Hledat  

Privát Mia - Bea - 722 461 184 / 722461184

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Privát Mia - Bea - 722 461 184 / 722461184

Příspěvekod x24xx » stř 16. říj 2024, 0:13

https://privatmia.cz/index3.php?gid=220

Zjevně nová v tomto podniku. Má někdo zkušenost ?
x24xx

Re: Privát Mia - Bea - 722 461 184 / 722461184

Příspěvekod vulcan » stř 16. říj 2024, 11:20

No, neví, jestli se jmenuje Bea anebo Nina (v textu).
Ahoj, jmenuji se Nina a jsem tady nová.

V každém případě je nová.
vulcan

Příspěvekod zollman » stř 16. říj 2024, 14:05

Holka je to "nová"....v Brně už předtím pracovala, jen si nepamatuju jak se jmenovala, je to fakt moc hezká blondýna, ta fotka s filtrem a tetováním samozřejmě nejde brát vážně, ty ostatní jsou její.

Tím, že už dřív dělala tak věk by mohl sedět, tipuju 35-37, tělo má fakt top, když se směje tak píská, tak si třeba někdo vybaví podle toho..

Byl jsem za ní už párkrát, když jsem v ranních hodinách tak to bylo super, ale jak jsem došel večer tak byla uplně otrávená, znuděná, už kvalitně zajetá :D :D

No a ted'...na hod'ku chce 2.5k, líbat ne, lízat příplatek, OB ...no když jsem byl ráno tak to šlo, když jsem byl večer tak příplatek...takže takový divný.

Za mě kdybych šel znovu, tak určitě ráno a nikdy jindy.
zollman

Příspěvekod x24xx » pát 8. lis 2024, 11:10

Momentálně je tam jako Viky, nedávno jsem ji navštívil.

Je hezká - myslím, že na brněnské poměry patří k těm nejatraktivnějším. Domluva byla bez problémů, chová se příjemně.

Ale - na moje gusto na sebe nenechá moc sáhnout, trošku napomíná - neplácat po zadku, opatrně na prsa atd. A hlavně, fakt hodně hlídá čas, byl jsem tam přesně půl hodiny včetně sprchy. Tím myslím úvodní sprchu, druhou sprchu už mi neumožnila - asi koupelna nebyla volná, nebo už mi opravdu přetekl čas, nevím, jinde jsem se s tímhle nesetkal. Na čas začala upozorňovat fakt po 10 minutách, při kouření pak "nenápadně" koukala na hodinky.... Atmosféra nic moc.

Ale abych jí nekřivdil - možná tenhle pocit budete znát taky: udělal jsem si na privátech trochu návyk, chodil jsem si to tam spíš splnit, mít tu "dávku", než že by mě to vlastně nějak rajcovalo. A v mezičase mě často štvalo, že se někam nemůžu dovolat nebo že dotyčná není dostupná v termín, kdy se mi to hodilo... Takže pro mě je na čase, abych se na tohle hobby minimálně na nějakou delší dobu vykašlal.

Přeju lepší zážitky a ať vás nepostihne podobné vyhoření :-)
x24xx

Příspěvekod Rosomak » úte 10. pro 2024, 19:06

Já bohužel musím přidat trošku opačný názor.
Po dlouhém snažení jediná volná, tak jsem si řekl, že vyzkouším.
Fotky mimo tetovani jsou asi její, ale v reálu se mi její postava vůbec nelíbila. Vždy když je na fotkách v inzerci zakryté břicho větřím průšvih, a tak tomu bylo i tady. Větší tučné břicho i zadek.
Abych to nezdrzoval jako ve škole:
Domluva 1
Postava 4
Obličej 3
Aktivita 3
Věk kolem 40, ale můžu být úplně mimo.
Když jsem zavelel 3 polohu tak mi řekla, že jestli se nemůžu udělat, že mi ho vyhoni. Asi se jí zdálo, že 2 polohy stačí. Tím to zabila.
Odešel jsem s velmi nepříjemným pocitem vyhozenych peněz.
Ještě abych nakonec doplnil, že můj pohled na ženskou postavu je zcela subjektivní. Nejedná se určitě o škaredou nebo vyloženě tlustou holčinu. Já chodím na priváty za hezkým tělem a k tomu to mělo hodně daleko.
Cena 1500kč 30 min.
Rosomak

Příspěvekod navstevnigerijec » stř 19. úno 2025, 21:07

Pod dvě poslední recenze se mohu podepsat, a asi určitě sem tam na základě nich ani neměl lozit, ale měl sem to ještě trochu pestřejší. Bea je po telefonické domluvě moc milá a ta lokalita mi normálně vyhovuje, ale jak se zdá, tak to tam jde do kytek. 40 jí možná padlo či brzy padne ale mě osobně byla dost přitažlivá. Momentálně co vím tam inzeruje již jen ona a oba dva weby (privatmia + exky) jsou mrtvé. No sama na bytě není a bylo by mi to jedno, ale aby během 20 min 4x kroužila a podávala zprávy někomu v krajní mistnosti je trochu moc a pak se cítíte jak nějaký potencionální násilník, a to je fakt naprostý opak toho, jak vypadám a jak vystupuji.
Prvních 10 minut proběhlo relativně v cajku a vypadalo to, že se mi podaří naladit nějakou vlnu (ona snahu moc nemá), ale čím delší akce čehokoli, tím je to horší. Mazlení fajn ale je brzy vypadá otrávená. Tak dem zezadu ale asi čeká max dvouminutový zásun. Bez zjevného důvodu najednou akci přerušuje že musíme vyměnit gumu a to sem fakt žádnou divočinu nerozjel a šprcku si držel. Rychlý pitstop a pro mě zbytečná ztráta erekce, ale ok tak ji žádám o misionáře, říkám si že na mě uvidí tak bude v klidu. Rozkouří mě a pokračujem. Než se dostanu do rytmu tak mi hlásí ať se udělám. No v takové atmosféře a na povel to fakt chceš...ale je to na dobré cestě tak jí zvednu nohy a regulérně ohlásím že teda bude finish a v ten ráz jí zničehonic mrdne a začne mi nadávat ať ji pustím :D v zásadě řvát...čekám že od vedle vyletí pasák a dá mi na budku ale kupodivu ji zdárně domrdám a zmateně sleduju pokračování tohoto divadýlka, sem udiven a možná bych byl i pobaven ale ženská vypadá že to myslí vážně, tak se jí snažím trochu uchlácholit ale je to marný, ale aspoň mi dovolí se vysprchovat a v klidu oblíct ale zbytek času neřekne ani slovo a tváří se na mě jak kdybych jí udělal kdoví co...
Takže zůstala pachuť a nezbývá než to brát sportovně, nevím co je na pozadí fungování tohoto privátu a jak to tam najednou stálé ťapky opustily, hádám že tu někdo asi bude informovanější :D ....ale co napsal x24xx dává dosti smysl a tím myslím že tohle hobby je občas potřeba vypustit, zkoušet nové je fajn a vzrušující ale vždycky to zákonitě končí stejně - zklamáním
navstevnigerijec

Zpět na Dotazy na dívky