Hledat  

Night club Angel

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Night club Angel

Příspěvekod Redrum » stř 8. srp 2007, 18:48

Mate nekdo zkusenosti s navstevou http://www.tonight.cz/angel/? Vyjde to o hodne vic nez privat? Podle fotek tam jsou hezky holky, ale tomu se asi moc verit neda. Jit tam sam, je asi taky trochu blby ne?
Redrum

Příspěvekod rencar » stř 2. dub 2008, 12:44

V angelu jsem byl. Vyjde o dost draz nez privat - tusim ze to bylo 2300 za pul hodiny a holce vicemene musis kupovat drinky "na seznameni" po 300,-. Jina vec je ze ty holky co tam jsou, tak to je opravdu extratrida. Krasny s naprosto dokonalyma telama, chovani v norme - proste profesionalky. Takze pokud mas spoustu penez a nevis co snima tak musim doporucit - za ty prachy tam dostanes kvalitu, ale privat je privat.
rencar

Příspěvekod Kronn » pát 6. bře 2009, 19:54

rencar píše:V angelu jsem byl. Vyjde o dost draz nez privat - tusim ze to bylo 2300 za pul hodiny a holce vicemene musis kupovat drinky "na seznameni" po 300,-. Jina vec je ze ty holky co tam jsou, tak to je opravdu extratrida. Krasny s naprosto dokonalyma telama, chovani v norme - proste profesionalky. Takze pokud mas spoustu penez a nevis co snima tak musim doporucit - za ty prachy tam dostanes kvalitu, ale privat je privat.

rencar nevim kdy jsi tam byl naposledy..ja se tam byl podivat poprve s kamarádem před měsícem... slečny se tvářili nic moc... začali komunikovat až jsme se jich zeptali co si dají....po chvilce chtěli koupit další drink a ne zrovna ten nejlevnější..... Kvalita podprůměr.... Několik baculek,pár slečen které si myslely že díky soláriu budou hezčí a opravdu zájem jsem měl z celého kolektivu jen o dvě.... Když jsem se opatrně zeptal na cenu tak jsem málem spadl... 3500 ... Slušne jsem se zvedl..Poděkoval a odešel...Za to jsem byl ve dveřích počastován velmi agresivním pohledem barmana-vyhazovače....
Kronn

Příspěvekod rencar » pon 9. bře 2009, 7:23

Kronn píše:
rencar píše:V angelu jsem byl. Vyjde o dost draz nez privat - tusim ze to bylo 2300 za pul hodiny a holce vicemene musis kupovat drinky "na seznameni" po 300,-. Jina vec je ze ty holky co tam jsou, tak to je opravdu extratrida. Krasny s naprosto dokonalyma telama, chovani v norme - proste profesionalky. Takze pokud mas spoustu penez a nevis co snima tak musim doporucit - za ty prachy tam dostanes kvalitu, ale privat je privat.

rencar nevim kdy jsi tam byl naposledy..ja se tam byl podivat poprve s kamarádem před měsícem... slečny se tvářili nic moc... začali komunikovat až jsme se jich zeptali co si dají....po chvilce chtěli koupit další drink a ne zrovna ten nejlevnější..... Kvalita podprůměr.... Několik baculek,pár slečen které si myslely že díky soláriu budou hezčí a opravdu zájem jsem měl z celého kolektivu jen o dvě.... Když jsem se opatrně zeptal na cenu tak jsem málem spadl... 3500 ... Slušne jsem se zvedl..Poděkoval a odešel...Za to jsem byl ve dveřích počastován velmi agresivním pohledem barmana-vyhazovače....

No ja jsem tam byl loni nekdy v unoru. Takze od ty doby nevim ... ale ty holky co tam byly tenkrat byla fakt vsechny opravdu kocky ze jsem nevedel kterou si dat... ale asi to tam taky slo do haje koukam
rencar

Re: Night club Angel

Příspěvekod lliibboorr111 » čtv 17. pro 2009, 14:02

tak koukam na diskuze a nema mi to sem neco nenapsat. Hej, ja sem byl v angelu v lete a byl sem spokojenej. Byl sem tam s jednou cernovlasou, vetsim zadkem ale na pokoju byl super, oral byl prumer. mlada, ale asi to uz dela dlouho. jo, je to drazsi nez privat, ale cistejsi a lepsi. Jen sem tak nechal palku za piti. Navic si muzes aspon vybrat podle tveho gusta 8)
lliibboorr111

Re: Night club Angel

Příspěvekod otik1 » čtv 28. led 2010, 4:02

Ja jsem byl v Angelu dvakrat,sice to bylo v roce 2008,ale po prvni navsteve jsem byl tak spokojeny,ze jsem si to za pul roku musel zopakovat.ceny jsou za hodku vysi nez na privatu,stalo me to 2500kc,ale byl jsem spokojeny.z 10 holek tam bylo 8 fakt nadhernych,ty by klidne mohli delat modelky.vubec jsem nevedel kterou si mam vybrat,tak jsem se zeptal o radu vyhazovace,kterou nejvic klienti chvali.doporucil me hnedovlasku,vek 24let a byl to jeden z nejlepsich soulozi co jsem mnel na privatech.jak ctu vase recenze,tak je mozny,ze se to tam zmenilo,ale taky zalezi na ktere holky tam zrovna narazite.
otik1

Zpět na Diskuse na téma