Hledat  

Orální sex

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Orální sex

Příspěvekod Dobermann » sob 23. lis 2024, 15:08

a cos chytnul?
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Lagosa1963 » stř 27. lis 2024, 10:06

Nads píše:Ahoj,
Chci se zeptat, orální sex na privatu,
Aktivní - děláte nebo radši vůbec?
Pasivní - s nebo bez kondomu?

Jak moc je to rizikové si připlácet OB a lízat holky?

Já pouze s. Nikdy nevíš kdo byl před tebou.
Lagosa1963

Příspěvekod Htc7777 » stř 27. lis 2024, 10:07

Bez doma, na privátu nebo v klubu ne. Je to riziko.
Htc7777

Příspěvekod bleha » stř 27. lis 2024, 21:17

Dobermann píše:a cos chytnul?

Já když jsem byl ještě v tomhle ohledu nováček (debil), tak mě po jedné takové lízačce naskákaly boláky na rtech jak prase a v hubě samá afta. Zabraly na to jedině antibiotika, ale hlavně že šmudla si to poté chválila, jak si to užila. Ono je třeba si taky uvědomit, že hlavně tam, kde tohle dělají za příplatky, v čemž je třeba PB4 odrazujícím příkladem, se v té škatuli před tebou vystřídalo x slintalů a co si budeme vykládat, za patřičný love i stříkalů. Stejný je to když si připlatíš hulení bez s líbáním, to pak v podstatě kouříš čuráky těch před tebou :D A nic na tom ani nemění to, když ten den jdeš první, protože to neustálý přimíchávání nových spermokundoslintů do těla ťapiny jen tak nezmizí, naopak :oral:
bleha

Příspěvekod pert.rudny » stř 27. lis 2024, 22:42

Teď si vemte že někteří lidi se nechají "pusinkovat" od svých psů... Ať už chlap, nebo ženská si nechá olizovat od psa rty a to takový pes si olizuje koule a žere exkrementy... A to ani nemluvím o houmlesakach kteří se skrabou na prdeli a pak se chytnou v šalině mastné tyči..
pert.rudny

Příspěvekod Strycekfido » čtv 28. lis 2024, 10:02

Je to tak stříkalu se vždy najde dost.rano vycakana a za hodku si to liznes.na druhou stranu tak dostaneš svůj imunitní systém úplně do jiných sfér :mrgreen:
Ale vanilková je mnohem bezpecnejsi a chutnější :D
Strycekfido

Příspěvekod Tobiáš » čtv 28. lis 2024, 13:28

bleha píše:
Dobermann píše:a cos chytnul?

Já když jsem byl ještě v tomhle ohledu nováček (debil), tak mě po jedné takové lízačce naskákaly boláky na rtech jak prase a v hubě samá afta. Zabraly na to jedině antibiotika, ale hlavně že šmudla si to poté chválila, jak si to užila. Ono je třeba si taky uvědomit, že hlavně tam, kde tohle dělají za příplatky, v čemž je třeba PB4 odrazujícím příkladem, se v té škatuli před tebou vystřídalo x slintalů a co si budeme vykládat, za patřičný love i stříkalů. Stejný je to když si připlatíš hulení bez s líbáním, to pak v podstatě kouříš čuráky těch před tebou :D A nic na tom ani nemění to, když ten den jdeš první, protože to neustálý přimíchávání nových spermokundoslintů do těla ťapiny jen tak nezmizí, naopak :oral:

je to tak :D

Hlavně, vy experti, si zkuste někdy za více dnů za sebou umýt mýdlem ptáka několikrát za den a pak vám možná dojde, jaký to je záhul na sliznici pro ženskou a jak taková ťapka k tomu bude asi přistupovat. :lol: :lol: :lol:

Z tohohle důvodu jsem nikdy nepraktikoval líbání nebo lízání frnd na privátech a po poslední venerologické zkušenosti po návštěvě jedné nejmenované borky na Radnické jsem skončil i s OB. :D
Tobiáš

Příspěvekod prince of Wales » pon 2. pro 2024, 19:54

Z tohohle důvodu jsem nikdy nepraktikoval líbání nebo lízání frnd na privátech a po poslední venerologické zkušenosti po návštěvě jedné nejmenované borky na Radnické jsem skončil i s OB. :D[/quote]

A jak jsi to poznal že něco máš z toho OB? A jak dlouho trvala inkubační doba než se to projevilo.
To se léčí v Bohunické nemocnici?
Na Radnické jsem měl Elišku, Rézinu a Zuzku ale nic jsem na sobě nenašel potom.
prince of Wales

Příspěvekod Tobiáš » úte 3. pro 2024, 0:03

už tam nepracuje a ne nebyla to Adriana, víc ze mě tahat nemá smysl :D

z OB se dá chytit nejčastěji hemophlius influenza, chlamydie a kapavka. Za posledních 10 let aktivního sexuálního života od vztahů, vymetání klubů, seznamek a komerčního mrdu jsem si nedobrovolně prošel všemi třemi. :D
Tobiáš

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma