|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
pert.rudny píše:Katka, privát Mia, už někdo zkoušel?
Lolitasara píše:Zkus hřbitov
Timmy12 píše:Byl jsem u Katky, ono taky se v Brně kamkoli dovolat docela problém a zbytek vyřadily místní recenze. Domluva rychlá, 15 minut cesty, hned na parkovišti vás bezdomovec požádá o drobáky, jinak do minuty jsem byl v baráku. Slečna celkem fajn, na můj vkus trochu větší, nějaké to kilčo navíc, ale fotky +- sedí, věk tak 33-35 podle mě, měla hezké černé prádlo a vysoké podpatky, což mám rád. Chtěl jsem půl hoďku za 1000,-, peníze předem. Po sprše sama začala, líbání ne, trochu škádlení ve stoje, potom skvělé kouření, prstit se nenechala, od posledního oholení u ní už pár dní uběhlo, sex fajn, užívá si to, ráda mění polohy. I na pokec je celkem fajn. Byl jsem tam cca 25 minut celkem, řekl bych lepší průměr celkově, ale opakovat asi nebudu.
Judoka píše:Hodný -chlap tady jen opakovane vychvaluje jednu co ostani negativne zrecenzovali a ostatni mu jaksi nevoniJa uz ho zaradil mezi neduveryhodne zdroje.
hellpatrol85 píše:Chlapce, kdyz t i byla nabidnuta sprcha, mel ses umyt... Katka je naprosto v pohode.Hodný -chlap píše:pert.rudny píše:Katka, privát
Mia, už někdo zkoušel?
Dva měsíce zpět opakovat nebudu neříkám že byla nejhorší co jsem viděl vzhledově ale jak mě ženská nevoní tak to nejde snažila se ale neudělal mě ani kouř byl u ní mrtvý prostě znechutilo mě to . Chtěl jsem lízání a nedošlo k tomu ten závan nechutnè opravdu ne vypadalo to že se ani neumyla před nezopakuju nikdy už
Judoka píše:Hodný -chlap tady jen opakovane vychvaluje jednu co ostani negativne zrecenzovali a ostatni mu jaksi nevoniJa uz ho zaradil mezi neduveryhodne zdroje.
broukpytlík píše:Hodný -chlap píše:pert.rudny píše:Katka, privát Mia, už někdo zkoušel?
Dva měsíce zpět opakovat nebudu neříkám že byla nejhorší co jsem viděl vzhledově ale jak mě ženská nevoní tak to nejde snažila se ale neudělal mě ani kouř byl u ní mrtvý prostě znechutilo mě to . Chtěl jsem lízání a nedošlo k tomu ten závan nechutnè opravdu ne vypadalo to že se ani neumyla před nezopakuju nikdy už
Zavan? Chlapče, já slečnu znám dobře a dlouho, léčis si zde na fóru svoje mindraky??? Maximálně ti smrdelo z huby co si cítil.
.broukpytlík píše:Hodný -chlap píše:pert.rudny píše:Katka, privát Mia, už někdo zkoušel?
Zavan? Chlapče, já slečnu znám dobře a dlouho, léčis si zde na fóru svoje mindraky??? Maximálně ti smrdelo z huby co si cítil.
Uživatelé procházející toto fórum: okolo a 5 návštevníků