soliter. píše:Nenechme ze sebe dělat blbce a za ťapinama za tyto prachy nechoďme.
Uvidíte, že se velmi brzo vzpamatují. Ostatně jako už více z nich.
Osobně s tímto nemohu souhlasit. Všichni chcete od děvčat: čisté , hezké a příjemné prostředí, čistá prostěradla, pití i když nealko, čisté osušky, aby děvčata vypadala pomalu jak ze žurnálu, protože jinak je rozdrtíte pomluvami jak vypadá, chcete používat "hračky", které taky něco stojí, chcete aby vám chodili v sexi oblečcích, rajcovních botech, korzetech, podvazkách, což taky něco stojí, aby byla holka nebo žena vyvoněná a ne žádným laciným parfémem a to taky něco stojí. Pronájmy těch bytů taky něco stojí, některé ani nedostanou celou částku, kterou jim dáte do ruky, ale musí odvádět procenta za to, že užívání privátu mají k dispozici, inzerce aby se dostala k vám taky něco stojí. Takže zkuste si to všechno propočítat a zjistíte, že bojkot je na nepravém místě. Osobně jsem na žádném privátě nebyl, ale tyhle tzv. ťapiny vozím do práce nebo z práce, především však z er. podniků. Pokud se vám pánové ty ceny zdají vysoké, tak v centru Brna najdete vždy na chodníku nějakou šlápotu, která vám udělá dobře i za nižší cenu, než které tady nadhazujete. Ale pak se běžte hned druhý den nechat prošetřit, jestli jste bez zdravotní újmy. Vy je hodnotíte podle sebe. Jiný může být zase 100% spokojen. Předáváte si čísla, sdělujete informace které jsou diskrétní, dokonce jsem tu zahlédl i nějakou fotku holky s obličejem což není normální. Co by jste dělali, kdyby se k vám začali takhle chovat ty holky? Vážně zkuste používat rozum. Už to tady někdo napsal. Jestli na to nemáte, tak zůstaňte doma se svou starou u televize. Většina holek co to dělá to nemá v životě jednoduché. Vy jak jsem si přečetl se otáčíte u dveří privátu. Kolikrát ty holky musí zatnout zuby a i když se jim nelíbíte, tak Vás vezmou. Berou to jako práci. Mimochodem co jsem si prolezl tohle fórum, tak být babou, tak některé z vás bych si ještě před vstupem vydezinfikoval podle toho kolik jste navštívili privátů - někdo dokonce snad 50. Promiskuita jako svině. Na jednu stranu chcete zdraví po holce, ale nejraděj by jste píchali bez gumy. Jste zdraví vy? A to se tím ještě tady chlubíte.