Hledat  

Thajsko, Asie - Sex v zahraničí

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Thajsko, Asie - Sex v zahraničí

Příspěvekod Max49 » čtv 18. črc 2024, 16:57

:D
Naposledy upravil Max49 dne ned 17. lis 2024, 17:49, celkově upraveno 1
Max49

Příspěvekod Obelix » čtv 18. črc 2024, 18:31

Max49 píše:
Obelix píše:Ahoj, od 26. října budu do 9. listopadu v Pattaya. Nebude tam někdo z vás v podobný termín? :)

Ahoj ... bohužel se tentokrát mineme. Mám koupené dvoje letenky:
19. 11. - 10. 12.
19. 2. - 19. 3.

Dokonce v obou termínech, druhý mám 13. 4. - 10. 5. :D Koukám, že sis taky Thajsko zamiloval :)
Obelix

Příspěvekod Miaaa » úte 1. říj 2024, 19:05

Kdyby nekdo zhanel levne letenky a byl ze severni moravy, tak ted z Polska s prirucnim zavazadlem jsou ve vyprodeji zpatecni od cca 8000 Kc.
Tady je odkaz:https://honzovyletenky.cz/vyprodej-letenek-do-asie/?fbclid=IwY2xjawFpChVleHRuA2FlbQIxMQABHTeslW4LH-3jsBIwivH1UEUQcABY3F9pcWl9pX2n_q8F025AXbC1oD34cg_aem_8wj6Ck-n1epbbt
Miaaa
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Obelix » ned 10. lis 2024, 18:35

Ahoj,
Tak jsem se včera vrátil Thajska - Pattaya a musím říct, že to zase stálo za to. Tentokrát jsem psal reporty přímo na fb do skupiny, odkazy níže - některé příspěvky tam obsahují i fotky. Dole je následně úplné shrnutí výdajů.

26. 10. https://www.facebook.com/groups/thajsko ... 683057294/
Začátek dovolené mi začal zajímavě - byly mi odcizeny údaje ke kreditní kartě, kvůli bookingu, takže mi byla jediná má fyzická karta zablokována. První den v Thajsku jsem chtěl pořádně oslavit, zvlášť když jsem měl 30. narozeniny. První zastávka byla New Plaza Sport Bar, kde jsem narazil na kompletně vyměněnou obsluhu, až na jednu babičku, kterou jsem zde viděl už v lednu. V tomto podniku jsem chtěl překonat útratu Míry na jeho narozeniny, jak se mi to povedlo se můžete podívat na fotce. Následně jsem se přesunul do Lips Lounge, kde se vyskytovalo celkem 12 holek a jen 2 zákazníci, prvního ,,obsluhovaly” hned 3 holky, druhého 2. Ceny má tento podnik velmi přijatelné, odcházel jsem s útratou 1000 BTH. Další zastávkou byl podnik Kink, kde to dost žilo, šel jsem hned do prvního patra, kde bylo snad 40 holek, zato menší množství zákazníků. Velká část holek předváděla show, pár výjimek ale znuděně sedělo, asi skrz nedostatek zákazníků. Útrata v tomto podniku byla kolem 2 tisíc BTH, za mě se podnik oproti minulé návštěvě dost zlepšil. Předposlední zastávka byl starý Windmill, kde jsem zamířil hned do prvního patra. Hned se mi vnutila jedna z holek, která se mi celkem líbila a tak jsem ji koupil 3 LD, každopádně si pokaždé brala panáka, kterého do sebe ihned kopla, takže jsem zaplatil útratu a šel jsem dále. Poslední zastávka byl podnik Shark, kde se mi snažila vnutit holka, která mě oslovila u vchodu, já jsem si ale vybral jinou. V podniku se nacházel velký výběr opravdu krásných holek, které se střídaly na stage. Pořád dokola chodí několik holek, které nabízí zatočení na kole, nebo nutí nákup tequil, což je dost otravné. Bylo mi řečeno, že je BF 2000 za ST a 2500 za LT, ja ale nakonec platil 1500 BF za ST, samotná holka si určuje cenu za společnost, standart je ale 4000 BTH za ST a 6000 BTH za LT.

27. 10. https://www.facebook.com/groups/thajsko ... 576319038/
Report z mého druhého dne: Cca kolem 16:00 jsem vyrazil na Soi 6, první zastávka byl podnik Wrath. Po mém usednutí mamasan zazvonila zvonkem, všechny holky se zvedly a mohl jsem si z nich vybrat. Zaujala mě malá, velmi potetovaná holka. Koupil jsem si coca colu za 60 BTH a slečně LD za 160 BTH, každopádně slečna byla po koupení drinku pasivní a furt něco dělala na mobilu, takže jsem zaplatil svou útratu a šel jsem dále Soi 6 směrem od Beach road.
Kousek dál jsem se zastavil v podniku Utopia, po mém usednutí nastala podobná situace, mamasan znovu svolala všechny holky, ze kterých jsem si mohl vybrat. Oproti minulému podniku zde bylo více holek, navíc zde bylo i více hezčích a mladších holek, než v předešlém podniku. Za colu jsem zde platil 75 BTH a LD mě stál 160 BTH. Holka byla příjemná, ale snažila se získat co nejvíce LD, bez toho abychom šli nahoru na pokoj, z toho důvodu jsem podnik asi po hodině opustil.
Po cestě mě zastavil random chlapík, že si všimnul, ze mi vypadávají vlasy, ze mu pomohl nějaký olej ze 7/11… říkám mu, ze mi nic nepadá, vlasy mam úplně v pohodě, taková odpověď ho zaskočila… pravděpodobně jde o scam, i kdyz nevím jak funguje (chlapík tvrdil ze je z Dubaje, ale vypadal spise na indické kořeny)
Třetí zastávka byl podnik Cathouse. Venku stály 3 starší holky, uvnitř byly 4, mladé. Byl jsem jediný zákazník, uvnitř nikdo další nebyl. Nepamatuji si ceny, ale platil jsem něco přes 200 BTH za coca colu a 1 lady drink. Holka byla velmi pasivní, drink ale pila velmi pomalu, takže jsem tam strávil celkem dost času, každopádně po dopití jsem se přesunul kousek dále, do podniku Heaven Above, kde to bylo velmi rozjeté. V podniku se mi věnovaly hned 2 holky, které se nechaly libovolně osahávat, provokovaly mě a celkově jsem si s nimi následně asi 2 hodiny velmi užil. Na několika stage tančily holky nahoře bez. Holky se průběžně střídaly asi po 10 minutách. Jedna skupina holek tancovala úplně bez. Útrata za LD včetně mého pití činila 1515 BTH což za to, že jsem platil drinky dvěma holkám naráz a ještě sobě dost jde. Na hotel jsem ale nakonec vyrazil sám.

Report 28. 10. https://www.facebook.com/groups/thajsko ... 849585644/
Odpoledne jsem po masáži vyrazil na Soi 6, tentokrát ale z druhé strany. Na začátku ulice holky vypadaly docela bez zájmu, byly na mobilu, nebo si povídaly mezi sebou. Výjimkou byl podnik Sexy in the city, který jsem se rozhodl prozkoumat. Objednal jsem si coca colu za 75 BTH. Na začátku na mě holky pořvávaly a snažily se mě vtáhnout do podniku, po usednutí ale zájem vyprchal, naopak řvaly po dalších chodcích kolem, ale lidí uvnitř si nevšímaly. Už jsem chtěl zaplatit a jít pryč, ale najednou mamasan zazvonila na zvonek a kolem mě se rozprostřely všechny holky. Vybral jsem si jednu z nich, která se mi velmi líbila, ale vypadala jako velmi tichý typ. Opak byl ale pravdou. Po koupení drinku to neskutečně rozjela, snažila se provokovat a nechala se libovolně osahávat. Koupil jsem ji následně ještě jeden LD a zamířili jsme nahoru na pokoj. Ten byl velmi zajímavě vyzdoben - okolo se válela dětská povlečení a kolem postele byli sami plyšáci. Slečna byla velmi aktivní i na pokoji, byl to jeden z těch lepších zážitků co jsem v Pty zatím měl. Platil jsem 500 BTH BF a 1200 BTH holce.
Po opuštění podniku jsem zamířil na jídlo, holky se mě ale snažili vtáhnout do dalších 4 podniků, z toho v posledním podniku - skoro u beach road to byla opravdu krásná holka 10/10, ze jsem chvíli váhal, ze půjdu dovnitř, nakonec jsem ale odolal.
Následovala večeře v Centralu a 3 točená piva v Beer garden za 180 BTH. Po dopití piva jsem vyrazil na WS, do podniku Chick, který zmínil taťka. V podniku se nachází 2 velké stage vedle sebe, na stage se střídají 3 skupinky holek, celkem jich tam je kolem 50. Zezačátku jsou v prádle, po vystřídání topless. Většina holek vypadá jako modelky, některé působí až namyšleně a dost holek mělo udělaná umělá prsa. LD v tomto podniku stojí 250 BTH. Oproti jiným gogo se vám holky nenabízí, mají na sobě čísla, pomocí kterého si je můžete k sobě zavolat. Pokud si chcete holku vzít sebou, musí splnit kvótu 8LD. ST zde vyjde na 4000 BTH. Měl jsem zde pár panáků, Colu a koupil jsem jedné slečně 2 LD, útrata byla 1600 BTH, což není málo. Z podniku jsem si skrz cenovou politiku žádnou holku nebral (musel bych koupit dalších 6 LD a ještě platit BF)
Poslední zastávka byl druhý (novější) Windmill. Spodní patro bylo plně obsazené, já jsem ale stejně mířil rovnou nahoru, kde to již také velmi žilo. Velká část holek již seděla se zákazníky. V podniku aktuálně stojí cola 160 BTH a LD 230 BTH. Ja jsem již nemel v plánu si brát žádnou holku na hotel, tak jsem si jen užíval show. Každopádně přišel nějaký černoch s tím že ma narozeniny, hned viděli kšeft a tak mu gratulovali , předváděli se a čekali velkou útratu, jelikož to furt zmiňoval. Chlápek ale dopil jedno pivko a hned odešel. Ja ještě koukal na to, ze se jedna holka věnovala Indovi minimálně půl hodiny, nechala se osahávat, lízat atd bez toho, aby ji koupil jediný LD, což vůbec nechápu - popíjel furt jedno pivko, které si koupil při příchodu, asi nějaký vip host. Ja v podniku nechal kolem 1000 BTH a šel jsem na hotel.

Report 29.10. https://www.facebook.com/groups/thajsko ... 362847326/
Znovu jsem kolem 4. hodiny vyrazil na soi 6. Rozhodl jsem se vyzkoušet Ruby club, jelikož v podniku bylo větší množství holek a byly dost aktivní, snažily se mě vtáhnout do podniku.
Dal jsem si zde colu, která stála 60 BTH. Po vstupu do podniku ale holky sedí vepředu, bez zájmu, jen tahají další lidi dovnitř, většina po vypití jednoho drinku odchází. Trošku se to změnilo, když přišel macatý Němec, dost se na něj lepily a otravovaly ho. Naproti v baru (Spider girl bar) nějaká holka dokonce spí, asi náročná noc. Dopil jsem a šel jsem pryč.
Druhá zastávka byla Runaway bar - soi honey.
Dovnitř mě nalákala velmi krásná, drobná a okatá holka. Koupil jsem si zde colu za 60 BTH, LD zde stojí 160 BTH. Po usednutí se mi obsluha zase vůbec nevěnuje, akorát jedna z holek hraje kostky s jiným zákazníkem - za LD, po dopití odcházím.
Následně jsem chtěl zvládnout challenge od Michala z této skupiny - návštěva několika baru, vždy vypit alespoň 1 drink… skončil jsem ale u třetího podniku, ve kterém byla pouze jedna babička, jinak byl podnik bez obsluhy, asi bylo ještě brzo.
Úplně na začátku soi honey (vedle voodoo baru) jsem se nechal zlákat na masáž, melo se jednat o masáž s happyendigem. Před masáži proběhla sprcha. Následovalo podobné masírování jako na klasické masáži, jen následně řekla ať se otočím. Cekal jsem dodělaní rukou, nečekal jsem to, ze mi nasadí kondom a skočí na me, zvlášť když jsem za to vše platil jen 1100 BTH.
Později večer jsem se přesunul na walking street, kde jsem si dal v dInner akční pizzu za 100 BTH (mají akci vždy od 5 do půlnoci). Tento podnik podnik patří k insomnii, takže jsem si rovnou založil členskou kartičku do klubu.
Před insomnii jsem se zastavil ve Windmillu 2, kde bylo velké množství holek a už ne tolik zákazníků. Vybral jsem si opravdu dobře, holka byla velmi aktivní, provokovala, sama mi brala ruku a dávala si ji mezi nohy (byla bez spodního prádla). Nechala se libovolně osahávat, atd. Když naha dotancila, tak na Evu ještě chvíli seděla na mne a provokovala me. Chang v lahvi me zde stál 180 BTH, LD tuším 230 BTH. Chtela abych si ji odvezl, ja jsem měl jiné plány. Zaplatil jsem svůj asi 1200 BTH účet a podnik jsem opustil.
Kolem 22:00 jsem se přesunul do insomnie. Při cestě mě zaujalo, že nějaký Ind nabízel ping pong show chlapíkovi s děckem na zádech… V insomnii jsem si koupil flašku se zápitky. V podniku ale ještě nebylo moc lidi, takže jsem pil sám. Kolem půlnoci jsem ji chtěl odejit, jelikož tu byly převážně vetší skupinky lidi, které se bavily spolu. Nakonec se mi ale povedlo k jedné takové skupince přidat, vypili jsme celou flašku JimBeam ve 3 lidech. 21 letá slečna v černých šatech, která se mi líbila (tak 9/10) souhlasila s tím, že se mnou půjde na hotel za 3000 BTH na LT…. Samotná akce byla velmi zajímavá, jelikož jsme byli oba opili, ale rozhodně patřila k těm lepším co jsem zde zatím měl…

Report 30. 10. https://www.facebook.com/groups/thajsko ... 972744265/
Setkal jsem se s Radimem odsud ze skupiny v New Plaza. Dali jsme si pár drinku, obsluha byla stejná jako minule, velmi příjemná, pamatovali si to, ze jsem tam minule dost utrácel.
Následně jsme se přesouvali na Soi 7 do podniku Black Angels. Kousek predemnou šel totálně zchátralý děda o holi, tak tak šel, ale ženská z masážního salonu na něj křičela ,,Handsome man”
V podniku bylo pár pěkných holek, všechny byly oblečené v černém. Velmi se mi líbila jedna velmi drobná holka, působila hrozně roztomile, bohužel ale seděla s jiným zákazníkem. Ja jsem koupil 2 LD jiné slečně, která ale neprojevovala moc velkou aktivitu. Cola zde stala 50 BTH, LD 190 pro model a 160 pro staff (staff jsou 2 chlapíci za barem). Každá objednávka == 1 lísteček, celkovou útratu následně počítají na kalkulačce.
Asi po 2 hodinách jsme se přesunuli na soi 6, kde to uz velmi žilo. Snažili se nás vtáhnout snad do každého podniku. Nakonec jsme šli do baru asi v půlce, který byl bez zákazníků, ale holky se opravdu snažily nás vtáhnout dovnitř. Dali jsme si tam 2 drinky, následně nás na 1 pozvala mamasan. Holky byly velmi pritulne, ale i tak jsme se rozhodli jit jinam. Uplne ke konci nás vtáhli do podniku Dolls, což bylo takové mrňavé gogo, měli jsme zde pouze jeden drink plus jsme koupili ze slušnosti drink holkam. Některé holky byly velmi pěkné. Vtipné bylo, že na menu byl ,,Instagram holky, případně jiný kontakt” za 2000 BTH.
Podnik jsme opustili a vydali jsme se zpět po soi 6 směrem od beach road. Přibližně v půlce me poznala holka z minulé dovolené a snažila se nás vlákat k ni do podniku. My jsme ale nakonec vyrazili do podniku Butterfly. Holky zde byly velmi krásné, drobné, některé vypadaly jako panenky. Holka zde muže jit na pokoj, az pokud má splněnou kvótu 3 drinku za večer. BF je zde 400 BTH, holka si ale řekla o 2000 BTH, což je velmi dost, zatím jsem na soi 6 neplatil více jak 1200. Již bylo ale pozdě a nechtělo se mi hledat jinou slečnu, tak jsem souhlasil. Samotná akce byla velmi dobrá, ještě jsem se slečnou strávil chvilku povídáním.

Report 31. 10. https://www.facebook.com/groups/thajsko ... 252687337/
Kolem 13:00 jsem s Radimem odsud ze skupiny vyrazil do Alexa beach club na Jomtienu. Dvojitá lehátka s deštníkem mají povinnou útratu 3000 BTH, zvolili jsme proto klasické posezení s deštníkem a barovými židlemi, to je zdarma.
Americano zde stojí 110 BTH, coca cola 100 BTH, celou dobu tu hraje DJ a je možné využívat bazén, bez poplatku. Potkali jsme zde česky mluvící pár, se kterými jsme se domluvili na večer na projití několika gogo.
Kolem půl sedmé vyrážím na večeři do Hungry Hippo, na výborné vindaloo odkud mířím na masáž nohou za 200 BTH do svého oblíbeného salonu u New Plaza.
Prvni dnešní zastávka je Black Angel, kde si kupuji jejich VIP kartu - 20 drinku za 1000 BTH. Obsluha je dnes celkem arogantní, sedíme u baru, většina holek už je se zákazniky, takže si dáváme jen 4 panáky, 2 pivka a jdeme jinam.
Přesouváme se k Terminal 21, na second road. Vcházíme do prvního podniku nabízejícího body massage. Ceny holek se zde pohybují od 3300 BTH do 5800 BTH, dle typu holky (jsou označeny barevně). Jsme usazeni do křesla, kolem nás sedí tak 40 holek s čísly. Některé holky vypadají celkem hezky, některé jsou tak zmalované, že mají až bílý obličej. Pouze jsme se rozhlídli a šli jsme dále.
Kousek dále jsme vešli do dalšího podniku nabízejícího body massage. V tomto podniku byl o něco větší výběr holek, seděly kolem ze všech stran. Cena se zde pohybuje znovu dle typu holek od 2800 BTH do 6900 BTH. Znovu jsme se jen porozhlédli a šli jsme dále.
Další zastávka byla gogo skyfall, kde se můj kamarád bavil s jednou z těch krásnějších holek z podniku. Koupil ji dva LD, ale řekla si o 4000 za ST plus BF, ja jsem odmítl komukoliv LD koupit, jen jsem si užíval show na stage.
Po gogo jsme chtěli změnu a tak jsme zamířili do klubu 808, kde to dost žilo. Každý z nás si objednal pivko. Ja jsem obešel celý klub a narazil jsem na holky, které se chtěly ,,zpratelit”, řekl jsem jim, ze dojdu pro kamaráda. Jenže když jsem odešel pro nové pivo a kamaráda, už se k nám neměli, proto jsme se rozhodli se přesunout do spodního patra tohoto podniku.
Sedli jsme si za bar, každý z nás si objednal znovu jedno pivo. Slečny vedle nás projevily zájem a tak jsme si s nimi dali pár drinku. Vyměnil jsem s jednou z nich kontakt na line, ale šli jsme nakonec do Pin-Up gogo za parem z rána.
V Pin-Up jsme to velmi rozjeli. Chlapík nám koupil panáka s colou a tak jsem všem koupil panáka taky. Následně jsem ještě koupil větší množství Jacka s colou, abychom tam neseděli jen s jedním pivem. Mne se věnovala holka, která mě oslovila u vstupu, Radim svou původní holku vyměnil za pěknou blond thajku. Celkově jsem v tomto podniku nechal něco lehce pres 3000 BTH, většina ale byla za jacka s colou.
Radim nakonec jel společensky unavený domu, ja jsem ještě vyrazil ve 3 ráno za holkama, na které jsem mel line do iDInner. Následně jsem se s drobnější holkou domluvil na LT na hotelu za 2000 BTH. Holka byla taky už dost opitá a chovala se velmi ztřeštěně, až mi to i vadilo. Každopádně samotná akce na hotelu byla celkem fajn.

Report 1. 11. 2024 https://www.facebook.com/groups/thajsko ... 029310426/
Po včerejšku nemám nějakým zázrakem kocovinu a tak vyrážím na buzzin meetup event. Jedna se o návštěvu 5 různých podniků, s tím že je zajištěn přesun mezi místy a welcome drink. V každém podniku se vždy stráví přesně 1 hodina.
Na místě jsem velmi brzo a tak hledám na soi 25 místo, kam bych asi na hodinu zapadl. Nakonec mířím do podniku na opačné straně ulice, kde sedí 3 chlapíci, ostatní podniky jsou zatím bez zákazníků. Objednávám si coca colu. Jeden ze zákazníků kupuje všem včetně mne fireball shot, což následně ze slušnosti oplácím. Chlapík z Kanady ale kupuje další rundu. Jelikož jsem neměl v plánu dnes vůbec pít, tak radši platím účet a odcházím.
V Buzzin lounge platím 300 BTH poplatek za meetup akci. Následně dostávám welcome drink - panák rumu. Asi po 15 minutách dostáváme pokyn k odchodu, před podnikem jsou již přistaveny 3 baht busy.
Jeden z baht busů mě přepravil do prvního podniku - 3 ways. Hned po příchodu dostáváme welcome drink. V podniku bylo pár hezkých holek, ostatní starší, nebo ne moc hezké. Lady drink zde stojí 155 BTH a Coca cola 50 BTH. Ja jsem si vybral holku, která byla původem z Kambodže, ale když by mi to neřekla, tipoval bych ji na Thajku. Po koupení LD byla podobně aktivní jako holky v gogo, bylo ji možné libovolně osahávat a snažila se provokovat. Některé holky byly topless, případně úplně nahé. Po asi 30 minutách začala show na ,,stage” - 2 úplně nahé holky tam tancovaly. Po skončení show chodila obsluha s nádobou ,,tip” a byla velmi neodbytná, což se mi nelíbilo, zvlášť když jsem na tu show skoro nekoukal.
Druhá zastávka je podnik The cameltoe. Znovu dostáváme welcome shot.
Cola zde stojí 50 BTH, LD 155 BTH. V podniku jsou 2 hezké holky, již rozebrané, jinak starší, tlustší a 1 ladyboy. Když holce koupíte 2 panáky tequily, tak si sundá vršek, pokud další 2, tak i spodek. Případně je možné koupit pouze klasicky lady drink pro zábavu přes oblečení… Já v tomto podniku pouze sleduji show na podiu, po kterém následně zase chodí obsluha s nádobou ,,tip”. Viděl jsem tu nějakou ruční a ústní práci, případně se dalo jít do místa bokem, kde bylo možné něco více…
Třetí zastávkou je podnik Cosy beach club.
Podnik má podobné ceny jako předešlé podniky. Je zde dost hezkých holek, bohužel zde je asi tak 40-50 chlapů na 10 holek a všechny holky až na jednu jsou již zabrané. Jediná holka co vypadá jako sumo zápasnice nemůže najít zákazníka. Podnik kromě klasického vybavení obsahuje i bazén, který je možný libovolně používat.
Mojí poslední zastávkou na meetupu je Red hot and blue. Místo welcome drinku dostáváme menší kyblík popcornu. Bohužel nás do podniku dorazilo zase kolem 40 a všechny holky byly již obsazené. Některé vypadaly velmi hezky. V podniku probíhaly kromě klasických tanců na stage i různé show - hrátky s oboustranným dildem, lesbi show atd. Chang v lahvi me tu vyšel na 130 BTH.
Po vlastní ose mířím do podniku Kink, do prvního patra. Dnes je zde opravdu velký počet holek, ale jen pár zákazníků, holky jsou nejspíše skrz to velmi akční. Strávil jsem zde asi hodinu a půl, za asi 900 BTH jsem si tu užil dost zábavy s úplně nahou slečnou. V podniku jsem narazil i na holku, kterou jsem minule nemohl dostat z pokoje s tím, že si mě chce vzít, naštěstí mě nepoznala.
Následně jsem se přesunul do nedalekého Mintu, ve kterém jsem v minulosti měl velmi pozitivní zkušenost. Přisedla si ke mne drobná, prý 20 letá blonďatá Thajka. Koupil jsem ji 1 LD tuším za 160 BTH a sobě coca colu za 50 BTH. Následně sama navrhnula jít nahoru. Vim ze v podniku dělají BJ za LD - zatáhnou zavěs a vrhnou se vám do kalhot, ale nevěděl jsem, ze maji nahoře pokoje. BF je ze 450 BTH, slečna si řekla o 1000 BTH za ST s čímž jsem souhlasil. Následná akce byla velmi dobrá.

Report 2. 11. https://www.facebook.com/groups/thajsko ... 872546175/
Začal jsem klasickou masáži u New Plaza, následně jsem se přesunul do New Plaza Sports baru, který byl k mému překvapení narvaný. Byly zde také nějaké nové holky jako obsluha. Ja jsem si zde dal pouze 2 menší piva.
Druhá zastávka byla soi 6. Podařilo se mi dojít asi do půlky, bez toho aby se mě pokusily zatáhnout do nějakého podniku. Nakonec mě obklíčily 3 holky a vtáhly mě do baru, kde jsem byl naposledy s Radimem (mamasan nás tu zvala na drink). Koupil jsem si tu jacka s colou a následně Colu. Tentokrat jsem si vybral jinou slečnu, které jsem koupil 2 LD, za které mě ale jen pusinkovala. V podniknu byl nějaký běloch oblečený jako transka, který odrazoval nove zákazníky. Chlapík napřed nechtěl vůbec zaplatit, ale po příchodu security vysypal na kasu vše co měl. Následně s tím chlapík z security odcházel, možná vybrat zbytek?
Ze soi 6 jsem se přesunul na LK metro, kde jsem se potkal s Radimem. Prvni společna zastávka byl podnik Topgun. Bylo zde pouze pár holek, některé tančily topless, jedna i dole bez. Každopádně nás žádná z nich nezaujala natolik, abychom zůstali (kvalita holek opravdu nic moc). Coca cola zde stojí 75 BTH a 250 BTH LD.
Druhou společnou zastávkou byl podnik Paradise, o kousek dále. Oproti minulému podniku zde byly hezčí holky. Holky se tu nevnucuji, takže můžete klidně jen posedět a koukat na show. Každý z nás si dal jacka s colou, který zde stojí 160 BTH, po dopití jsme odešli.
Třetí zastávka bylo gogo Destiny. V podniku znovu není moc hezkých holek, zato alespoň mají velké televize, na kterých mají puštěný fotbal. Jediné co nás zaujalo byla osamocená blondýna naproti u stolečku, která tancovala takovým stylem jako by podnik byl narvaný, nebo by byla někde na tomorrowlandu. Takhle jela po celou dobu naši návštěvy. Cola zde stojí 95 BTH, jack s colou 180 BTH.
Kamarád mě po jídle opouští, já kolem půlnoci mířím do podniku Kink, do prvního patra. Znovu je tu velké množství hezkých holek, je vidět, že jsou některé již posilněny alkoholem, zábava je tu v plném proudu. Koupil jsem LD, jedné ze slečen, která se nechala osahávat, sama mi brala ruku a dávala ji mezi své nohy. Nechala se i prstit, následně prsty ocucávala s pohledem do oči, koupil jsem ji pak ještě 2 LD. Snažily se mi vnutit další 2 holky, já ale zůstal u této jedné. Celkově jsem v podniku nechal 1300 BTH za dost zábavy. Slečna chtěla jít ke mne na hotel, barfine byl v tuhle dobu 1000 BTH, slečny si berou 3000 BTH což je stejná částka jakou jsem zde platil v prosinci. Ja jsem ale na konec šel na hotel sám.

Report 3. 11. https://www.facebook.com/groups/thajsko ... 492478413/
Kolem 3. hodiny jsem vyrazil na soi 6, šel jsem po ulici směrem k beach road. Holky zatím nebyly moc aktivní, některé ještě jedly oběd.
Přibližně v půlce mě znovu oslovila holka z minulé dovolené, která mě následně vtáhla k nim do podniku (Poison). Chtěla mě vtáhnout dovnitř až za zavřené dveře, já jsem ale zůstal venku. I tak se chovala velmi ztřeštěné, dávala si mou ruku mezi nohy, pod spodní prádlo a tlačila prst dovnitř. Říká mi, že má nové tetování mezi nohama, na kousek si sundala spodni padlo, ale žádné tetování tam nemá. Naproti na židli předvádí autoerotiku, následně se sama plácá po zadku atd.. Útrata v tomto podniku byla 1600.
Ze soi 6 jsem se přesunul do New plaza sports baru. V baru byly 2 nové holky, jinak pořád ta stejná obsluha. V podniku jsem to rozjel s drinkama pro sebe, i s lady drinkama pro jednu slečnu.
Útrata zde byla 2100 BTH. Snažil jsem se se slečnou domluvit na hotel, ale nevěděla jestli chce jít, navíc byla celkem opilá. BF je zde 600 BTH, holka si řekla o 2000 za ST, což mi v porovnání se soi 6 přijde dost… Rozhodl jsem se nakonec přesunout dále.
Poslední zastávka byla podnik Windmill 1, první patro. V podniku byla dost dobrá zábava, velké množství holek, ale menší počet zákazníků.
Koupil jsem zde během večera celkem 4LD slečně, která se mi líbila (LD je zde za 260 BTH).
Slečna chtěla odejít se mnou na hotel. Co mě ale zarazilo - BF by me vyšel na 3000 BTH před 1 hodinou ráno, po 1 hodině na 1500 BTH - to vše za ST. Slečna si řekla o 3000 BTH za ST, což je stejná částka jakou jsem tam platil v lednu. Rozhodl jsem se cenovou politiku neodporovat a odejít - za večer jsem tam neviděl ani jeden barfine, takže na tom jsou ostatní podobně.
Po odchodu jsem se prosel po Beach road. Některé holky vypadaly dost pěkně, bylo zde ale dost LD a par holek viditelně na drogách. Az skoro u centralu jsem narazil na drobnější, nesměle působící slečnu, se kterou jsem zasel na jídlo a pak na hotel. Řekla si o 1500 BTH za ST.

Report 4. 11. https://www.facebook.com/groups/thajsko ... 622420700/
Začal jsem na soi 6, šel jsem znovu do podniku Butterfly. Slečny byly aktivní a vtáhly mě dovnitř, to byla ale jejich cela aktivita. Byly ke mě následně otočené zády a lákaly další potencionální zákazníky. Všiml jsem si, že holky přítomné mamasan ukazovaly, ze tam mam slečnu z minula, ta ale nejevila zájem…
Přesunul jsem se o kousek dál do Liquid baru, kde jsem si dal 2 drinky s drobnou, okatou, černovlasou slečnou. Slečna byla velmi aktivní. Každopádně si řekla o 2000 BTH, což je na soi 6 dost. Měl jsem ale dost financí z předchozího dne, tak jsem nakonec souhlasil. Akce na pokoji byla velmi dobrá.
Po odchodu se mě další holky snažily vtáhnout do dalších podniku, ja jsem se ale přesunul na masáž u New Plaza.
U masážního salonu jsem zamířil na LK metro. Snažil jsem se najít Angels gogo, o kterém psali na discordu, ale neúspěšně (první patro tam má být na podobné úrovni jako je Kink). Nakonec jsem skončil v Beer baru naproti Kinku - Shaggers. Bylo zde jen asi 8 holek, zato 3 z nich byly velmi mladé, opravdu hezké - 2 akčnější, poslední z nich působila nesměle. Ja jsem koupil 2 drinky jedné z těch akčnějších slečen, užil jsem si zde docela dost zábavy za málo peněz - pivo za akční cenu 60 BTH, 150 BTH lady drink. Z podniku je navíc krásný výhled na přicházející holky do podniku Kink. Podnik má v urcite dny celodenně akci - kup si drink + LD a mas svůj další drink zdarma… pivo je zde do 20:00 za akční cenu 60 BTH. Za sebe můžu tento podnik doporučit…

Report 5. 11. https://www.facebook.com/groups/thajsko ... 689015460/
Pri masáži u New Plaza začíná hodně pršet, tak se přesouvám do New plaza sports baru, kde se asi 4 hodiny snažím opít holku, která se mi celkem líbí. Docela se mi to povedlo, útrata zde byla kolem 2500 BTH, což je můj rekord v tomto podniku. Slečna se po drincích chovala velmi ztřeštěně, líbala mě, sahala mezi nohy, nechala se libovolně osahávat a docela to rozjížděla, na to ze se jedna o beer bar.
Kolem 21:00 jsem se přesunul na LK metro, do podniku LK Angels. Mířil jsem do prvního patra, zastavila me ale obsluha, ze se nahoru nesmí, zůstal jsem tedy dole. V podniku bylo celkem dost holek, jen par hezkých. Vybral jsem si velmi drobnou slečnu, řekla mi, ze je napůl Thajka a napůl filipínka. Koupil jsem ji 2 LD po 195 BTH, celkově jsem v tomto podniku nechal 890 BTH. Jelikož slečna nejevila žádnou aktivitu, byly to vyhozené peníze. Navíc nepila alko, ale jen Colu, kterou do sebe kopla jak nic a během chvilky přišla obsluha jestli chci další drink pro slečnu. Po druhém LD se me sama ptá, jestli chci zaplatit, říkám ze jo (asi se ji často stává, ze se na to lidi vykašlou a jdou jinam).
Následně jsem komunikoval přes line s holkou z ThaiFriendly, která mela dost zajímavý popisek v profilu, něco ve stylu, ze je nymfomanka. Komunikace s ni byla poněkud složitější skrz její angličtinu, ale pomohl překladač. Potkal jsem ji v Las Vegas komplexu u LK metro. U vstupu do komplexu je ochranka, uprostřed jsou místa k sezení a kolem po krajích jsou bary. Už jen když jdete dovnitř, snaží se vás holky nalákat k tomu svému baru, abyste si k nim sedly a koupili jim drink.
Slečnu jsem potkal u Mandalay bay baru po levé straně, seděla přímo na židli u baru. Realita víceméně odpovídala tomu co jsem viděl na fotkách. Jednalo se o 25 letou, dost potetovanou, velmi fit holku, která v reálu vypadala jako thajská verze Harley Quinn, s podobným ztřeštěným vystupováním (v dobrém slova smyslu). Koupil jsem si zde Colu za 60 BTH, slečna měla již rozpitý nějaký drink co si sama objednala.
Následně mi na line napsala, ze nechce abych platil BF, ze zaplatíme a následně se potkáme před barem (oficiálně totiž měla pracovat od zítřka, ale bar by me i tak zkasnul). Ona chce prý pouze 1000 BTH. Následně jsem zaplatil za sebe i za ni ze slušnosti (dohromady to bylo jen nějakých 190 BTH) a následně jsme šli ke mne na hotel. Akce na hotelu byla velmi dobrá, vrhnula se na mě pomalu hnedka, následovala pak ještě další akce před spaním. Čekal jsem, že následně bude chtít odejít, ale přespala u mě do rána. Ráno jsme spolu spali ještě jednou a kolem 10. Hodiny ráno jsme se rozloučili, s tím že chtěla opravdu jen 1000 BTH, což totálně nechápu… Následně mi napsala, ze by mě chtěla vidět ještě jednou bez toto, abych ji vůbec neco platil..

Report 6. 11. https://www.facebook.com/groups/thajsko ... 295612666/
Den jsem začal znovu na Soi 6, v podniku lolipop asi v pulce ulice. Podnik má vepředu menší posezení, ale další místa jsou uvnitř, za zavřenými dveřmi. Vepředu bylo 6 slečen, z toho se mi jen jedna líbila (jednalo se o holku, kterou jsem měl minulou dovolenou). Této slečně jsem zaplatil celkem 2 LD, ale již po prvním chtěla jít nahoru na pokoj. Byla dost aktivní, tak jsem se nakonec nechal přemluvit. Každopádně chtěla 2000 BTH za ST (přitom v prosinci/lednu jsem ji platil 1000) což je opravdu velký skok a hodně velká částka na Soi 6, ještě k tomu má tento bar nějakou novinku v tom, že se platí předem i ty 2000, ne až po akci jak je zvykem všude jinde. Chvilku jsem přemýšlel, ze bych skrz to šel pryč, ale nakonec jsem zůstal. Akce na pokoji stála za to, slečna je velmi aktivní, ztřeštěná, nakonec na pokoji zůstáváme jestli chvilku, povídáme si a masíruje me… Každopádně do tohoto podniku skrz vyšší taxu za ST a platbu předem nedoporučuji chodit a podporovat to.
Druhá zastávka byl podnik Shark na Walking street. V podniku bylo opravdu velké množství holek, z toho dost pěkných, mladších. Ja si nechal zavolat slečnu z minula, pomoci jejího čísla, co má přiřazeno. LD v podniku stoji 210 pro klasickou holku a 230 LD pro model. Zjišťuji, ze se z mé slečny během pár dnů co jsem tam nebyl stal model. Koupil jsem ji i tak několik LD a koupil jsem panáka tequily mamasan co seděla vedle, prislo mi vtipné, ze macatá mamasan je na účtu napsaná jako model a LD pro ni stojí tedy 230 BTH. Můj účet v podniku byl asi po hodině a něco 3080 BTH, užil jsem si ale dost zábavy. Zeptal jsem se na BF. Par dnů zpět jsem za tuto slečnu platil BF 1500, viz můj minulý report, nyní mamasan říká 2500 BTH barfine za ST. Na to jsem ji řekl, že to radši propiji, nebo že si vezmu radši holku z kinku, nebo jiného podniku, kde je BF podstatně nižší. Tvářila se překvapeně, ze do toho nedojdu. Následně jsem zaplatil účet a odešel.
Poslední zastávka byl podnik Lips Lounge na soi honey. V podniku bylo něco přes 10 holek, z toho 4 vždy tancovaly v plavkách na stage. LD v tomto podniku stojí 150 BTH. Koupil jsem jich pár slečně, která se mi líbila a byla velmi aktivní. Kromě klasického osahávání cucá penis přes kalhoty, líže ho atd. Za tuším 400-600 BTH nabízí kouření přímo na místě. Ja ale následně platím a přesouvám se na hotel.

Report 7. 11. https://www.facebook.com/groups/thajsko ... 232212839/
Den jsme začali s Radimem v Alexa beach clubu, kde bylo poloprázdno. Následovalo přesunutí na masáž naproti Ametyst hotelu (Tum massage salon), kde jsem si dal masaz nohou za 200 BTH. Po masáži jsem dojel za Radimem do Black Angels podniku na Soi 7, kde jsme chtěli dočerpat mou vip kartičku na drinky - zbývalo jich 14. Bral jsem vždy vodku s redbulem pro mě a pro Radima, u toho jsem střídavě kupoval LD a tequily slečně, která mě zde oslovila. Radim si pak koupil taky VIP kartu za 1000 BTH (jde na ni následně mít 20 drinku / piv) a občas bral vodku s redbulem i na svou kartu. Radim koupil 2 tequily i mé slečně, která už byla dost opilá. Radimovi se následně věnuje hezká, mladá slečna, které taky kupuje pár drinku. Ta moje mezi tím odbíhá na zachod s tím, že je ji blbě. Záchod následně tak na 20-30 minut blokuje, s tím že se tam začíná tvořit fronta. Slečna na záchodě vyčerpáním usnula a obsluha musela dvere od záchodu vykopnout. Asi po půl hodině jsem viděl jak další 2 holky odnášejí slečnu z podniku úplně ožralou, nemohla vubec jít. Jelikož každý objednaný LD == lísteček a člověk nemá přehled kolik je vlastně jeho útrata, tak jsem radši svou aktuální útratu zaplatil - kolem 2800 BTH za LD a 2x B52, které nešlo vzít na VIP kartu. Radimova holka si místo jedné tequily objednala rovnou 5 panáků, což Radim následně reklamuje u obsluhy. Obsluha objednávku stornovala, holka s Radimem následně už skoro nekomunikovala…. Ke mne si přisednula nejhezčí holka z podniku (na přiložené fotce napravo), která se mi velmi líbila, jen byla pokaždé s nějakým zákazníkem a tak jsem si ji nemohl nechat zavolat. Dnes byla oblečena v kostýmu policistky. Koupil jsem ji následně 2 LD a zaplatil jsem za ni BF - 600 BTH, slečna si řekla o 2000 BTH za ST… Standart je, ze se holka po zaplaceni BF jde převléct a následně jde se zákazníkem na hotel v civilním oblečení. Tahle slečna se ale nepřevlíknula a jela se mnou v kostýmu policistky…. Samotna akce na hotelu byla velmi zvláštní, slečna zezacatku seděla na kraji postele a jen se smála, vubec se na me nepodívala. Chvíli to vypadalo, ze vubec nic nebude. Nakonec neco proběhlo, ale chtěla to jen zezadu, vše ostatní, ze ne… Možná to bylo tím alkoholem, nebo ma takový přístup ke všem, těžko říct.

Shrnutí
Hotel na 14 nocí mě stál 18 413 Kč
Za zábavu, jídlo atd jsem utratil 86 000 BTH což je kolem 60 000 kč.
Letenka mě vyšla na 18 000 Kč (Emirates, booking přímo přes jejich stránky), přestup v Dubaji
Obelix

Příspěvekod Dobermann » pát 22. lis 2024, 19:05

kámoš na Filipínách, podám info:)
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod yeball » pon 6. led 2025, 7:22

yeball

Příspěvekod Miaaa » pon 6. led 2025, 18:57

yeball píše:https://www.facebook.com/groups/thajskobezcenzury2/posts/report-7-11-moje-posledn%C3%AD-noc-v-pattaya-cityden-jsme-za%C4%8Dali-s-radimem-v-alexa-be/996708232212839/

FB skupina je smázlá co ?

Bohuzel ji smazali, protoze nekteri ukrivdenci nahlasovali prispevky atd., ale uz je nova Thajsko bez cenzury 3 :-)
Miaaa
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod yeball » úte 7. led 2025, 16:27

ti lidi jsou ...
yeball

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma