Hledat  

ještě něco

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

ještě něco

Příspěvekod Brndak » pát 30. říj 2009, 23:16

neví která z brna by to udelala i bez gumy? jelikoz jsem na sprcku alergickej, mam problemy pak, tak zda by do toho nejaka nesla? diky
Brndak

Re: ještě něco

Příspěvekod koburg » sob 31. říj 2009, 0:17

Brndak píše:neví která z brna by to udelala i bez gumy? jelikoz jsem na sprcku alergickej, mam problemy pak, tak zda by do toho nejaka nesla? diky

Klasickou soulož bez gumy nečekej a rychle na ni zapomeň - takovýhle kaskadérství neprovozuje žádný rozumný norník ani nenabízí žádná odpovědná ťapina. Orál bez gumy (v inzerci hledej OB) některé nabízejí, jiné taky, ale za příplatek, většina ho ale v nabídce nemá. Co se týče tvojí alergie, spíš zjisti, jestli se nedělají nějaké alternativní prezervativy pro alergiky (co ti vadí - samotný latex, nebo lubrikant?), ale to je spíš otázka pro "bílé pláště". Tak hodně štěstí! o:-o
koburg

Příspěvekod Honzi » sob 31. říj 2009, 20:17

Brndak píše:neví která z brna by to udelala i bez gumy? jelikoz jsem na sprcku alergickej, mam problemy pak, tak zda by do toho nejaka nesla? diky

Kdo chce tam, pomožme mu tam. :wink: Irena v inzertexpresu inzerovala/inzeruje sex bez už několik let. Když na to máš, je to jen tvé zdraví. Jinak když nabídneš větší obnos, určitě nějakou najdeš. :mrgreen:
Honzi

Příspěvekod koburg » ned 1. lis 2009, 1:04

Honzi píše:

Kdo chce tam, pomožme mu tam. :wink: Irena v inzertexpresu inzerovala/inzeruje sex bez už několik let. Když na to máš, je to jen tvé zdraví. Jinak když nabídneš větší obnos, určitě nějakou najdeš. :mrgreen:

No a kdyby nechtěly za větší obnos, tak nabídni... :idea: ještě větší obnos! 8)
koburg

název vlákna

Příspěvekod koburg » ned 1. lis 2009, 1:10

Brndak,
založil jsi toto nové vlákno, tak by se slušelo dát mu nějaký smysluplný název, navrhuju "sex bez ochrany" nebo tak něco. "Ještě něco" neříká o ničem nic... :)
koburg

Příspěvekod Brndak » úte 3. lis 2009, 0:47

kde je ta irena? nemate kontakt? nebo odkaz?
Brndak

Příspěvekod Honzi » úte 3. lis 2009, 16:34

Brndak píše:kde je ta irena? nemate kontakt? nebo odkaz?

I zde, 604 123 104 :roll: . když si to dáš vyhledat i na netu, najdeš dost inspirace
Honzi

Příspěvekod jendarenda » stř 4. lis 2009, 18:46

Jestli se nebojíš, zkus to na Cejlu. Tam do toho půjde "bez" většina s naprostou samozřejmostí a bez otázek, páč ani nebudou vědět, co znamená "s"...
jendarenda

Zpět na Diskuse na téma