Andrea tady má už dávno další vlákna, nejde to nějak sloučit?
https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... 2A#p105501 https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... Aandrea%2A Ve výše uvedených vláknech se navzájem obviňujete ze lhaní. Kde je pravda, to se stejně nedozvím, třeba má každej kousek. Každopádně, argumentace recenzentů s použitím rasistických narážek na etnický původ je dost debilní a nesmyslná podpásovka, když se tady dennodenně řeší, že 9 z 10 lehkých holek má problém s pravdomluvností. Když po někom, pánové, chcete úroveň, zachovejte si ji v prvé řadě sami.
Byl jsem u ní v půlce září. Z mého pohledu je Andrea celkem hodná a férová ženská. Jak víme, je svérázná a určitě si nesedne s každým. Dělá prostě jen to, na co má zrovna sama chuť, takže nepočítejte s tím, že bude naslovo plnit nějaké vaše pokyny. Byl jsem u ní asi hodinu a půl, čas neřeší. Má hezké hnědé oči, obličej celkově průměr. Zuby mám já určitě lepší, ale není to žádná tragédie. Postavu má plnoštíhlou, prsa hezký a pevný na omak, její věk odhaduju někde mezi 30 a 40, těžko říct. Dal jsem sprchu, pustila nějakou muziku, posadila si mě nahýho do křesla a začala s lap dance. Před prvním číslem mně takový taneček a tření pěknou vrtící se prdelkou spolehlivě postavily péro do pozoru. Nasadí gumku, krátce ho pokouří, kouká mně u toho do očí, pak si na něj zádama ke mně nasedne a jede. Má neoholenou chlupatici. Hýbat se u toho fakt umí. Tentokrát to bylo z mé strany celkem rychlý, musel jsem to zdržovat, abych se neudělal během malé chvilky, a to jsem pětačtyřicátník. A bylo to i číslo poslední, protože pak jsme dlouho kecali a nakonec řekla, že už se jí nechce. ALE! Vzala si ode mě míň peněz, jako bych tam byl jen na rychlovku, a to oceňuju jako férový jednání. Ono to tak vlastně bylo, protože většinu té 1,5 hodiny jsme prokecali. Komu nevadí tyhle lidovější ženské, které se vyjadřují tvrději a bez servítků, tomu by mohla sednout. Není arogantní, umí se i omluvit, když slušně argumentujete. Nezvedlo mně zrovna náladu, když vytáhla historky o různých neplatících, impotentních a násilných magorech, se kterýma se setkala. Ale když změníte téma na něco veselejšího, určitě se s ní povídat dá a svoje problémy vám vnucovat nebude.
V jejím malém bytě se všude válí nějaký krámy, ale má tam čisto, řekl bych. Kouří cigarety, ale když řeknete, že to nemusíte, tak si tím stoupne k oknu a odvětrá to. Cena je aktuálně 1600/h. Všechno bylo s gumou. Bydlí na začátku Černovic. Celkově i druhé setkání hodnotím jako příjemné a možná za ní ještě někdy zajdu.