Čau kluci! Osobně nemám problém s placením více za opravdu dobré služby. Podělte se v tomto vláknu o podrobnosti o dívce, která se s vámi chovala nejlépe, když jste ji navštívili. Setkání nemusíte popisovat. Jen nelži.
Děkuji.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Adam89 píše:Rozhodně Lili v Černovicich, milá, ochotná, byt vždy krásně naklizeny, nabídne bez problémů i kávu, téměř vždy se mnou pretahne čas, jednou za čas si řekne i o nižší cenu - když chodím pravidelně.
Nebýt toho věku, jelikož mám raději mladší, tak jsem tam každý týden. Z ní by si měli ostatní ťapky brát příklad.
glumik píše:Adam89 píše:Rozhodně Lili v Černovicich, milá, ochotná, byt vždy krásně naklizeny, nabídne bez problémů i kávu, téměř vždy se mnou pretahne čas, jednou za čas si řekne i o nižší cenu - když chodím pravidelně.
Nebýt toho věku, jelikož mám raději mladší, tak jsem tam každý týden. Z ní by si měli ostatní ťapky brát příklad.
tahle?
https://www.sex.cz/liliprivatbrno
Honzíkk píše:
https://www.sex.cz/liliprivatbrno
Byl jsem u Lili a velké sklamani. Pěkná je ale namyšlená,...
Honzíkk píše:glumik píše:Byl jsem u Lili a velké sklamani. Pěkná je ale namyšlená, že ho mám moc velkého, že ji to bolí a že jsem ji to měl říct předem a že by mě nevzala. K této namyšlená princezně už nikdy
TomDoll píše:Honzíkk píše:glumik píše:Byl jsem u Lili a velké sklamani. Pěkná je ale namyšlená, že ho mám moc velkého, že ji to bolí a že jsem ji to měl říct předem a že by mě nevzala. K této namyšlená princezně už nikdy
To je dobre, ze nebudes chodit. S takovou si ji nezaslouzis a hlavne nam ji neroztahnes.
TomDoll píše:Honzíkk píše:glumik píše:Byl jsem u Lili a velké sklamani. Pěkná je ale namyšlená, že ho mám moc velkého, že ji to bolí a že jsem ji to měl říct předem a že by mě nevzala. K této namyšlená princezně už nikdy
To je dobre, ze nebudes chodit. S takovou si ji nezaslouzis a hlavne nam ji neroztahnes.
ertais píše:Daniela - Cernovice [Ta by mela byt bordel mama a vychovavat budouci generaci]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků