zkoušel už někdo toto místo? Neznám holky z jiných míst. je příliš mnoho nových dívek, které nevědí, jak masírovat. mají skvělá těla, tak jsem přemýšlel, že to zkusím
https://www.sex.cz/emeraldmassagebrno
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sylver píše:Rád bych reagoval,přispěvatel BRNORECENZE má několik příspěvků,jen negativa,připadne mě jak konkurenční studio napadající ostatní.
Nevím co si mám představovat pod slovem ojeb?Chodím na masáže několik let,měl jsem svoji vyzkoušenou milou masérku,ale dostudovala a věnuje se jen svému zaměstnání.
Za poslední dva roky jsem nenašel,Masérku,která by to uměla.Chodil jsem naolejovaný jak lokomotiva,polechtaný peříčkama,jedna měla napsáno,začínající,s omluvou,nikdy víc.
Co se týče prostor,nekomentuji.Už jsem to chtěl zabalit a navštívil jsem Moni,ještě Bonzaj.
Za mě sympatická,komunikativní,hezká,viz foto,prostory hezký.
Holky mají nové prostory a velmi slušné,parkování ,domluva,bez problému,masáž je opravdu masáž.
Myslím si,že když si někdo zařídí za nemalý peníz svoje vlastní prostory tak to myslí s touto prací vážně a bude se snažit klientelu svým přístupem udržet.
Já osobně se rád vrátím.....
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: dat69 a 10 návštevníků