Hledat  

Varování! Predatorka_Love Pardubický kraj-Ústí nad Orlicí

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Varování! Predatorka_Love Pardubický kraj-Ústí nad Orlicí

Příspěvekod bari » úte 9. zář 2014, 6:42

Chlapi, chtěl bych napsat takové varování, nebo chcete-li zkušenost s touto dámou. Sice jsem u ní nebyl osobně, ale při vyhledávání dam v místech, kam mám za pár dní jet, jsem narazil na amaterech na její profil. Uvedla tam klientovo číslo a asi i soukromý mail. Napsal jsem jí, že to je neprodesionální a že mě tím odradila a aby si dávala bacha, uvedením jména a telefonu si může zadělat na průser. Pánové, to co začalo potom je mazec. Prý že jsem to já a ať táhnu do řiti. Odepsal jsem jí, že jsem u ní nebyl a jen jsem jí napsal co si o tom myslím. Potom jsem psal od kámošky jen jeden vzkaz kde jsem se jí omluvil a litoval ji :-) . Vyvěsila si to na profil, ale jen to, co se jí hodí do krámu a ještě to trošku upravila. No můj telefon to není, ani to není pravda co píše níž, ale dávejte si na ni pozor. Nesnese kritiku a mohla by někomu pěkně zavařit. U ní jsem tedy nebyl, takže služby hodnotit nemůžu, ale já k ní nepůjdu už nikdy. Jen bych vás všechny rád upozornil, že jsem jí nijak neurazil, pouze napsal svůj slušný názor a odpovědí mě bylo několik urážek, výhrůžek a když jsem ji bloknul, chodilo to z anonymu. Smazal jsem to, ale řekl jsem si, že budu radši varovat. Pokud ji někdo znáte, napište sem, jestli je jiná, ale i kdyby ji nějaký hlupec urazil, nebo nepřijel, zveřejnění čísla a mailu (je hňup, že používá mail se svým jménem) je trošku víc neprofesionální. A ještě taková třešnička, sprostě mě urážela a nakonec napsala ať nechám slušné lidi na pokoji. Od slušného člověka věty typu táhni do pr...le opravdu sedí. No co nadělám, já už jsme ztracen, tak třeba vám to pomůže.

Toto je její nick, posuďte sami, ale hlavně ji nekritizujte :-) - http://nick.amateri.cz/Predatorka_Love
bari

Re: Varování! Predatorka_Love Pardubický kraj-Ústí nad Orlicí

Příspěvekod Predatorka_Love » úte 9. zář 2014, 13:03

9. RE: Drsné
Smazat
Adresát: bari80
08.09.2014 15:57:18
Historie
A ZALOBU SI KLIDNE PODEJ:))))

10. RE: Drsné
Smazat
08.09.2014 15:56:23
Historie
A ZA DRUHE,TO NENI MUJ KLIENT,ALE PODVODNIK!!!NIC VIC...TAK SE TAKOVYCH HAJZLU ZASTAVEJ,JE MI TO FUK!!!!

:D :D :D

NEMATE LHAT :)))) A PODVADET:)) AKCE SPOUSTI REAKCI:)) A JAKYHO PROZRAZENI??,TY UZ TO MAS TAKY V HLAVE POMATENY,VZDYT TU MAM FOTA A TEL:)) TAK ASI PROZRAZENA UZ JSEM:))NEBO SNAD NEEEE:))))????

POBAVIL JSI....
11. RE: Drsné
Smazat
08.09.2014 15:54:13
Historie
moje vec,tva blba starost!!!

jedine ze by to cislo bylo tvoje,ze se do toho tak seres..:))

vazne mi je lito ze mi nezavola nekdo z jihomoravskeho kraje:)))

SBOHEM!!!!

STAREJ SE O SEBE!!!!NEBO SI TO DAM TAKY NA PROFIL!!!!VIS O TOM HOVNO,TAK SE NESER!!!!

(TAK TO JE CELY CO JSEM TI NAPSALA,TO ZE JSEM SPROSTA,NIKDE NETAJIM,TAK UZ ME CURAKU NEOTRAVUJ!!!!) JENZE TY ZAS NAPISES ZE JE TO UPRAVENY,VID:))) KRETENE,KDO TI VYHROZOVAL??JSI NEMOCNY CLOVEK A NEUSTALE MI PISES Z RUZNYCH NICKU,SE PROBER...
Predatorka_Love

Příspěvekod Predatorka_Love » úte 9. zář 2014, 13:14

NAVIC,SAM JSI MI POSLAL ODKAZ AT TI TU ODEPISU,ZE??MYSLIS ZE NEJAKYHO KARLA NEBO PEPU ZAJIMA CO MAM NA PROFILU?? NECH ME BYT,DEKUJI TI!!!!!:)) NAPIS SI TO KAM CHCES,SE MNOU NEHNES.. NEZAPOMEN ME URAZET JAKO VE VZKAZECH ZE NEMAM ANI ZAKLADKU ATD..ZACAL JSI SI PRVNI!!!! JSEM SVINE,NO A CO??? A TY S TEMI CISLY JSOU LEPSI?? TADY PISES RECENZI NA HOLCINU KTERA NEDODRZELA SLOVO,ALE ZE JA SE BRANIM,ME HNED NAPADAS??!!!!TAK JA NASTESTI VZKAZY OD TEBE NESMAZALA A KAZDYMU JE UKAZU,ABY JSI NEMOHL LHAT,ZE JSI ME NEURAZEL...! TO TY URAZIS A ANNONYME,JA TAM FOTA MAM.... JSI U ME CHUDAK A TIM I ZUSTANES....
Predatorka_Love

Příspěvekod Predatorka_Love » úte 9. zář 2014, 13:18

3. Odkaz nahlásit
Nick: Sukaczroku80
09.09.2014 06:47:03
nepřečtená
označ
viewtopic.php?f=7&t=4016
Co víc dodat. Tím s Tebou už končím a piš si co chceš. Hlavně už mě neodepisuj, nezajímá mě to. Pokud chceš reagovat, tak to napiš na sexprivat. Tam si to můžou ostatní aspoň přečíst. bari80
Přečteno | Odpovědět | Historie | Do archivu | Smazat
Predatorka_Love

Příspěvekod bari » stř 10. zář 2014, 8:00

Pro Predátorka: Tak se podívej, nejsem Tvůj klient a ani nebudu. Nikdy jsem Ti nevolal a číslo na Tvých stránkách není moje. Jen jsem Ti napsal, že mě odradilo to, že napíšeš číslo klienta (i když je to slibotechna) na profil. To právě mě odradilo a proto jsem Ti to napsal. Nerad bych se stal obětí Tvých komplexů. Přijedu, něco udělám špatně a šup číslo na profilu. I když používám číslo, u kterého by mě to nevadilo. Pokud jsi tak drsná, tak sem nakopíruj všechno co jsem Ti napsal a ne jen útržky. Z toho půjde všechno poznat. Ať si potom ostatní udělají představu o tom, jestli jsem kretén co Tě uráží, nebo někdo kdo nedodržel slovo. Ano, mám dva profily na amaterech, ale ten třetí je kamarádky, psal jsem Ti od ní. A ona má taky zkušenosti s urážením, ale nedala tam osobní informace, pouze nick a mail. Jestli ten dotyčný nedodržel slovo, je to smutné, je víc takových lidí. Ale Ty jsi se nad to měla povznést a nedávat jeho číslo na profil. Stejně se Ti to určitě ještě stane. Mysli si o mě co chceš, je mě to upřímně jedno, já domluvené slovo vždy dodržel a to mě můžou všechny holky potvrdit. I když pochybuji, že si mě pamatují všechny, u některých jsem byl jen jednou a to v tom návalu asi nedají. Mě prostě přijde, že nedokážeš překousnout kritiku. A žalobou jsem Ti nevyhrožoval, jen jsem Ti napsal, že ten dotyčný by to mohl potom udělat-až se to provalí. Ale dej sem moje vzkazy a bude to vyřešené. A nezapomeň i Tvoje odpovědi. A každý si udělá obrázek sám.
bari

Příspěvekod Predatorka_Love » stř 10. zář 2014, 8:44

Ja,Predatorka_Love Te posilam do PRDELE a tam pro mne navzdy zustanes....

Tak jako chodim po tyhle planete,PRISAHAM-ze na Tvoje vzkazy a recenze nebudu reagovat...:)))

MOUDREJSI USTOUPI,HLUPAK MA POTREBU NECO NEUSTALE DOKAZOVAT....:))))
Predatorka_Love

Příspěvekod bari » stř 10. zář 2014, 9:21

Nechci aby se o mě lhalo, a jestli chceš taky pravdu, dej sem všechny moje vzkazy a všechny Tvé odpovědi. A na Tvoji sprostotu mám jako náplast svoji slušnost :-). Dej sem vzkazy ať si každý udělá obrázek. Přestaň urážet a dej sem vzkazy. Pokud nechceš reagovat, nemusíš, ale nakopíruj to sem. Jen urážíš, ale píšeš jen to co se Ti hodí. Nebudu ustupovat někomu kdo se ohání slušností a dlaždič by se styděl, kdyby ho měl poslouchat. Nereaguj, nepiš klidně nic nového, ale dej sem vzkazy tak jak byly napsány a já uznám, že jsi aspoň fér. Nechci tady tapetovat a proto-dej sem vzkazy ať si ostatní udělají jasno. Třeba odsoudí mě. Nebo ať někdo kdo u Tebe byl a má tady už nějakou dobu profil napíše recenzi jaké to u Tebe bylo.
bari

Příspěvekod acx » stř 10. zář 2014, 10:29

Šílený Hodonín, následují ho i Pardubice :?: :lol: :lol: :lol:
acx

Příspěvekod Predatorka_Love » stř 10. zář 2014, 10:43

Poradí mi někdo prosím,jak se tu ruší registrace..??
Predatorka_Love

Příspěvekod acx » stř 10. zář 2014, 11:17

Predatorka_Love píše:Poradí mi někdo prosím,jak se tu ruší registrace..??

jedině admin, ale pokud máš příspěvky, tak asi ne.
Pokud nechceš, nechej to být a nepřihlašuj se ...
acx

Příspěvekod Predatorka_Love » stř 10. zář 2014, 11:30

děkuji za odpověd..hezky zbytek dne:)
Predatorka_Love

Příspěvekod jarjaroslav » stř 10. zář 2014, 15:53

acx píše:Šílený Hodonín, následují ho i Pardubice :?: :lol: :lol: :lol:

Snat tje nepřestali bavyt Hodonínské kursi práva a jasika czeského? :lol:
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Vaas Montenergo » čtv 11. zář 2014, 14:36

Něco podobného mi připomíná Ginna z Boskovic :-D :-D :-D
Vaas Montenergo

Zpět na Dívky mimobrněnské