Hledat  

Banskobystricka 79

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Banskobystricka 79

Příspěvekod lliibboorr111 » pon 16. lis 2009, 22:06

Panove, jake mate zkusenosti s timto privatem? muj nazor je, ze je to hodne slabej prumer, holky nic moc a prostredi taky nic moc. A zda se mi, ze tam maji nejakeho "bossa" byl tam slyset muzsky hlas a navic jedna haluz,.. koukne te, kdo inzeruje za ZANETU Tel: 605505337
http://erotika.hyperinzerce.cz/eroticke ... rno-mesto/
a tady kdo nabira nove "spolecnice" tak si myslim, ze je to vic nez jasne a pak ze tam to maji jen holky spolu.
at si kazdy udela svuj nazor, ale me uz tam nikdo neuvidi, nic moc privat, nic moc holky a navic tohle. A o parkovani ani nemluvim! Desny
lliibboorr111

Re: Banskobystricka 79

Příspěvekod sexik » pát 20. lis 2009, 18:43

nedoporucuji ti tam vubec chodit sokromi je je mizernejsi nez na krizove,pri odchodu se na tebe jeste pro jistotu podiva majitel, jinak po celou dobu je slyset z vedlejsiho pokoje muzsky hlas,jo a ten ,ADAM,to tam asi vede, docela se holky stridaj.
sexik

Příspěvekod Mrazik » ned 6. pro 2009, 19:17

Musim s temito nazory opravdu nesouhlasit.. Privat je sice mensi ale je cisty a diskretni.. Ja sam na nej chodim uz od leta a nemam zadny problem.. Jedine co bych mu vytkl je obcas nejaka holcina ktera nedela oralek bez az do konce ktery ja osobne miluji ale maji tam ted mezi sebou 19letou Dominiku s kterou se da domluvit i na polykani a je to opravdu super pusinka ktera ale pracuje jen nekdy.. Jeji Tel:733258944... Celkove hodnotim privat na Banskobystricke jako lehci nadprumer na rozdil od jinych kde se ani neperou rucniky a je tam spina a smrad...
Mrazik

Příspěvekod Honzi » ned 6. pro 2009, 19:35

Mrazik píše:Musim s temito nazory opravdu nesouhlasit.. Privat je sice mensi ale je cisty a diskretni.. Ja sam na nej chodim uz od leta a nemam zadny problem.. Jedine co bych mu vytkl je obcas nejaka holcina ktera nedela oralek bez az do konce ktery ja osobne miluji ale maji tam ted mezi sebou 19letou Dominiku s kterou se da domluvit i na polykani a je to opravdu super pusinka ktera ale pracuje jen nekdy.. Jeji Tel:733258944... Celkove hodnotim privat na Banskobystricke jako lehci nadprumer na rozdil od jinych kde se ani neperou rucniky a je tam spina a smrad...

No, moc diskrétní, když je slyšet někoho ve vedlejším pokoji a nejsou dovřeny dveře ... . Sprcha taky není tak moc velká, vlastně prťavá. Vzhledem k tomu, že je to dvou podlažní domek, zase by neměl být tak malý, jak nám to tu tvrdíš. Podle svých zkušeností, tedy podle toho, jakou kategorii privátů se snažím navštěvovat a bohužel ne vždy se to povede, patří tak do 3 z 10. Ani vodu nenabídnou, ... .
Honzi

Příspěvekod technik » pon 7. pro 2009, 8:18

Mrazik píše:Musim s temito nazory opravdu nesouhlasit.. Privat je sice mensi ale je cisty a diskretni.. Ja sam na nej chodim uz od leta a nemam zadny problem.. Jedine co bych mu vytkl je obcas nejaka holcina ktera nedela oralek bez az do konce ktery ja osobne miluji ale maji tam ted mezi sebou 19letou Dominiku s kterou se da domluvit i na polykani a je to opravdu super pusinka ktera ale pracuje jen nekdy.. Jeji Tel:733258944... Celkove hodnotim privat na Banskobystricke jako lehci nadprumer na rozdil od jinych kde se ani neperou rucniky a je tam spina a smrad...

Dominiko dej si sem ještě fotku
technik

Příspěvekod lliibboorr111 » čtv 17. pro 2009, 13:49

Ta sprcha je tam desne mala, pro dva to fakt neni. Sou tam dva pokje a ten jeden je fakt desnej. Hadry sem mel polozeny na zemi. :( Ve sprse bylo mokro a spousta vlasu ci chlupu, stitil sem se. pokud si mel stesti a libilo se ti to tam, fajn. Ja uz tam vickrat nejdu. A podle inzerce tam zrovna pekny baby nejsou. A Mraziku, pokud se ti to tam libi, tak si tam chod ale ja tam nechci neco chytnout a jestli mi chces tvrdit, ze ty rucniky se perou, ze se nesusi tak to asi mas rymu. Desne to pachlo a byl dolepenej. Prosteradlo flekaty, vsak chorobu ti asi daji gratis i kdyz holka bude sebelepsi
lliibboorr111

Příspěvekod soliter. » pát 18. pro 2009, 0:11

PO TOM, CO JSEM SI TADY PŘEČETL, TAK SEM MĚ NIKDO NEDOSTANE :shock:
soliter.

Příspěvekod montecinto » ned 20. pro 2009, 1:55

Byl někdo za tou Dominikou ?
montecinto

Příspěvekod lliibboorr111 » pon 21. pro 2009, 0:44

Dominikou? Co vim, tak tam je DANIELA.
lliibboorr111

Příspěvekod montecinto » stř 13. led 2010, 19:21

Byl někdo v poslední době, tj. po Novém roce na tomto privátu ?
Kdo te'd tam funguje ? nebo nefunguje..
Telefony nedostupné.
montecinto

Příspěvekod vulcan » sob 23. led 2010, 0:15

montecinto píše:Byl někdo v poslední době, tj. po Novém roce na tomto privátu ?
Kdo te'd tam funguje ? nebo nefunguje..
Telefony nedostupné.

Já mluvil telefonem s dívkou, která si říká Lea, inzeruje jako "Úplně začínající – 722 744 409 " a říkala, že je z tohoto privátu, Banskobystrická 79. Podle inzerce má mít 24 let, 165cm, podle hlasu bych tipoval starší.. Povídala, že má 1000Kč za půlhodinku a 1500 za hodinu. To asi holka, moc velký úspěch mít nebude. Sama říkala, že nikdo nechodí.
Někdy člověk žasne, jak ti majitelé přemýšlejí.. Slečna říkala, že se zvyšují daně, tak taky zvýšily cenu. :idea: Jestli myslela spotřební daň , jako u benzínu..
vulcan

Příspěvekod Honzi » sob 23. led 2010, 18:33

Já jsem tam byl po Novém roce a nedivím se, že tam musí zvýšit majitel daně. :mrgreen:
Byl jsem za Tarou a ještě doteď se mlátím do hlavy, že jsem jednou chtěl ověřit pravdivost recenzí. Jsou mírné proti skutečnosti. Asi jsem měl odevzdat penízky ještě venku a byl bych na tom lépe. Jinak co se řekne po telefonu platí do odevzdání penízků. Nejhorší zkušenost za posledních 5 let, jestli vůbec nejhorší. V těch horších jsem stačil ještě utéct před zaplacením. :wink:
Jinak majitel neustále láká dívky na inzeráty, nějaký Adam. Pokud tam bude mít takovou úroveň, tak slušnější okamžitě utečou (Lenka třeba na jih Moravy) a ty ostatní budou nuceny zvyšovat penízky, aby odváděly očekánou daňovou sumu.
Honzi

Příspěvekod soliter. » ned 7. úno 2010, 21:33

Patří sem i dívka Sofia, která inzeruje na

"jsem zcela nove prekvapeni v podani velmi atraktivni 22 lete brunetky s kterou zazijes tu opravdovou rozkos vcetne oralku i bez.. Tel: 722 507 703"

Vzhledem k hodnocením úrovně privátu, i cen, jsem se rozhodl nenavštívit.
Má někdo s touto Slovenkou zkušenost?
soliter.

Příspěvekod lliibboorr111 » stř 24. úno 2010, 23:10

Tak jsem tu po dlouhé době a koukám, že s mým názorem někdo souhlasí. No, Tara je známá. Fakt díky, nechci. Slibuje po tel. vše a nakonec to tak není a nedivil bych se, kdyby v něčem jela či něco měla. A co se pana MAJITELA týká - slyšet můžský hlas, když jsem byl na pokoji je fakt děsně vzrušující. Tak když tam pan MAJITEL tak otravuje klienty, tak ať tam radši pořádně uklidí a najde tam něco "normálního"
lliibboorr111

Příspěvekod montecinto » pát 26. úno 2010, 3:05

Privát působí opravdu odpudivě. Už při domluvě telefonem.
Holka nebyla schopna nic vysvětlit, co se týče služeb a cen , a s kolegyňkou se navzájem důvěrně oslovovaly "ty pičo" :D ,
tak nějak jsem přestal mít zájem tam vůbec jít.
Studentka Lenka je v emailu drzá jako opice, je děsně nafoukaná.
montecinto

Další

Zpět na Diskuse na téma