http://privatgrace.cz/slecna/kitty/
Opět privát Grace, na Vinohradech, operátorka opět skvělá.
Btw. v Grace je celkem slušná nabídka dívek, nejsou tam nonstop, tak ani nejsou přešukané.
Kitty jsem už jednou navštívil na jiném privátu (TOP), ale podle inzerce jsem ji nepoznal. Nicméně první návštěva a i druhá v Grace byla podařená.
Kitty je menší, mladá dívka, tak 160cm, 48kg, prsa 3, věk píše 18, ale to je iluze, dle mne tak 23.
Je tam vidět genetický mix, hispánsko-slovanský, útlá postava v kontrastu s pěknými, přírodními trojkami. Zajímavý obličej , s brýlemi, které posléze sundala.

Kitty je přes mládí zkušenou ťapkou a výhodou směrem k zákazníkovi je, že si z těch zkušenosti bere do svého chování to dobré.
Dívá se do očí, atmosféra uvolněná a holka v pohodě. Druhá návštěva lepší té první.
Kouř nebyl, sex v obvyklých polohách, dobře čas využit.
Dobrých privátů je nyní jak šafránu. A tak s Grace spokojenost. Ceny 1200 půlhodina, 1400 - 45minut, hodina 1700.
Pokud bych ještě měl cestu, tak bych zvolil další dívky, třeba Elišku, Natálii, Anastazii. Docela známá je tam i Erika, dříve v TOPu a Holy, elegantní, pěkná žena.
Pokud to srovnám s priváty, nabídkami s přepálenými cenami a mizernou službou, tak - je to zkrátka zcela nesrovnatelné.
Nějaký ten mindset některých rádoby hvězd.. je třeba odmítat.