Nechtěl jsem původně psát "recenzi", protože mi to tu přijde mrtvé a sám jsem se žádné pořádné za roky nedočkal, ale tak ... chuť byla velká a před nějakou dobu jsem jí konečně vyzkoušel ...
Domluva na amatérech asi na třetí pokus, kdy předtím vždy nemohla. Ale jeden jsem se asi trefil a do 5 minut jsme byli komplet domluveni. Po telefonu překvapivě moc příjemný hlas a pohodová domluva.
Z toho co jsem tu četl dřív, tak změnila lehce působiště, ale pořád je v baráčku a pořád je sama a ano, pořád tam topí kamínkama

ale místo fakt super diskrétní a dobře přístupné autem.
Následně už těžko říct. Co se týče vzhledu, mě se líbí moc. Fotky za mě v pohodě a dá se říct, že souhlasí s realitou. Přírodní klín já mám moc rád, takže to je věc co mě i nalákala a rozhodně mě vůbec nevadí. I v obličeji za mě taková "úplně" obyčejná holka od vedle, ale za mě moc hezká, ale to je věc vkusu. Po příchodu proběhla sprcha, ta je tu v pohodě, ani žádná vana což je fajn. Co se týče akce, tak za mě takové nemastné / neslané. Super hned je cena 1300 / za půl hodiny ale co je hlavní tak komplet bez stupidních příplatků. Takže určitě mnohem lepší volba, než kdekoliv v Brně třeba.
Kouří bez celkem obstojně, ale na mě byla až moc aktivní i v honění, tak jsem jí musel zpomalit abych se hned nevystříkal což by se stalo a byla by to konečná. Přešli jsme na klasiku na koníčku a misionáře, ale po chvilce hned nastal problém u mě, nevím jestli kombinací únavy po práci, možná lehce těsnější gumou a nebo tím, že tam měla příšerně přetopeno těmi kamínky

tak mi vercajk moc nespolupracoval, což bylo samozřejmě o ničem. Pak mě i dostala, když jsem to chtěl zkusit zezadu - že zezadu prý určitě ne, že ho mám moc velkého. Neslyším to jako poprvé, i když si nemyslím že je to něco extra, ale tohle se mi ještě nestalo, kupodivu dřív jedna nechtěla na koníčka kvůli tomu

...
Tak už jsem to vzdal a nechal se dodělat pusou, kdy se nechala hezky postříkat. Pak jsem dal opět sprchu a poté jsme ještě chvíli pokecali. Jako kámoška musím říct, že by byla úplně super, ale takhle těžko říct, jestli vlivem všech věcí můžu hodnotit pozitivně, či negativně. Zezačátku byla i dost nesmělá, ale pak se rozpodívala, tak třeba při opakované návštěvě by to bylo mnohem lepší, ale to těžko říct