pleskho píše:Tak návštěvu jsem zopakoval i když trochu trvalo najít termín a 2x se překládal ale bylo to fifty fifty, jednou to posunula ona, jednou já takže ok. Velké parkoviště u paneláků vždy je místo takže pohoda a dá se zastavit přímo před vchodem. Komunikace pořád v normě. To že píše stručně? Domlouváme termín, nesnažím se ji balit. V obou případech byla usměvavá a komunikace probíhala v přátelském duchu. Určitě by s ní byl super pokec ale bez chlastu nejsem moc ukecanej a je to na mě poznat a protože jezdím v autě komunikaci trochu brzdím. Nicméně jsme trochu odbočily od tématu masáží a posunuli je na vedlejší kolej. Prubnul jsem lehkou dominanci (hodná a milá domina) včetně strap-on. Takže přistál šátek přes oči, kožená pouta na zápěstí a začala zábava. Nebála se sem tam lehce zakousnout nějaký to plácnutí. Pak přišlo přivázání za pouta k masážnímu lehátku tak proběhla letmá masáž zad. Otočka na záda tam proběhla masáž (jak se s oblibou uvádí) Lingamu včetně masáže prostaty. Pak jsem si mohl vybrat velikost připínáku a šly jsme na postel a tam jsme vystřídaly 3 polohy a překvapivě jsem si to užil. I když jsem to zatím nezkoušel byl to zajímavý zážitek.
Když už si píšeš na sebe recenze, pohlídej si i/y v minulém čase a označení Lingam nemůže použít normální chlap.