|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Honzi píše:Dřív uváděla v inzerátech cenu 1000/1500. V poslední době ale už ne.
soliter. píše:Honzi píše:Dřív uváděla v inzerátech cenu 1000/1500. V poslední době ale už ne.
je to tak. dříve ještě zároveň inzerovala pod jiným jménem, něco jako VIP a tam chtěla úplnej úlet. Třeba trojku nebo i víc.
Dnes se už cena konečně snížila u většiny rozumných privátů na 1.300 i 1.200 za hoďku.
Leo2 píše:je pěkně blbá a namistrovaná....
Fotku s bříškem tu nejbliší době dám abych ukojila i ty co si jen honí a pláčou nad tím že jsem podražila o dvě stovky. A musím ti i říct že za mnou už nechoděj blbečci kteří jsou arogantní a mentálně zaostalí..... Chodí za mnou muži na úrovni , ženatí, normální..... Mě stačí když mám zákazníku 4 - 5 a všici jsme spokojeni! Zlatokopka nejsem to bych musela mít nižší ceny a za den jich zvládnou aspoň 10......heč mám pěkné prsa, vlasy, tvář, krásné nohy, zadeček a mám pěkný přístup k zákazníkům mím miláčkům![]()
Pracuje sama na sebe a žádného pasáka nemá - bylo by to pod jají úroveň vydělávat pro nějakýho blbce! Při sexu jsem se jí díval na pěknou tvář, dlouhé vlasy, prsa, pěkné nožky a zadeček. Ujetej na břicho nejsu a ani mě nevadilo že měla na sobě pěknou košilku - naopak! Byl jsem u ní přes hodku, masáž, orál o ochranou i sex, mazlení a líbání - to co doma už nemám mě splnila Dášenka
Pro páju116 Když píšeš že Ti Dáša splnila vše co už doma nemáš, tak své staré řekni, že chceš orál a sex s ochranou, debile![]()
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků