Hledat  

Sex v zahraničí

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Sex v zahraničí

Příspěvekod Lukes19 » sob 21. pro 2024, 9:44

Ahoj,
Má někdo z vás zkušenost s nořením v jiných zemích? Psalo se tu o Thajsku a Asii, byl ale někdo z vás třeba v Dominikánské republice, Brazílii, Keni, Madagascaru, nebo podobné zemi? Pokud ano, jaká byla vaše zkušenost?
Lukes19

Re: Sex v zahraničí

Příspěvekod Šakal » sob 21. pro 2024, 12:58

Ano, v mnoha zahraničních destinacích a všude to bylo lepší a hlavně levnější jak zde. Nejjižněji v Argentině, v Bariloche, nejseverněji na Špicberkách. Nejčerstvější zážitek, amatérka z Kolumbie, Bogoty - ( Melina - 22 roků)
Šakal

Příspěvekod tojejedno » sob 21. pro 2024, 15:07

Nekdo nejaky info co se tyce statu evropskych? Vypraveni o Thajsku, Brazilii atd jsou velmi zajimava, nicmene bohuzel ne kazdej je podnikatel nebo majitel cinzovnich domu, aby si mohl dovolit takto exoticke daleke destinace.

Co treba Nemecko, Rakousko, Madarsko?
tojejedno

Příspěvekod Šakal » sob 21. pro 2024, 18:57

tojejedno píše:Nekdo nejaky info co se tyce statu evropskych? Vypraveni o Thajsku, Brazilii atd jsou velmi zajimava, nicmene bohuzel ne kazdej je podnikatel nebo majitel cinzovnich domu, aby si mohl dovolit takto exoticke daleke destinace.

Co treba Nemecko, Rakousko, Madarsko?

https://www.bonsai-girls.at/
Můžeš navštívit ve Vídni na místo brněnského Asia privátu, I s cestou tam a zpět ušetříš třetinu peněz a můžeš si zamrdat třeba na gynekologickém křesle, pokud tě to rajcuje
Šakal

Příspěvekod Dobermann » stř 1. led 2025, 18:22

kámoš byl teď na Filipínách, ceny jako v Brně, v Thajsku, jako všude na světě, laciný mrd už je tak leda v pohádkách:)
a za ty prachy máš malou opici, dík ne
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Šakal » stř 1. led 2025, 19:43

Dobermann píše:kámoš byl teď na Filipínách, ceny jako v Brně, v Thajsku, jako všude na světě, laciný mrd už je tak leda v pohádkách:)

Pořád jsou oblasti na světě, kde ty ženské berou 5-6$ denní mzdu za tvrdou dřinu na poli, a seženeš ženskou za 20$ na hodinu a za 50$ na noc. Jen nesmíš shánět po Bangkoku nebo v Manile.
Šakal

Příspěvekod Obelix » stř 1. led 2025, 21:50

Dobermann píše:kámoš byl teď na Filipínách, ceny jako v Brně, v Thajsku, jako všude na světě, laciný mrd už je tak leda v pohádkách:)

Za mě je to v Thajsku furt levnější a hlavně většina holek má fajn přístup... Kde v ČR seženeš krásnou a mladou holku co u tebe přespí a bude s tebou mít 3x sex a nakonec si řekne o asi 1000 Kč - 2000 Kč? ... Dost záleží, jestli bereš holky z klasických podniků, nebo ze seznamek / diskoték...

1. holka - 1400 Kč + 350 Kč poplatek baru
2. holka - 1400 Kč + 300 Kč poplatek baru (na fotce vpravo)
3. holka - 1400 Kč - nebyla z baru, takže finální cena

2.jpg
471821163_932747345500247_7458670594185748766_n.jpg
467475712_534768562880043_4079634166126984203_n.jpg
Obelix

Příspěvekod Dobermann » čtv 2. led 2025, 10:27

Vzhledem k tomu, že jsme na foru, kde spousta norníků připočítává náklady na benzín do Olomouce do ceny pichu, tak mi to Thajsko laciný nepřijde:) navíc, na fotkách jsou bez urážky ty zmiňované malé opičky :lol:
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » čtv 2. led 2025, 10:28

Šakal píše:

Pořád jsou oblasti na světě, kde ty ženské berou 5-6$ denní mzdu za tvrdou dřinu na poli, a seženeš ženskou za 20$ na hodinu a za 50$ na noc. Jen nesmíš shánět po Bangkoku nebo v Manile.

tak to už je dost challenge na můj vkus, jezdit někam do džungle a přemlouvat domorodé ženy :lol:
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » čtv 2. led 2025, 16:16

Ještě k zamyšlení, jestli jim nekřivdím - já vlastně nevím, kdy jsem si třeba pustil péčko s asiatkama, černoškama nebo podobným materiálem. Latinos je myslím můj největší "odvaz":)
Dobermann

Příspěvekod poiuhjkl » čtv 2. led 2025, 20:23

Dobermann píše:
Šakal píše:

tak to už je dost challenge na můj vkus, jezdit někam do džungle a přemlouvat domorodé ženy :lol:

Myslím, že jsi to nepochopil. Nikdo neřekl, že se snaží přesvědčit domorodé ženy. Jen vysvětluje, proč jsou ceny v těchto zemích mnohem nižší než u nás.

Každý má jiný vkus, ale nazývat dívky na fotkách opicemi je příliš. Možná se tobe nelíbí, ale ja osobně bych řekl, že jsou hezčí než 95 % dívek, které zde nabízejí své služby. Osobně bych preferoval kteroukoli z těch 3 dívek přes většinu holek tady v Brně. Navíc když počítám služby a kvalitu času stráveného u nich, tak to tady těžko s něčím srovnávat.

Když se ti líbi jenom zdejši holky, pak se nemůžeš divit, že Thajsko nebo Filipíny nejsou pro tebe.
poiuhjkl

Příspěvekod Dobermann » sob 4. led 2025, 15:30

Jednou jsem si v Maroku narazil černošku. S parukou to byla bohyně, to jsem ještě nevěděl, že černoška v Africe nemá vlasy, jen takové roští... pak si sundala paruku, svlíkla se a byl konec:(
Viděl jsem v Thajsku krásné ženské, ale vystupovaly z drahých aut a měly s sebou prachaté manžele... nepopírám, že tam jsou, jen jsem jich moc neviděl v těch barech.
Dobermann

Příspěvekod bleha » úte 7. led 2025, 14:37

Dobermann píše:Vzhledem k tomu, že jsme na foru, kde spousta norníků připočítává náklady na benzín do Olomouce do ceny pichu, tak mi to Thajsko laciný nepřijde:) navíc, na fotkách jsou bez urážky ty zmiňované malé opičky :lol:

Za mě rozhodně 100x lepší tyhle mladý „opičky" jak je nazýváš, než většina rachejtlí tady v Brně včetně těch někým propagovaných vychcaných a 10x za den projetých Rusek a Ukrajinek. Ale každému podle jeho chuti :D
bleha

Příspěvekod Dobermann » pát 10. led 2025, 0:14

No, proto taky v Brně nikam nechodím:) protože Brno je extra katastrofa.
Dobermann

Příspěvekod Ondiii » ned 12. led 2025, 19:03

Dobermann píše:No, proto taky v Brně nikam nechodím:) protože Brno je extra katastrofa.

Lol mas fakt komickou poruchu osobnosti. :D S hlupaky vymrdaji vsude. Holt jsi v klubu. Thaj je ultralevna, nemusis platit nic. Musis pocholit jejich kulturu, smysleni, vedet, kolik vydelavaji. Nic pro sociopaty, chybi jim kus mozku. Takze jsi mimo hru. Smutne :D:D A jeste nesmis byt kreten, motajici se nekde na Sukhumvit Soi 21. A pristup thajek je nekde uplne jinde. Teda ne tech, co ryzuji na pritroublych belosich okolo Nana/Asoke.
Ondiii

Další

Zpět na Diskuse na téma