Nějakou dobu jsem chtěl Naďu/Katku navštívit, nakonec se povedlo. O víkendu asi nemá cenu zkoušet, ale v týdnu k večeru byla domluva v pořádku. 900 za 30 min. Ty falešné fotky v inzerci v zásadě nechápu, ale mám nějaké z dřívějška, které si myslím fake nejsou, přikládám. Jejich stáří je samozřejmě s otazníkem, ale realita je odpovídající a asi i překvapivě lepší. Výše probíraný věk je v obličeji opravdu znát, ale tělo má na svůj věk neskutečné. Pokud srovnám s podobně starou MILF Kristýnou z Oblé, je to lepší, hlavně za ty prachy....prdel, nohy, prsa, všude by se dalo teoreticky odečíst 15 let co do vzhledu. Čekal jsem nějaký povys, celulitidu atd ale nic výrazného jsem nezaznamenal. Komenty výše o nějakém vyhoření a jak má hodně najeto...nevím co k tomu říct. Přístupem mi skvěle vyhověla, nechala mi dost volnosti a žádnou nechuť jsem nezaznamenal. Že trošku přihraje a neroztíká se samou vášní asi lze u takové ženy již čekat. Jediná výtka - trochu strniště na nohách. Na kundičce sem naopak lehký porost docela ocenil, asi to spíš občas zastřihuje, než že by jela do hladka, ale sedlo mi to.