Zdravím všechny.
jen se zatím jen tak rozkoukávám

Vidím, že toto téma jihlava dlouho spinkalo. Tak jsem se rozhodl zaměřit na toto město kdysi tak proslavené armádním týmem.
Leč musím konstatovat, že s ťapinkama je to tu tak jak v současné době s hokejem

, tedy bída. Tak nějak popořadě, začalo to docela slušně.
První kontakt : ...za prachárnou. Ok zaparkoval jsem u benziny a po chvíly hledání domu po tmě jsem byl u cíle. Výšplh do druhého patra, slečna už čekala. Vcelku sympatická, fotka odpovídala. trošku kypřejší tvary-po dítěti. No zádrhel se vyskytl hned na začátku. Hodinka 1300, říkám ok, mám jen masaryky, no jenže já nemám na vrácení. Tak říkám půl hodky? Ona 1200, ci pana nějaký nepoměr

. A jeje co ted stím , já ve šrajtofli jen masaryky a smetany

(to byt poučením pro příště, že člověk má mbýt připraven a vybaven na vše a vším, myslím i kondomy-i to se mi už stalo-o tom až příště). Ok po delším dohadování, jsme se domluvi na pul hdce, já vitáhl, no to až poto, nejdřív drobáky a šel dat spršku. Jaké překvapení pro mě bylo, když chystajíc se na 69 mi řekla, že lízání je za příplatek

. No sem myslkel že ju..

Řek jsem jí svoje a pořádně ji vyšukal. Jo byla spokojená, já taky, ještě sem měl 5 minut čas, ale bylo to tak akorát.

. Na tomto privátku jsou dvě, někdy i tři dívky.
Další zkušenost: Zelená ulice č2.Tak tady Kačenka..345 a Paloma ..853 a ještě je tu třetí kočička. Schůzku jsem domlouval s Palomou, strašně ji zjímalo moje jméno. bylo slyšet, že má phon na hlas a že holky se hovorem docela baví. Když jsem byl na místě, linka byla obsazena, zkoušel jsem vydržet pul hodky ale stále nic. Takže pánové pozor a raději nebrat.
Přímo nesnáším, když se domluví schůzka a pak nic, takových sem zažil několik, ale o tom v dalším vlákně.
Třetí kontak: KARIN ..024. Tu už jsem měl delší dobu vmerku. Bohužel jak jsem se jí dovolal, tak mi oznámila, že na privátku už nepracují, že jim byly prostory odebrány. Smůla.
Čtvrtý kontakt: Karin 19..385. Tak ta mě nepustila ani keslovu, ta to měla tak naučené

. Prtý chrání sebe i mě a vše je střeženo a dále pánové ta luxusní cena od devatenáctileté žáby , pulhodka 2000, hodka 3000.
Takže jihlava nic moc, ještě tam mám políčeno na dvě, tak snad to bude lepší.
Pokud by jste věděli oněčem co stojí za hřích budu velmi rád za kontakt.