...hlavně, že jsi nás ty zatím obohatil...
Problém není v nastavení rubriky, ale, uživatelé prominou, v uživatelích!
Ptát se je v pořádku. Zásadní rozdíl je, jak se dotázat. Jsou dotazy, které jsou už za pár dní k ničemu a jsou dotazy, které založí solidní základy vlákna a přesto, že tu a tam chybí cihla či trám, je použitelné i po uplynutí měsíců, ba i let.
Např.:Najděte deset rozdílů
versus
StormD píše:Lexi - privat MIA 792 882 242 / 792882242Pohrávám si s myšlenkou vyzkoušet tuto novou dívku z privátu MIA. Stihli jste už někdo návštěvu ?
https://privatmia.cz/index3.php?gid=188 Ahoj, jsem v Brně úplně nová a moc se těším až za mnou příjdeš do mého pelíšku v centru Brna. Nabízím klasiku, autoerotiku, 69, mazlení, masáž, orálek i bez a po osobní domluvě i další službičky. Zavolej mi a ukážu ti cestu rájem ...
Lexi
Věk: 20 let
Výška: 165 cm
Váha: 50 kg
Prsa: 2
Vlasy: Hnědé
Oči: Zelené
Ochlupení: Vyholená
EDIT: sorry, zapomněl jsem na odkaz… doplněno

Další slepou uličkou, která zde působí jen chaos a znepřehledňuje fórum, je zakládání duplicitních vláken = lenost nebo neschopnost používat funkci "Hledat".
Zakládání vláken v nesprávných rubrikách je další slepou uličkou, pramenící z neschopnosti nebo neochoty používat selský rozum, případně znát a dodržovat
pravidla.
Jára da Cimrman by měl radost z tolika následovníků.
Je lepší se usouložit k smrti, než v domově pro seniory vzpomínat na pracovní úspěchy!