Čau chlapci,
upřímně jsem před rokem čekal trošku větší nájezd ukrajinských prostitutek a k mé smůle jsem zatím na nic nenarazil. Asi špatně hledám. Nevíte o nějakým pěkným ukáčku. Samozřejmě vaše osobní zkušenost vítána.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Dansony píše:Čau chlapci,
upřímně jsem před rokem čekal trošku větší nájezd ukrajinských prostitutek a k mé smůle jsem zatím na nic nenarazil. Asi špatně hledám. Nevíte o nějakým pěkným ukáčku. Samozřejmě vaše osobní zkušenost vítána.
Tulamor píše:Dobře ti tak že si na žádnou nenarazil... Trapný takový příspěvek...
Tulamor píše:Dobře ti tak že si na žádnou nenarazil... Trapný takový příspěvek...
Dansony píše:Tulamor píše:Dobře ti tak že si na žádnou nenarazil... Trapný takový příspěvek...
Můžeš mi prosím vysvětlit co je na tom trapnýho? Prostě mě berou holky z východu... Ukrajinky, Rusky, nebo třeba i Polky... Takže úplně nechápu, co je trapnýho na tom, že se zeptám, jestli někdo nebyl v poslední době u nějaký pěkný mladý Ukrajinky, kterou by doporučil... Trapný je reagovat na příspěvky, který tě nezajímá... Jestli nemáš něco k tématu, tak to radši nekomentuj
Tulamor píše:Dansony píše:Tulamor píše:Dobře ti tak že si na žádnou nenarazil... Trapný takový příspěvek...
Můžeš mi prosím vysvětlit co je na tom trapnýho? Prostě mě berou holky z východu... Ukrajinky, Rusky, nebo třeba i Polky... Takže úplně nechápu, co je trapnýho na tom, že se zeptám, jestli někdo nebyl v poslední době u nějaký pěkný mladý Ukrajinky, kterou by doporučil... Trapný je reagovat na příspěvky, který tě nezajímá... Jestli nemáš něco k tématu, tak to radši nekomentuj
Přišlo mi trapné jak to bylo napsáno - "Nevíte o nějakým pěkným ukáčku"
.. Každopádně to co je u nás je předražený 2k,3k+ = nesmysl... Ale ono stačí vyjet do Polska a člověk to má za půlku.
Dansony píše:Čau chlapci,
Romano píše:Cizinu nebrat.kdyz tak podporit nase cesky holky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků