od natanis » pát 28. čer 2024, 17:42
Ahoj kluci, za Violou1A1 jsem byl někdy v Květnu. Privát je na Oblé, fotky odpovídají, věk taky. Paní je taková hodně štíhlá až hubená, kozy visící. Platil jsem 1500/hod. Po svléknutí a ulehnutí se hned vrhla na mého ptáka a začala kouřit. Kouř celkem dobrý, pak zásun , připadala mi docela úzká!!!, vystřídali jsme pár pozic a bylo hotovo....k její cti budiž to, že mně hned po aktu nevykvindovala, ale přitulila se a zbytek času jsme prokecali. Mám pocit, že paní se snaží, aby zákazník za své peníze dostal dokonalou službu. Jo a paní mi celou dobu návštěvy vykala a při aktu si ani nesundala brýle. Viola nemá takový ten kurevský vzhled ani kurevský sex-appeal, připadá mi jako nějaká paní co pracuje na poště, v knihovně, nějaká úřednice apod. .. Každopádně takový zvláštní zážitek....hodnocení neutrální, ani nevychvaluji, ani nehaním....opáčko snad někdy - chtěl bych ji posadit na koníčka a nechat cválat a zespodu sledovat její visací kozy, jak se mrskají a její obličej, jak se bude tvářit....
tak končím - MRDU ZDAR!!!!