Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod soliter. » pon 22. úno 2010, 13:17

Jájínek píše:Že to řešíte,ať si každý chodí kam chce,a za kolik chce nebo na kolik má,není to snad každého věc?

další pasák :lol:
... a s prvním příspěvkem!

jsou fóra o kinech, o divadlech, o výstavách..., choď si kam chceš.
Ale tady to je fórum o předávání zkušeností a rad v norničení!

A věř, že už nejenom holky pochopily, že i zde platí pravidlo nabídky a potávky.
soliter.

Příspěvekod Jájínek » pon 22. úno 2010, 16:03

nic jiného jsem ani nečekal,tak potom nepoptávej na co nemáš a zůstaň doma stím co si tam pěstuješ :lol: :lol: :lol:
Jájínek

Příspěvekod Drak65 » pon 22. úno 2010, 17:43

soliter. píše:
Jájínek píše:Že to řešíte,ať si každý chodí kam chce,a za kolik chce nebo na kolik má,není to snad každého věc?

další pasák :lol:
... a s prvním příspěvkem!

jsou fóra o kinech, o divadlech, o výstavách..., choď si kam chceš.
Ale tady to je fórum o předávání zkušeností a rad v norničení!

A věř, že už nejenom holky pochopily, že i zde platí pravidlo nabídky a potávky.

Pravidlo nabídky a potávky možná platí, ale když čtu vaše příspěvky, tak buď je holka levná a hrozná, popřípadě s hrozným přístupem nebo jak se objeví nové "maso", tak klidně tech 1000 za půl hodiny nebo za 1500 za hodinu zaplatíte i když má v ceně O, OO, KL jen aby jste si mohli předávat informace. A ještě napíšete - dobrý, zažil jsem i lepší , ale budu opakovat. Zkuste si norníci přečíst své příspěvky zpětně. Co jsem měl možnost sledovat, tak tady píší všichni jen směrem k mladým holkám 19-25, které nabízí jen klasiku s orálem, nic víc. Tak pak chápu, že za tyto služby máte zájem platit míň. Ale pokud se chcete jen šmoulinkovat -prosím. Někteří mají zájem ale o víc než o nějaké šmoulinkování, ale o skutečný SEX i jiné praktiky, které nepatří uplně mezi standartní služby, ale taky ne k perverznostem (viz někde zminovaný kaviar) . A to holky za 1000Kč na hodinu dělat nebudou. Nemluvě o tom, že opravdový gurmán, který si chce sexu a sexuálních hrátek užít, tak obvykle nehledá mezi mladými holčinami, které jsou sice hezké, ale tím to končí. Pak se pozastavuje nad tím vaším bojkotem cen a klidně si zaplatí kvalitu a úroveň nabídky. A on taky není SEX jako SEX. Jinak každý prožívá sex ve 20, v 25 nebo ve 40. Tím chci napsat, že čím je člověk starší, tím je na kvalitu sexu náročnější. Osobně se mi ta Vaše výzva zdá být taky dost ujetá. Možná pokud máte zájem jen o klasiku, tak by stálo za to se zeptat těch co mají ceny 1500Kč na kolik by vyšla tato pouze služba. V řadě případů mají holky tyhle "nadstandartní služby" započítány již v těch 1500Kč, takže by jste se dostali i možná na cenu nižší.
Drak65

Příspěvekod Honzi » pon 22. úno 2010, 19:12

Dráčku,

mám dojem, že jsi to celé pořádně nečetl a objevuješ emeriku. :mrgreen:
Celou dobu se zde mluví o orál s a klasika, za půl či hodinu. :?
Nadstandardy, delší doby, perverznosti jsou jiná kapitola. Nikdo snad nebude očekávat, že slečna na měsíc, vše inkluzíve bude stát 1200 a ještě si bude platit hotel a jídlo. :lol: I když by se to každému líbilo. A neboj, že si každý nedokáže udělat obrázek o tom, co slečna sama dá standardní nabídky.
Máš pravdu, píše se byl jsem za 1500, ... , stojí za opakování ... . To si ale musíš přeložit jako "pokud se neobjeví nová svlečna, nemám stálice či nemohou, ... , tak k ní možná půjdu" , tedy ji apriory nevylučuji, ale vyhledávat nebudu. 8)
Mám takový dojem, že svlečny v Brně moc zájem o stále zákazníky nemají zájem (ty s cenami 1500), řídí se pravidlem však někdo vždy přijde. Empiricky vyzkoušeno.
Honzi

Příspěvekod Drak65 » úte 23. úno 2010, 0:34

Honzi píše:Dráčku,

Nadstandardy, delší doby, perverznosti jsou jiná kapitola. Nikdo snad nebude očekávat, že slečna na měsíc, vše inkluzíve bude stát 1200 a ještě si bude platit hotel a jídlo. :lol: I když by se to každému líbilo. A neboj, že si každý nedokáže udělat obrázek o tom, co slečna sama dá standardní nabídky.
Máš pravdu, píše se byl jsem za 1500, ... , stojí za opakování ... . To si ale musíš přeložit jako "pokud se neobjeví nová svlečna, nemám stálice či nemohou, ... , tak k ní možná půjdu" , tedy ji apriory nevylučuji, ale vyhledávat nebudu. 8)
Mám takový dojem, že svlečny v Brně moc zájem o stále zákazníky nemají zájem (ty s cenami 1500), řídí se pravidlem však někdo vždy přijde. Empiricky vyzkoušeno.

Docela by mnezajímalo, co máš ve své představě za KLASICKOU NABIDKU. :roll:
Drak65

Příspěvekod Jájínek » úte 23. úno 2010, 8:29

Jak člověk nepotpoří názor určitých jedinců,tak je hned pasák nebo i něco horšího :roll:
Tak o čem to potom je?
Pište si v deseti mezi sebou a nestěžujte si potom že ostatní jsou bez příspěvků!!!
Když čtu,to co se sem snaží někteří vnutit,tak se musím hodně moc smát :lol: :lol: :lol:
Choďte si kam chcete a zakolik chcete,ale hlavně to nenuťte ostatním!!!
Jájínek

Příspěvekod Honzi » úte 23. úno 2010, 13:13

Jájínek píše:Jak člověk nepotpoří názor určitých jedinců,tak je hned pasák nebo i něco horšího :roll:
Tak o čem to potom je?
Pište si v deseti mezi sebou a nestěžujte si potom že ostatní jsou bez příspěvků!!!
Když čtu,to co se sem snaží někteří vnutit,tak se musím hodně moc smát :lol: :lol: :lol:
Choďte si kam chcete a zakolik chcete,ale hlavně to nenuťte ostatním!!!

Jájínek, nikdo ti nebrání aby jsi se podle svého názoru řídil a nikdo nikoho nenutí, aby chodil kam chce někdo jiný a stejně tak platil. :roll: Byl by si tak laskav a sdělil, kdo tě před priváty zastavuje a nepouští dovnitř, pokud nekývneš? :P Nezdá se ti, že zaměňuješ návh za skutečnost?

Víš co, založ si klidně vlákno s návrhem, aby se na privátech platilo 5000 za 1/4 hodiny, pokud chceš. :lol:
Jen tady nepiš, aby nikdo nevyslovil svůj názor, návrh ostatním a držel hubu. Takto se dá vyložit tvůj první příspěvek. Přečti si ho raději znovu. :roll:
Honzi

Příspěvekod Honzi » úte 23. úno 2010, 13:22

Drak65 píše:
Honzi píše:Dráčku,

Docela by mnezajímalo, co máš ve své představě za KLASICKOU NABIDKU. :roll:

No, nevím jak ty, ale pojem nadstandardy vymyslely svlečny, případně jejich bačové. Je to vše, za co musíš připlácet. Tedy anál, líbání, orál bez v různých formách, piss, .... .
Tím pádem do standardu i když ne u všech, ale velké většině, svlečen patří honění, orál s, klasika a já u privátů tam zařazuji i oboustranný orál (u klubů ne), i když někde chtějí příplatek i za tohle. Samozřejmě tzv. masáže a tzv. mazlení patří do standardu, ale v drtivé většině nestojí za řeč. A že nějaká svlečna se třeba líbá v základu bez příplatku, to jsou nevýznamné statistické odchylky.
Stačí? Mám dojem, že nečteš inzeráty. :roll:
Honzi

Příspěvekod Jájínek » úte 23. úno 2010, 14:01

Honzi píše:
Jájínek píše:Jak člověk nepotpoří názor určitých jedinců,tak je hned pasák nebo i něco horšího :roll:
Tak o čem to potom je?
Choďte si kam chcete a zakolik chcete,ale hlavně to nenuťte ostatním!!![/quot

Jájínek, nikdo ti nebrání aby jsi se podle svého názoru řídil a nikdo nikoho nenutí, aby chodil kam chce někdo jiný a stejně tak platil. :roll: Byl by si tak laskav a sdělil, kdo tě před priváty zastavuje a nepouští dovnitř, pokud nekývneš? :P Nezdá se ti, že zaměňuješ návh za skutečnost?

Víš co, založ si klidně vlákno s návrhem, aby se na privátech platilo 5000 za 1/4 hodiny, pokud chceš. :lol:
Jen tady nepiš, aby nikdo nevyslovil svůj názor, návrh ostatním a držel hubu. Takto se dá vyložit tvůj první příspěvek. Přečti si ho raději znovu. :roll:

Tak teď jsi mi to nandal :lol: :lol: :lol:
Jájínek

Příspěvekod melaniesex » úte 23. úno 2010, 15:03

Nerada se pletu do takových diskuzí, ale musím se tomu už jen smát...Jsou prakticky o ničem..Pánové, už několik let se tu dohadujete o cenách, pořád řešíte dokola stejné věci..Ale já se ani nedivím, že holky nechtějí jít s cenou dolů..Pokud to udělají, tak si toho ve valné většině stejně nevšímáte a řešíte pořád ty samé patnáctistovkové dokola...Jsem rozčarovaná z toho, že jsem na celý únor udělala pro vás akci 700/1000....Nabídka služeb opravdu široká, všechno v ceně krom dámského análku...Nejsem žádná škaredka, dělám sama na sebe a tak si můžu dovolit sem tam povolit s cenou, ale spíš jsem zjistila, že nejen že o to nestojíte, ale mně to spíš uškodilo....1500,- je pro vás drahé, 1000,- asi nezaručuje kvalitu...Co by se vám tedy líbilo? Ještě musím dodat, že já nejsem žádná hrůza co má padesát a píše si 35...to jen pro pořádek..A to jaká jsem nechám na jiných, chválit sama sebe určitě nebudu, ale to že má někdo nižší cenu nemusí zákonitě znamenat to, že nestojí za nic...1500 neznamená lepší úroveň....
Monika
melaniesex
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Jájínek » úte 23. úno 2010, 15:42

melaniesex píše:Nerada se pletu do takových diskuzí, ale musím se tomu už jen smát...Jsou prakticky o ničem..Pánové, už několik let se tu dohadujete o cenách, pořád řešíte dokola stejné věci..Ale já se ani nedivím, že holky nechtějí jít s cenou dolů..Pokud to udělají, tak si toho ve valné většině stejně nevšímáte a řešíte pořád ty samé patnáctistovkové dokola...Jsem rozčarovaná z toho, že jsem na celý únor udělala pro vás akci 700/1000....Nabídka služeb opravdu široká, všechno v ceně krom dámského análku...Nejsem žádná škaredka, dělám sama na sebe a tak si můžu dovolit sem tam povolit s cenou, ale spíš jsem zjistila, že nejen že o to nestojíte, ale mně to spíš uškodilo....1500,- je pro vás drahé, 1000,- asi nezaručuje kvalitu...Co by se vám tedy líbilo? Ještě musím dodat, že já nejsem žádná hrůza co má padesát a píše si 35...to jen pro pořádek..A to jaká jsem nechám na jiných, chválit sama sebe určitě nebudu, ale to že má někdo nižší cenu nemusí zákonitě znamenat to, že nestojí za nic...1500 neznamená lepší úroveň....
Monika

Moniko,Honzi ti brzy odpoví neboj,on má totiž na všechno odpověď :lol: :lol: :lol:
Jájínek

Příspěvekod melaniesex » úte 23. úno 2010, 16:41

:lol: :lol: :lol: Všímám si...
melaniesex
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Drak65 » úte 23. úno 2010, 16:57

Jájínek píše:
melaniesex píše:Nerada se pletu do takových diskuzí, ale musím se tomu už jen smát...Jsou prakticky o ničem..Pánové, už několik let se tu dohadujete o cenách, pořád řešíte dokola stejné věci..Ale já se ani nedivím, že holky nechtějí jít s cenou dolů..Pokud to udělají, tak si toho ve valné většině stejně nevšímáte a řešíte pořád ty samé patnáctistovkové dokola...Jsem rozčarovaná z toho, že jsem na celý únor udělala pro vás akci 700/1000....Nabídka služeb opravdu široká, všechno v ceně krom dámského análku...Nejsem žádná škaredka, dělám sama na sebe a tak si můžu dovolit sem tam povolit s cenou, ale spíš jsem zjistila, že nejen že o to nestojíte, ale mně to spíš uškodilo....1500,- je pro vás drahé, 1000,- asi nezaručuje kvalitu...Co by se vám tedy líbilo? Ještě musím dodat, že já nejsem žádná hrůza co má padesát a píše si 35...to jen pro pořádek..A to jaká jsem nechám na jiných, chválit sama sebe určitě nebudu, ale to že má někdo nižší cenu nemusí zákonitě znamenat to, že nestojí za nic...1500 neznamená lepší úroveň....
Monika

Moniko,Honzi ti brzy odpoví neboj,on má totiž na všechno odpověď :lol: :lol: :lol:

Hm a nejen on. Vždyť jen čekají na něco nového , aby si mohli píchnout i za 1500 o:-o a předat info dál. Nejdřív byla na programi Inés, pak Inés šla do pozadí a přišla Adéla, teď je Adéla míň zajímavá, protože je tu Wendy. Možná mladé holky zaučují nebo ony zaučují je :)
Drak65

Příspěvekod rafau » úte 23. úno 2010, 17:00

melanie máš tady někde vlákno?
případně pošli SZ odkaz na inzerát...
rafau

Příspěvekod Honzi » úte 23. úno 2010, 17:40

Jájínek píše:
Monika

Není proč, pravdivé, jasné, věcné a hlavně je to slečna/paní co skutečně dělá a hlavně neschovává se za nikoho jiného. Ale obchod je obchod a cena není jedinné vodítko ... .
Jájinku, kdyby jsi chtěl pomoct skutečně, navštívíš a podáš recenzi. Nebo je mimo tvůj okruh zájmu, malá cena? Byl jsi vůbec někde? :lol: :lol: :lol:

Dráčku, máš nepřesné informace.
1. Ines se stala žádaná, až slevnila na 1300. Byla první z Omegy, která to udělala, potom Dáša. :wink:
2. Třeba u Adély jsem nebyl, vzhledem ke svým kritériím, ale kmitá mezi 1300 a 1500 ... . :mrgreen:
3. To máš těžký, několikrát zde bylo napsáno, že 1500 se zkouší jen jednou, pokud neodpovídá poměr nabídka/cena, vícekrát ne. Tak se nediv, že se mluví hlavně o novinkách. :lol:
4. Divím se, že se neřídíš příkladem noviců, co se zmohou na jedinný dotaz a skončí. :mrgreen: To je asi tvůj ideál. :lol:
5. Máš ale jedno velké plus, nebojíš se a nedáš se. Na rozdíl od drtivé mlčící většiny. 8) :lol:
Honzi

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma