Parsifal píše: .... Při prvním objednání jsem navrhl čas, ... se "omluvila" s tím že nemůže že má klienta a další příjde za chvilku
... dal druhou šanci (.... že ten den budu její poslední ale jen na 30 minut za 2000 kaček.....
..... Dorazil jsem na Radnickou a po zavolání přesně ve 12 nezvedá a hraje mrtvého brouka. ....
... Jinak to podivné ticho ohledně téhle Sáry je možná projevem toho že když už se k ní dostanete tak je vážně hezká a dobrá a lidi pozitivní recenzí nechtějí způsobit že by se pak na ni vrhlo stádo nadrženců a na ně samotné už by se do budoucna tak snadno nedostalo..... Ale jen spekuluji, třeba to tak vůbec není a jde jen o náhodu....
Když čtu podobnou recenzi, je mi smutno.
Kam až dospěla situace s placeným sexem, do jakého bahna.
Jak se celá řada norníků až doprošuje o zásun i s třeba naprostou mentálně vymaštěnou fetkou.
Nekritizuji jmenovitě Parsifala, je to obecný jev. Tady v Brně a celkově skoro všude v republice.
"Nová" Sára samozřejmě není nová.
Primárně se objevila v Tuřance jako NIcky, Niky (775 433 428) , pak ještě Sára školačka 608 897 495.
https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... 433+428%2A Ve Slatině jsem za ní byl (2020), na 30 minut, za 1000. I to bylo na nas... í.
Je fakt, že tehdy byla dost mladá, asi 20, docela pěkná malá prsa. Pokérkovaná naprosto nevkusnou čmáranicí.
S termínem schůzky se hlavu nedělala, přišla o 20 minut později, byla prý nakupovat. A pak ještě si zakouřila (cígo).
No, slušně řečeno, mladá kráva z jedné jihomoravské vesnice, která si ve všem neskutečně vymýšlela, tam nelehat, tam nešahat, nesprchovala se, sama si furt šmrdlala píču, roztěkaná mysl, známky mimetik.
Rozhodně tam nebude nějaká vyrovnanost, už vůbec ne snaha o poskytnutí potěšení pro norníka, ale jednoduché prozření, že ty love na fet snadno vydělá jednoduchou parodíí na sex.
Docela zajímavá záležitost je, jak dovedla být jímavě vlídná v telefonu, s tou kombinací fotky s prsíčkami - na to se někdo jistě chytne. Mladá ještě stále je, to je pravda.
Je to tady v Brně fakt neřešitelná situace.
Z velké části zůstávají tisíckrát ošustěné veteránky, stejně jim někdo zavolá. Pak cestovatelky, které vyšponují ceny do výšin, mění místa, vytěží region sterilním sexem, a stejně je někdo zaplatí, aby si zašukal.
A pak podobné typy jako Mrdovnice, protivná Sára/Amy, atd atd. hejno masérek, u kterých norníci slintají, že je přesvědčí k šuku za 3000. Kdo z vás to má ?
No kabaret, dekadence, výsměch doby, kdy byla tato činnost příjemná zábava, se snahou dívek a norníků po vzájemné symbióze.
Nebude lépe do doby, kdy norníci začnou odmítat podobné nabídky a slečny nechají vycukat.
Vzhledem k tomu, že celá řada začínajících "norníků" si ani nepřečte zdejší historii, stále se opakují stejné otázky, zda někdo "zkoušel", ZDA SKUTEČNĚ JE TAK ŠPATNÁ

.., koho byste doporučili

, nejlépe naservírovat pod nos..
Nevím, jestli je to lenost, anebo nedostatek hormonů, invence, vlastní důstojnosti.
Znovu zdůrazňuji: není to o Parsifalovi, ale o většině komunity.
Jednoznačně je lepší hledat mimo tento segment placeného sexu, není to snadné.. není to zavolat a jít..