jemný01 : díky za pochvalu, ale ta náleží více Yankovi, že to tak pěkně napsal, já to jenom překoponul..
Jinak co se týká otoček tak ješt je tu jedne článek od stejnýho autora
Otočky, aneb jak si nevrznout.
* Autorem článku je Yanek
Protože z některých ohlasů nepřímo vyplývá, že mnozí z nás stále ještě shledávají jakési zvrácené uspokojení v souloži s někým, kdo se jim hnusí, pod záminkou neschopnosti udělat čelem vzad (to jste sakryš nebyli na vojně, či co?), jsem nucen rozebrat zde problematiku tzv. otoček a všeho co s nimi souvisí.Tedy k věci. Co je to otočka.
Přijdete-li na privát (v nightclubu se Vám to už z principu stát nemůže), ne vždy Vás mezi dveřmi uvítá ztepilá krasavice vonící francouzským parfémem v ceně Vašeho měsíčního platu. Pomíjím případy, ve kterých je Váš vkus trochu… řekněme posunut a krasavici neočekáváte. Co v takovém případě udělat a jak to udělat je předmětem tohoto příspěvku.
Takže co udělat je jednoduché. Otočku.
Otočku je možno udělat v podstatě kdykoliv, až do předání peněz. Jak jednou peníze dáme z ruky, můžeme se už snažit jen o minimalizaci škod. Proto je výhoda, jdeme-li do neprobádaných končin, jít jen na půl hodiny. Zbytek času pak lze umořit například masáží (necítíme se dobře), ruční prací (moc se nám to líbí), orálem (pokud dámě není z úst cítit víc než z rozkroku) a podobně.
První na co musíme myslet je, že když za námi už jednou zaklapnou dveře, mají citlivější jedinci větší problém s návratem na výchozí pozici, tedy na chodník. Je tedy nutno co největší podíl vizuálních vjemů vstřebat ještě před vstupem do jeskyně. Protější strana to samozřejmě ví rovněž, a tak se bude snažit nám negativní vjemy znesnadnit. Typické triky jsou:
* Schovávaní se za otevřenými dveřmi – řešíme prostým požadavkem „ukaž se prosím“.
* Tma v předsíni – lze eliminovat požadavkem rozsvítit (nemáme rádi tmu)
* Volné oblečení – ani volné oblečení nezatají 35 kg nadváhy nebo důchodový věk.
* Vyslání mladší kolegyně ke vstupu – přijde-li vám otevřít vyjukaná devatenáctka, je namístě dotaz: „XY, to jsi Ty?“
Nejsme-li spokojeni s odpovědí, případně s tím co uvidíme (ucítíme), je na místě otočka. Berme ji jako základní. Můžeme říci v podstatě cokoli, stejně nám to nikdo neuvěří.
* Zapomněl jsem si telefon v autě
* Já zapomněl, že musím do bankomatu
* Sakra, peněženka zůstala v autě
* Promiňte, toto je obchodní zastoupení Husqvarny?
A podobně, nebo (otrlí jedinci) nic. Aniž bychom dali protějšku prostor na reakci otočíme se a volným krokem odcházíme. Víme-li, že jsou vchodové dveře zamčené, proneseme velmi nahlas žádost o odemčení. Příslušná pracovnice o veřejný konflikt nestojí, tomu věřte. Stále ještě hovoříme o otočce mezi dveřmi.
Pokud za námi dveře bytu zaklapnou, stále ještě není nic (až do předání peněz) ztraceno. Snažte se všechny potřebné informace pro rozhodnutí získat co nejrychleji. Jste-li na pochybách, neváhejte požádat o svléknutí některé části oděvu. Dospějete-li k závěru, že tohle tedy NE, buďte v dalším jednání usilovně zdvořilí ale neústupní. Nejčastěji si vyslechnete následující výroky:
* Já jsem se teď přebarvila na tmavo
* Za poslední tři měsíce jsem maličko ztloustla
* Mně je 28
* Já jsem Maďarka (otec byl Ital, matka byla Maďarka…atd.)
* Já jsem Pavla, ta blondýna to je Zuzana, v inzerci to nějak popletli.
A další, neméně vyvedené. Nabízím tedy některé výroky, které můžete Vy použít pro rozloučení.
* Nezřetelné mumlání zakončené zřetelným pozdravem
* Promiň, já jsem si Tě představoval jinak
* Omlouvám se, moc Ti to sluší ale nejsi můj typ
* Sorry, ale na Tebe bych teď asi neměl
* Teď mi volali, musím odjet ale přijdu zítra v 17:30
* Já raději štíhlejší
* Jsi hnusná jak prasečí prdel (musíte si být jisti, že pasák není na dostřel).
Jak bylo uvedeno výše, nedokážete-li to, zkuste minimalizovat škody. Například: přišel jsem jen na půl hodiny, můžu dostat kávu? přišel jsem jen na masáž… handjob… pokec (pozor, je pitomá jak pucštok).
V každém případě je jisté, že pokud otočku nezvládnete jednou, podruhé už Vás vzpomínky na tu první, neuskutečněnou, donutí utéct v panice. Zkušenost je vždy levná, ať stojí co stojí. Tak hodně štěstí.
Yanek
je to pět převzato z
http://www.kurtizany.net/wp/wp/2009/09/03/otocky/