|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
vita.vavra píše:a tedˇ tu O červené karkulce
Davídek realek píše:Bushmills já se nezlobím píšu tak jak to bylo sama nechtěla ale dobil jsem ji kredyt za 1000 to je myšleno tou zálohou hlavně myslím moje věc komu posílám už dle inzerce mě přišla příjemná už podle toho jak je psaný,takže sem se nebál ojebu už mám trocha zkušenosti s tímto nebyla první ani poslední komu jsem poslal a realita byla ještě lepší tím ukončují tohle téma já každopádně zavítám znova
Davídek realek píše:Bushmills já se nezlobím píšu tak jak to bylo sama nechtěla ale dobil jsem ji kredyt za 1000 to je myšleno tou zálohou hlavně myslím moje věc komu posílám už dle inzerce mě přišla příjemná už podle toho jak je psaný,takže sem se nebál ojebu už mám trocha zkušenosti s tímto nebyla první ani poslední komu jsem poslal a realita byla ještě lepší tím ukončují tohle téma já každopádně zavítám znova
Davídek realek píše:[code][/code]ACX Tak to jsi dost mimomám tu recenze asi u tří holek pod tímto nickem a ne pouze na tuhle zůstatek pod starším Nickem jelikož nový mob a ztráta hesla ale pohoda někdy člověk přehlídne
a zrovna u té teď jelikož zrovna byl na ni dotaz nově a já zrovna byl logika trochu ale pokud budeš každého kdo co napíše zažít když ty sám vlastně nevíš tak asi je zbytečný vést tyto servery taky možnost .A ano už mě to mega stálo za ty léta ale hold kdo si co vybudoval na to má kdo má ten má
Davídek realek píše:Kámo s tebou je diskuze jako s malín děckem mohl bych být tvůj otec a když už jsme u toho jsem muž uniformovaný takže mé znalosti tobě nesahají po kotníky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků