|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
lpmikysek píše:ahoj.Vim o amaterce 17 let.domluva s ni mozna na vsem.ja jel jen oral.ma li nekdo zajem tak vymenim za cislo na jinou.
ahojposli mi cislo prosim dlouho uz hledam nejakou takovouhle holku dekujilpmikysek píše:ahoj.Vim o amaterce 17 let.domluva s ni mozna na vsem.ja jel jen oral.ma li nekdo zajebm tak nza cislo na jinou.
sexik píše:ahojposli mi cislo prosim dlouho uz hledam nejakou takovouhle holku dekujilpmikysek píše:ahoj.Vim o amaterce 17 let.domluva s ni mozna na vsem.ja jel jen oral.ma li nekdo zajebm tak nza cislo na jinou.
Honzi píše:sexik píše:ahojposli mi cislo prosim dlouho uz hledam nejakou takovouhle holku dekujilpmikysek píše:ahoj.Vim o amaterce 17 let.domluva s ni mozna na vsem.ja jel jen oral.ma li nekdo zajebm tak nza cislo na jinou.
Jen tak, víš že pod 18 je to trestné a můžeš být vydírán.
frantavb píše:Honzi píše:sexik píše:ahojposli mi cislo prosim dlouho uz hledam nejakou takovouhle holku dekujilpmikysek píše:ahoj.Vim o amaterce 17 let.domluva s ni mozna na vsem.ja jel jen oral.ma li nekdo zajebm tak nza cislo na jinou.
Omyl,trestné je to pod 15 roků.
pedro píše:frantavb píše:Honzi píše:sexik píše:ahojposli mi cislo prosim dlouho uz hledam nejakou takovouhle holku dekujilpmikysek píše:ahoj.Vim o amaterce 17 let.domluva s ni mozna na vsem.ja jel jen oral.ma li nekdo zajebm tak nza cislo na jinou.
Omyl,trestné je to pod 15 roků.
Jak co, je tam ohrožování mravní výchovy mládeže, tuším, kam by se šukání za prachy dalo při troše dobré vůle dalo napasovat. Ale pokud to dělá z čisté lásky...
samuel34 píše:dnes jsem měl jednu z Tuřan, máte něco na výměnu?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků