|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
koburg píše: ...zkušenost z Blavy? ...nabídka je taková nijaká..dost předražená (že by platilo čím východnějc, tím dražší služby![]()
vulcan píše:koburg píše: ...zkušenost z Blavy? ...nabídka je taková nijaká..dost předražená (že by platilo čím východnějc, tím dražší služby![]()
S tím východem to možná tak vypadá. Ale spíše záleží na konkurenčním prostředí. V Blavě ty hezký holky odešly do Prahy a část i do Brna. Musíš jet ještě víc na východ - do Budapešti - tam je levně a velký výběr. A Maďarky jsou fakt pěkný.
Kmotr píše:zkusil jsem jednou a nechybělo moc k fyzickému napadení. Kurva sebrala prachy, odvětíc, že zpátky vrátit nemá jak (10 EUR tringelt). Svlíkla se, a řekla, že se nic nesmí, a že aktivity vyvíjí pouze ona. Po pěti minutách souložení /celkový čas se sprchou dohromady cca 10 minut/ se vysmekla, vzala do ruky hodinky a začala tvrdit, že už jsme přetáhli půlhodinu. Vzpoměl jsem si na brněnské kurvičky a v duchu jsem se jim omluvil.
barbar píše:Bohužel jsem nikdy neměl dobré mínění o slovácích a tak jim to docela přeji , že ty jejich baby po nich chtějí 70 eur![]()
Dobermann píše:barbar píše:Bohužel jsem nikdy neměl dobré mínění o slovácích a tak jim to docela přeji , že ty jejich baby po nich chtějí 70 eur![]()
tak té první buchtě bych dal klidně i sto, je ultraluxusní, tu musím otestovat
gogo123 píše:Dobermann píše:barbar píše:Bohužel jsem nikdy neměl dobré mínění o slovácích a tak jim to docela přeji , že ty jejich baby po nich chtějí 70 eur![]()
tak té první buchtě bych dal klidně i sto, je ultraluxusní, tu musím otestovat
Takže epidemie blbosti dorazila ze Slovenska už i na Moravu.
Dobermann píše:gogo123 píše:Dobermann píše: tak té první buchtě bych dal klidně i sto, je ultraluxusní, tu musím otestovat
Takže epidemie blbosti dorazila ze Slovenska už i na Moravu.
gogo, seš čůrák, víš to? že máš hluboko do kapsy mně mrzí, zaplaťpánbůh to tak nemá každej...
cortex.bm píše:To, že někdo vyplázne 100 éček, tak není známka solventnosti, ale blbosti
, to asi Dobermanovi nedochází.
Na to má každej norník, jinak by nechodil nořit.
Ale více peněz nikdy neznamená lepší zážitek, někdy naopak. Ty , co chtějí hodně, bývaj namyšlené, arogantní slepice.
Ta Slovenka Nikol navíc nevypadá nijak mimořádně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků