|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
lliibboorr111 píše:Ta sprcha je tam desne mala, pro dva to fakt neni. Sou tam dva pokje a ten jeden je fakt desnej. Hadry sem mel polozeny na zemi.Ve sprse bylo mokro a spousta vlasu ci chlupu, stitil sem se. pokud si mel stesti a libilo se ti to tam, fajn. Ja uz tam vickrat nejdu. A podle inzerce tam zrovna pekny baby nejsou. A Mraziku, pokud se ti to tam libi, tak si tam chod ale ja tam nechci neco chytnout a jestli mi chces tvrdit, ze ty rucniky se perou, ze se nesusi tak to asi mas rymu. Desne to pachlo a byl dolepenej. Prosteradlo flekaty, vsak chorobu ti asi daji gratis i kdyz holka bude sebelepsi
nokid píše: Tak tady je opět jasně vidět rozporuplnost názorů... Skoro mě láká to taky navštívit!
nokid píše: Co se týče neplnění ujednání ze strany holek, co k tomu říct? Zveřejnění a následný bojkot dotyčné vzhledem ke zmíněné rozporuplnosti asi nefunguje...
nokid píše:Nevím podle čeho tak soudíš, dělal jsi nějaký sociologický výzkum? Kromě toho, na Křížovou nadávali různí norníci, ale přesto se tam opakovaně VRACELI - proč ??? A za sebe mohu říci, máš sice pravdu že tahle fóra jsou původně určena k tomu, informovat uživatele, jenže komu se dá věřit? Moje názory někteří zpochybňujete a já zase ty vaše. Nestranný uživatel potom skutečně neví co si má myslet. A jestliže mi bylo vytýkáno, že cosi někomu dlužím, pak skutečnost je taková, že za 2 svoje recenze jsem "náhradou" získal POUZE 1 relevantní (alespoň se domnívám...). Položil jsem sice 5 dotazů, ale ostatní čtyři odpovědi byli NEPRAVDIVÉ, namátkou na holku která údajně skončila ale v tel. mi řekla něco jiného...
Tak kde je vlastně ta pravda?
No, milí zlatí, ani já nejsem ochoten platit "stropní" cenu en bloc. Ale uznávám, že každý nemusí mít stejný názor..........
.....jedna věc jsou výzvy a druhá věc jejich naplnění v praxi, vidíme denně porušování slibů a závazků......
.... nebo úvahy o cenách v Brně a jinde, třeba v Praze..
Angelika - byl jsem za ní před časem na Banskobystrické. Podle toho, co o ní vím, tak už skončila.
Rafael píše:Co to tady, proboha, Kmotr, zase plácáš![]()
Nejseš pod vlivem ?
Uživatelé procházející toto fórum: Vincenzo92 a 8 návštevníků