše OK. .. že máš po dítěti nemůže nikdo asi vědět dopředu, ledaže by si to tady přečetl. Ale myslím si, že to není pro většinu mužů žádný problém, naopak to určitě nahradíš svým příjemným přístupem.
Není to asi důležité, ale nechápu, jak můžeš vědět, že ten vasik85 u Tebe nebyl, přece se Ti každý nepředstavuje svým nickem ...
copain píše:vasik85 píše:Tak první příspěvěk bude k Danielce a to z nového místa na Skořepce. Jen ve zktratce, místo Ok, čisto, pokoj větší než na Došlíkové. Jen Danielka nám něják sešla za poslední dobu. Není to co to bývalo. Asi se na ní podepisují ty roky co to dělá. Na opáčko už ne. Nezklame, ale ani nenadchne, vše moc hraný. Jdeme hledat dál. Teď je na řadě Mia, to bude asi jiný kafe...
Prvni prispevek deset minut po registraci a s tak zasvecenym komentarem. Zrejme u ni uz drive byl? Procpak se znovu zaregistroval pod jinym nikem? Navic naprosto neduveryhodny komentar. Nahodou vim, protoze mi rikala, ze z osobnich duvodu muze mit dnes jen jednoho. A to jsem byl ja. Teprve dnes se behem dne nastehovala na privat. A poradek tam zrovna nemohl byt, protoze to jeste vse nestihla uklidit. A z Doslikove se odstehovala prave proto, ze zrejme tento dotycny psychopat ji tam klepaval na okno, smiroval a delal jine vylomeniny a ted se snazi pomlouvat, protoze za Danielkou nesmi chodit.
Poas000poas píše:Není to asi důležité, ale nechápu, jak můžeš vědět, že ten vasik85 u Tebe nebyl, přece se Ti každý nepředstavuje svým nickem ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků