https://www.amateri.com/cs/lide/2854501/Fialka123123
Klasika oral sex hodina u mě piss dělám oral bez anal 2500, Brno Bystrc.
Ahoj máte někdo zkušenost, vypadá a působí hezky ? Díky
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
papajooe píše:Další nick otřesné holky z Bystrce (dříve meliska27384), psal jsem si s ní, vím to jistě. Mizerné služby, špatná hygiena, podle některých přispěvatelů také fet a nemoci, viz její vlákno:
viewtopic.php?f=2&t=12250
otik1 píše:
... soulozi se na sedacce,kterou pry pokazde umyva. Cas sledovala hned od prichodu a jak se blizi konec,tak me na to kazdou minutu upozornovala. Vzal sem si pul hodky za 1500kc stim, ze anal je v cene.
... Oral byl hodne slabej, pak sem stihl dve polohy a konec. Chtel sem zezadu a stim mela problem,ze na sedacce neni na to misto. K analu sem se ani nedostal, protoze jak mi pravidelne hlasila cas, tak sem z toho zacal byt nervozni a nekolikrat mi pritom opadl. Podle ni jsem pretahl o 5min a kdyz sem odesel,tak mi napsala zpravu,ze ji dluzim 1000kc, protoze sem to pretahl a zauctovala mi 20min navic. Tak sem napsal,ze priste ji to dam, coz priste uz nikdy nebude. .
otik1 píše:Tak napadlo me to,ze ji neco napisu na tu jeji drzost, ale melo by to cenu? Vzdyt tyto mlade naivni holky si mysli,ze maji vzdy pravdu.
vulcan píše:otik1 píše:Tak napadlo me to,ze ji neco napisu na tu jeji drzost, ale melo by to cenu? Vzdyt tyto mlade naivni holky si mysli,ze maji vzdy pravdu.
Možná by to nějakou cenu mělo, Otíku. Chápu, že je to otrava, se dohadovat.
Ale když ji takto odpoví více lidí nebo dá najevo, že takto NEE, tak to jí něco snad do hlavy zapustí.
(pokud ji trochu znáte, tak bývala ještě jakž takž, jako Betty, pak vlivem řemesla a hlavně pasmenů to šlo do kopru)
Strycekfido píše: Dokud ji neposle par lidi do zadele bude to delat stale
Strycekfido píše:
Vetsi je myslim zdravotni problem. ......
.....mela by byt nejaka asociace kurev:-) kde by musely byt registrovane kdyz inzeruji,chodit na testy, odvadet dane a podobne....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků