Hledat  

Tip na ženu

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Tip na ženu

Příspěvekod thomas » sob 11. led 2025, 16:56

Ahoj, dáte nějaké doporučení na nějakou ženu/slečnu, se kterou jste byli spokojeni?
thomas

Re: Tip na ženu

Příspěvekod kominek40 » sob 11. led 2025, 18:23

Ano, … Lola91
kominek40

Příspěvekod thomas » sob 11. led 2025, 21:32

kominek40 píše:Ano, … Lola91

A kontakt?
thomas

Příspěvekod nucleoner » sob 11. led 2025, 22:13

Lola91 byla super, ale měl jsem za to že už není aktivní.
Bohužel jsem vytratil kontakt a nemám jak se s ní spojit. Ona zase/stále funguje ? :O
nucleoner

Příspěvekod thomas » ned 12. led 2025, 8:47

nucleoner píše:Lola91 byla super, ale měl jsem za to že už není aktivní.
Bohužel jsem vytratil kontakt a nemám jak se s ní spojit. Ona zase/stále funguje ? :O

A někdo jiný nějaký ověřený tip,kde byl spokojený?
thomas

Příspěvekod Martin02181 » ned 12. led 2025, 11:24

Ano musí říct že Lola91 byla moc fajn navštěvoval jsem celkem často vždy vše ok poté vím že mi psala že bude měnit nový profil na amaterech ale ani jeden poté nebyl aktivní a už se mi přes amatéry nikdy neozvala jak jsme se vždy domluvili na setkání a číslo na ní jsem neměl vždy byla domluva přes amatéry v pohodě je škoda že skončila znám její přesné jméno i profil na Facebooku ale to zveřejňovat nebudu
Martin02181

Příspěvekod vlkodlak 36 » ned 12. led 2025, 16:23

Nejde přece o život. :oops: Děláte jak kdyby šlo..Je tam spousta dobrých holek.. :wink:
ALE je fakt,když je ženská dobrá-i starší :roll: ..Tak není dobré sdělovat kontakty zrovna na tomto foru. 8)
Já si je nechávám pro sebe..Protože diskrétníˇ=znamená diskrétní!
vlkodlak 36

Příspěvekod thomas » pon 13. led 2025, 9:44

A nějaká jiná vyzkoušená než ta Lola by nebyla? Vracím se zpět do Brna po dlouhé době a rád bych šel za nějakou ověřenou..
thomas

Příspěvekod mmike » úte 21. led 2025, 17:13

Jesus, úplně jste mi připomněli Lolu. Ta byla skvělá. :-(
mmike

Příspěvekod bilmc » stř 22. led 2025, 0:51

Lola… tou dobou byl svět ještě v pořádku. Výborná holčina. Díky za oživení vzpomínek! :D
bilmc

Příspěvekod Tobby » čtv 23. led 2025, 11:06

Taky by mě zajímalo, je tady nějaká normální, co dobře kouří, normální přístup?
Tobby

Příspěvekod vulcan » čtv 23. led 2025, 15:37

Tobby píše:Taky by mě zajímalo, je tady nějaká normální, co dobře kouří, normální přístup?

Podobné dotazy opravdu nechápu. Naprosto mimo logické chápání. Čekáte nějaký manuál ?

Copak neumíte číst a chápat psané slovo, v recenzích, ve varování atd ? Nepíše se tady dost o různých ženských ?
No, zkrátka se servis těch ťapin horší, příčin je více. :evil:
A snad Tobby, thomas a další nečekají, že jim budou ty ťapky naservírovány až pod nos.
Přečtěte si , co se tu píše, odhadněte, která by vám mohla vyhovovat a pak to zkrátka zkuste, nic není bez rizika. :shock:
vulcan

Příspěvekod christopher » čtv 23. led 2025, 16:47

Brno je mrtvé. Ty co za něco stály ukončily kariéru. Za vše vypovídá to, že tu půlka Brna čeká až se vrátí stará vydra Mia :oral:
christopher

Příspěvekod Miaaa » sob 1. úno 2025, 16:44

christopher píše:Brno je mrtvé. Ty co za něco stály ukončily kariéru. Za vše vypovídá to, že tu půlka Brna čeká až se vrátí stará vydra Mia :oral:

Nechces uz tu vsechny prestat urazet? Kazda je u tebe fetka, ludra, vydra a ja nevim jeste co. Staci si precist tvoje veskere komentare. Nemuzeme za to, ze si neumis najit holku, mas sex jednou mesicne a jeste za to musis dat 3000 Kc a mas nervy, ze ty holky co delaji tuhle praci si vydelaji vice nez ty a maji to dle tebe jednoduche jak jsi psal.
De facto urazis i vsechny ty, co za mnou chodi.
Nedava se tu za takove nemistne urazeni nahodou Ban?
Nejak jsem v tvych prispevcich nenasla, ze by jsi byl s nejakou nekdy spokojeny.
Ano ceka na me spoustu mych klientu, kteri jsou se mnou spokojeni a nechovaji se jak posledni burani a nemaji komplex z toho, ze musi zaplatit, aby si jednou za mesic zasukali.
Kdyz si myslis, jak to zenske maji jednoduche co delaji tuhle praci, kolik si vydelaji atd, klidne to muzes zacit delat taky. Nebudes si pak stezovat a co jsem tak vysledovala, tak za sex muz s muzem se plati 5000 Kc na hodinu jako normalni sazba. Pak si vydelas jeste vice jako my zeny a jeste budes mit za mesic vice sexu a konecne treba budes zadany i v realnem zivote.
Prestan uz byt tak negativni, urazet druhe a zkus byt taky pozitivni, vsak ten zivot pak nebude tak smutny, ty mladence....
Stara vydra :-)
Miaaa
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Zpět na Dotazy na dívky