|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
rencar píše:V angelu jsem byl. Vyjde o dost draz nez privat - tusim ze to bylo 2300 za pul hodiny a holce vicemene musis kupovat drinky "na seznameni" po 300,-. Jina vec je ze ty holky co tam jsou, tak to je opravdu extratrida. Krasny s naprosto dokonalyma telama, chovani v norme - proste profesionalky. Takze pokud mas spoustu penez a nevis co snima tak musim doporucit - za ty prachy tam dostanes kvalitu, ale privat je privat.
Kronn píše:rencar píše:V angelu jsem byl. Vyjde o dost draz nez privat - tusim ze to bylo 2300 za pul hodiny a holce vicemene musis kupovat drinky "na seznameni" po 300,-. Jina vec je ze ty holky co tam jsou, tak to je opravdu extratrida. Krasny s naprosto dokonalyma telama, chovani v norme - proste profesionalky. Takze pokud mas spoustu penez a nevis co snima tak musim doporucit - za ty prachy tam dostanes kvalitu, ale privat je privat.
rencar nevim kdy jsi tam byl naposledy..ja se tam byl podivat poprve s kamarádem před měsícem... slečny se tvářili nic moc... začali komunikovat až jsme se jich zeptali co si dají....po chvilce chtěli koupit další drink a ne zrovna ten nejlevnější..... Kvalita podprůměr.... Několik baculek,pár slečen které si myslely že díky soláriu budou hezčí a opravdu zájem jsem měl z celého kolektivu jen o dvě.... Když jsem se opatrně zeptal na cenu tak jsem málem spadl... 3500 ... Slušne jsem se zvedl..Poděkoval a odešel...Za to jsem byl ve dveřích počastován velmi agresivním pohledem barmana-vyhazovače....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků