Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod Honzi » pon 7. pro 2009, 13:15

eldorado,
jednak není lehká poznat, co jsi vlastně napsal. Mohl by jsi si to po sobě aspoň prohlédnout.

Jinak mám dojem, že tvé hodnocení nákladů na nejstarší profesi odpovídá úrovni posledních dvou příspěvků. :mrgreen:

Marně vzpomínám, kdy hodina stála 800,- . Možná to tak bylo. Mimochodem, i teď můžeš pořídit i za 400. Ale raději se nedívat. Je věcí ťapin, aby si určily svoji prodejní cenu. Je řízena nabídkou a poptávkou. Máš jinou poptávku, měj si ji. Má svlečna s 140cm/90 kg dojem, že je stejně přitažlivá jako 175/60 ? Ať ji má. Zde nikdo nic nanařizuje, jen řekne svůj názor. A nejen ty, ale i ostatní jsou si schopni udělat vlastní představu o nájmu, inzerátech, ... .
Ono je někdy šokující, že při 1500/h je to tak tip/ťop spočítáno, že už nezbude privátku ani na minerálku za cca 20 Kč. :idea: :lol: :mrgreen:
To máš tak, ťapiny se vymlouvají na majitele a i přiznají, že jim to vyhovuje a majitelé zase na ťapiny. Výsledek je, že po víc jak 3000x použití postele, tj. min. 3.000.000,- není na novou postýlku za 10.000,-. tj. 0,3% z nákladů. Jsou to skutečně velcí chudáci a určitě nás sponzorují ještě ze svého. :D
Honzi

Příspěvekod sexik » úte 8. pro 2009, 1:56

ze by dalsi majitel privatu?L????????????????????????????, :roll: :wink: jen si spocitej kolik ma holka klientu za den a pak za mesic,odpocitej naklady a pak to tu res,muzes byt v klidu vydela dost,a na privatu vetsinou sama neni takze se o tyhle naklady deli.a pokud vim je to jen jejich volba jestli to budou delat nebo ne a myslim ze za 10000 mesicne by to nedelaly,
sexik

Příspěvekod eldorado » stř 9. pro 2009, 12:03

sexik píše:ze by dalsi majitel privatu?L????????????????????????????, :roll: :wink: jen si spocitej kolik ma holka klientu za den a pak za mesic,odpocitej naklady a pak to tu res,muzes byt v klidu vydela dost,a na privatu vetsinou sama neni takze se o tyhle naklady deli.a pokud vim je to jen jejich volba jestli to budou delat nebo ne a myslim ze za 10000 mesicne by to nedelaly,

SKutecne nejsem majitel privatu ci neceho podobneho.
To co pises je tipickej nazor cloveka co je uplne mimo misu. Davno jsou pryc casy kdy mely holky nadstandartni penize. Koukam ze ses nikdy zadny zboristky neptal jak se ji vede a o kolik procent ji sly dolu penize. Krize a nasledna recese se dotyka i teto branze. Tak je dobre se nejdrive zeptat lidi z branze nez tu psat nesmysle.
Kdyz jsi u toho kolik ma holka lientu za den tak ver ze jsou dny kdy nema ani jednoho klienta nabo ma jen jednoho a vetsinu dne jen vyvolavaji informatori a slevy loudilove kterym nedochazi ze nevolaji na konsky trh kde se dalo handlovat.
Jen hlupacka nebo zoufalka jde pod svoji cenu a necha se premluvit ke kouri bez do konce nebo k libani ci sexu bez gumy.
eldorado

Příspěvekod Drak65 » stř 9. pro 2009, 14:09

eldorado píše:
sexik píše:ze by dalsi majitel privatu?L????????????????????????????, :roll: :wink: jen si spocitej kolik ma holka klientu za den a pak za mesic,odpocitej naklady a pak to tu res,muzes byt v klidu vydela dost,a na privatu vetsinou sama neni takze se o tyhle naklady deli.a pokud vim je to jen jejich volba jestli to budou delat nebo ne a myslim ze za 10000 mesicne by to nedelaly,

SKutecne nejsem majitel privatu ci neceho podobneho.
To co pises je tipickej nazor cloveka co je uplne mimo misu. Davno jsou pryc casy kdy mely holky nadstandartni penize. Koukam ze ses nikdy zadny zboristky neptal jak se ji vede a o kolik procent ji sly dolu penize. Krize a nasledna recese se dotyka i teto branze. Tak je dobre se nejdrive zeptat lidi z branze nez tu psat nesmysle.
Kdyz jsi u toho kolik ma holka lientu za den tak ver ze jsou dny kdy nema ani jednoho klienta nabo ma jen jednoho a vetsinu dne jen vyvolavaji informatori a slevy loudilove kterym nedochazi ze nevolaji na konsky trh kde se dalo handlovat.
Jen hlupacka nebo zoufalka jde pod svoji cenu a necha se premluvit ke kouri bez do konce nebo k libani ci sexu bez gumy.

Souhlas s eldoradem. Sexiku, podle tvých připomínek mi připomínáš típka, který dovršil 18ti let. Proto je pro tebe všechno drahý a všechno nad 25 jsou babičky. Klidně dám 2tisíce pokud je mi s tou holkou fajn. A vy se holky nedejte zmanipulovat. Pokud máte tu cenu a hodnotu, tak si držte i těch 1500 za hodinu. Co ti dá mladá holk, která nedělala v bordelu nebo v klubu a tu praxi nemá? Buď je těžce vymrdaná než to začala dělata nebo je to takový mazleníčko, líbáníčko, šup a zasunout do jedný dírky, kouř žádná sláva. 30-40 mají mnohem větší zkušenosti. SEXIKU skoro zadarmo najdeš mladá ale tmavé kdekoliv na ulici . Tak pohlavním chorobách zdar
Drak65

Příspěvekod soliter. » stř 9. pro 2009, 16:04

cenu a hodnotu určuje trh. ne to, kolik holka chce...
soliter.

Příspěvekod sexik » stř 9. pro 2009, 18:08

tak 18 uz mi davno neni,prehled o tom kolik si divky vydelaji mam chodim celkem pravidelne,a neboj na nejaky cigane na chodniku vazne chut nemam ,to si nech klidne pro sebe.ale vydim ze tu nema cenu tohle rozebirat z nejakejma zoufalcama.jsem ochotnej zaplatit holce cenu jakou ma ale jdu za tema ktere ji maj nizsi a kvalitu sluzeb stejnou stema co maj 1500.a to ze holka nema jedinyho zakaznika za den ukazuje na to jak kvalitni sluzby podavala v minulosti.ja osobne chodim za 3-4 divkama pravidelne a ty holky maj svejch klientu dostatek na to tu napises co???
sexik

Příspěvekod Drak65 » čtv 10. pro 2009, 3:13

sexik píše:tak 18 uz mi davno neni,prehled o tom kolik si divky vydelaji mam chodim celkem pravidelne,a neboj na nejaky cigane na chodniku vazne chut nemam ,to si nech klidne pro sebe.ale vydim ze tu nema cenu tohle rozebirat z nejakejma zoufalcama.jsem ochotnej zaplatit holce cenu jakou ma ale jdu za tema ktere ji maj nizsi a kvalitu sluzeb stejnou stema co maj 1500.a to ze holka nema jedinyho zakaznika za den ukazuje na to jak kvalitni sluzby podavala v minulosti.ja osobne chodim za 3-4 divkama pravidelne a ty holky maj svejch klientu dostatek na to tu napises co???

Že jsi zoufalec ty. To je co ti na to napíši. Znám kočku, která dostává 2000 za 15minut od pravidelného zákazníka. Znám kočku co dostává 5000 za 2-3hodiny od pravidelného zákazníka. Není to vůbec o penězích, ale o tom jak je kdo s kým spokojený a sedne si. Já si chodím na priváty i zarelaxovat, pokecat , vypnout . Nejen za tím, abych si zašukal. A za to si i zaplatím. Šukat můžu kdekoliv a zadarmo a vím kdo to je. Proto u mě hraje roli i inteligence holky z privátu. Na což někteří zapomínají nebo je jim to jedno, proto ťapiny mají za vypatlané mozky včetně tebe. A jestli píšeš, že pravidelně navštěvuješ 3-4 , pak kde chodíš na ty recenze o tom na jakém privátě kde to bylo dobrý nebo špatný? A že ty holky mají dost svých klientů? Já raději jdu někam, kde je kvalita byť s vyšší cenou, ale místo s holčinami si tam nepodávám ruku s chlapama. Je rozdíl, když jsi u ťapiny pátý ten den v řadě nebo desátý. Tím posledním bych skutečně být nechtěl. To už si to v rámci kvality raději udělám sám. Jinak v čem s tebou souhlasím, že to nemá cenu tady rozebírat. Kritika tady číhá z každého rohu, ale ani jeden si neuvědomujete , že deset mužských, deset různých názorů na ženský a deset různých druhů spokojenosti. Ty můžeš být spokojený s jednou a já se z ní můžu třeba i pozvracet.
Drak65

Příspěvekod Honzi » čtv 10. pro 2009, 14:16

Dráčku,
jestli jsi si nevšiml, tak v Brně mezi cenou za službu a provedením služby není žádná statistická závislost. :mrgreen:
To, že jsou vyjímky slečnám přeji, i to, že jim platíš 2000 za 15 minut. :lol:
Jinak, jsou slečny, co inkasují 200000 za dva dny, na to jsi nějak zapoměl. :lol: Jen musí hodně vydržet a mít silný žaludek.

Mé hledisko je poměr cena/výkon. Nemám zájem o svlečnu, která by měla jedinného zákazníka za den (to by bylo fajn) , ale proto, že je jak led. A to s cenou 500 nebo 2500. Protože cokoliv/0 je nekonečno. :wink:
Honzi

Příspěvekod sexik » čtv 10. pro 2009, 17:14

dracku nepochopil si,to co pises ty je pravda zasukat si muzu za darmo a kdekoliv..................,to ze chodim za 3-4 holkama znamena to ze jsou stalice a jdu knim rad,samozrejme to neznamena ze jsou to jediny holky za kteryma du.mezitim zkousi m i jine -co kdyby byla nahodou nektera dalsi lepsi nez stalice :wink: ale souhlasim stebou ze kazdymu se libi jina kazdy znas si ztou holkou sedne jinak atd.a ceny ?????pokud das holce 2000 za 15 min.-to mas asi nejdrazsi sprchu u nas :) ,a co se tyce kolik jich mnela predemnou ten den radsi to neresim,ale reknu ti jedno ja jezdim vetsinou vecer ale hodnekrat se mi stalo ze holka ktera si bere 1500/h. mi rekla ze sem ten den prvni, :? a vlete se mi stalo ze sem byl jediny za cely tyden atd..,a jsou to vetsinou mlade holky,
sexik

Příspěvekod vulcan » ned 20. pro 2009, 1:33

Drak65 píše: .. Klidně dám 2tisíce pokud je mi s tou holkou fajn. A vy se holky nedejte zmanipulovat. Pokud máte tu cenu a hodnotu, tak si držte i těch 1500 za hodinu. Co ti dá mladá holk, která nedělala v bordelu nebo v klubu a tu praxi nemá? Buď je těžce vymrdaná než to začala dělata nebo je to takový mazleníčko, líbáníčko, šup a zasunout do jedný dírky, kouř žádná sláva. 30-40 mají mnohem větší zkušenosti. SEXIKU skoro zadarmo najdeš mladá ale tmavé kdekoliv na ulici . Tak pohlavním chorobách zdar.

Draku65,
ještě jednou se zamysli, co jsi tady napsal. :idea:
je mi jedno, jestli jsi taxikář, pastevec nebo třeba street worker, ale toto nemůže napsat normální norník. :shock:

asi před 2 měsíci jsi napsal:
Drak65 píše: Osobně jsem na žádném privátě nebyl, ale tyhle tzv. ťapiny vozím do práce nebo z práce, především však z er. podniků. Pokud se vám pánové ty ceny zdají vysoké, tak v centru Brna najdete vždy na chodníku nějakou šlápotu, která vám udělá dobře

začátkem prosince zase píšeš:
Drak65 píše: Já si chodím na priváty i zarelaxovat, pokecat , vypnout . Nejen za tím, abych si zašukal. A za to si i zaplatím. Já raději jdu někam, kde je kvalita byť s vyšší cenou, ale místo s holčinami si tam nepodávám ruku s chlapama. Klidně dám 2tisíce pokud je mi s tou holkou fajn. A vy se holky nedejte zmanipulovat. SEXIKU skoro zadarmo najdeš mladá ale tmavé kdekoliv na ulici . Tak pohlavním chorobách zdar...

Tak buď nevíš, co jsi psal dříve, nebo hodně kabátíš.
Snažíš se vzbudit zdání, že jen ty s vyššími cenami jsou TOP a zdravé, že je pouze alternativa podpořit zlatokopky nebo sebrat holku na Cejlu.
I hloupého by napadlo, že v tom asi budeš mít nějaký zájem. A snažíš se vzbudit dojem, že ty, co mají ne-vysokou cenu, tak jsou zdravotně závadné.

Myslím, že tím hodně urážíš hlavně ty fajn dívky, které mají přiměřené ceny a jsou schopny poskytnout norníkovi ( a někdy i sobě) příjemnou chvilku. Mezi cenou a kvalitou prožitku určitě není přímá úměra. Slušný norník a slušná holka se vždy domluví. Sami.
vulcan

Příspěvekod esuba » ned 21. úno 2010, 16:37

Ted se chci omluvit všem vím že to hodně lidí tady nasere jsem tu jenom krátce.. Ale každý kdo chce chodit za holkama na priváty na to musí mít nějakou určitou hotovost... když někdo nemá blbých 15 stovek na zaplacení tak at doma masturbuje je to aspon zdarma.. Sory ale u návrhu na bojkot cen jsem se dost nasmál .. :twisted:
Tak pojd s náma pít sme vožralý jak duha a sme v zemi za duhou,ty si vemeš tuhle já tu druhou a von vodejde s její ségrou.
esuba

Příspěvekod Honzi » ned 21. úno 2010, 19:28

esuba píše:Ted se chci omluvit všem vím že to hodně lidí tady nasere jsem tu jenom krátce.. Ale každý kdo chce chodit za holkama na priváty na to musí mít nějakou určitou hotovost... když někdo nemá blbých 15 stovek na zaplacení tak at doma masturbuje je to aspon zdarma.. Sory ale u návrhu na bojkot cen jsem se dost nasmál .. :twisted:

Nenasereš, spíš jsi k :lol: .
Když ani nevíš, jak je to s příplatky na privátech a vyptáváš se, zda je za anál příplatek? Tak sám nemáš na to, aby jsi si mohl vůbec dovolit hodnotit těch 15 stovek. :roll:
Podle tvých příspěvků a dotazů jsi na privátu vůbec vůbec ještě nebyl, takže jen silné, silné řeči a --:o

Já se dost směji teď a nebudu asi jediný. Víš, ti ostatní si ho honí aspoň doma sami v soukromí, ty k tomu potřebuješ příspěvky. :idea:

Jistě každý musí mít sebou hotovost. :wink: Samozřejmě i na ten dotazovaný análek. :mrgreen: A je každého právem posoudit, zda a za jakou částku je ochoten službu vzít, stejně tak jako svlečny si určit svoji cenu. Buď se sejdou či ne. Ale můj subjektivní názor ve srovnání třeba s Prahou, tak ve velké většině ceny neodpovídají poskytnutým službám. Jen je bída o kvalitní službičky, takže ... .

Nejvíc mě ale vytočí, že zde nepíší své názory svlečny, ale jejich pijavice. Nejsi taky jedna. 8)

No, doufám, že jsem pro změnu nenasral já tebe. Pokud jo, tak sorry. :P
Naposledy upravil Honzi dne pon 22. úno 2010, 13:31, celkově upraveno 1
Honzi

Příspěvekod šoustool » ned 21. úno 2010, 23:55

esuba píše:Ted se chci omluvit všem vím že to hodně lidí tady nasere jsem tu jenom krátce.. Ale každý kdo chce chodit za holkama na priváty na to musí mít nějakou určitou hotovost... když někdo nemá blbých 15 stovek na zaplacení tak at doma masturbuje je to aspon zdarma.. Sory ale u návrhu na bojkot cen jsem se dost nasmál .. :twisted:

Hlavní je to že jsi se tedy aspoň dobře pobavil... :mrgreen:
šoustool

Příspěvekod vulcan » pon 22. úno 2010, 11:53

esuba píše: .... Ale každý kdo chce chodit za holkama na priváty na to musí mít nějakou určitou hotovost... když někdo nemá blbých 15 stovek na zaplacení tak at doma masturbuje je to aspon zdarma.. Sory ale u návrhu na bojkot cen jsem se dost nasmál ..

esuba
přečetl jsem si Tvých 8 příspěvků a taky se docela zasmál... třeba Tvoje opravdu mimořádná myšlenka. :shock: "To znamená jako že se mezi sebou všechny holky z brna znají a mění si telefony nebo co?" ...

Vůbec nejde o to, kolik máš příspěvků, ale jestli jsou přínosné, pro tento chat.
Někdo napíše 2-3 recenze, reálné, pravdivé a je to OK.

A Tvůj názor na ceny - je podivný, mírně řečeno. :evil:
Samozřejmě se nedivím, když sem napíše podobnou pitomost nějaký pastevec nebo obecně osoba, která vydělává na prostituci slečen. Třeba, že "kvalita :shock: se musí zaplatit", že "když někdo nemá třeba 3000 Kč, tak nemá chodit na priváty" a další namistrované řeči.

Takhle problém ale vůbec nestojí. Všichni norníci hotovost určitě mají, kartou se zatím neplatí :D . Jde o to, zda jsou ochotni takovou, poměrně vysokou částku dát. Peníze se dají utratit i jinak. A většina norníků není vázána jen na placený sex. Správně to napsal Honzi, nemá cenu to opakovat.
Samozřejmě pasáci budou opakovaně budit zdání, že těch "pár stovek ..1500" nestojí ani za řeč. Je to pro ně pochopitelné, tito lidé z toho žijí, a chtějí, aby norníci moc nepřemýšleli a platili. Pokud možno, co nejvíc.
Podívej se, esuba, jak to chodí v jiných městech. V některých nyní bojkotují i ceny 1200/h. Většinou tam, kde je větší nabídka (Ostrava, Praha, částečně třeba OC).
vulcan

Příspěvekod Jájínek » pon 22. úno 2010, 11:59

Že to řešíte,ať si každý chodí kam chce,a za kolik chce nebo na kolik má,není to snad každého věc?
Jájínek

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma