Hledat  

Jajdik72 - Amatéři

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Jajdik72 - Amatéři

Příspěvekod kevin2 » stř 5. úno 2025, 16:49

Nedávno jsem navštívil ženu z Amatérů - Jajdik72. Jedná se o amatérku, která chodí do práce, proto tu nebudu dávat telefon a místo noření, ale jedná se o vesnici poblíž Jihlavy.
Za hodinu jsem platil 1.500,- Kč. Jedná se o ženu po padesátce a je to opravdu statná bacule, jak inzeruje. Po příchodu jsme chvíli kecali a probírali akci, pak jsme na to skočili. Chvíli jsem ji hladil po mušličce a líbali jsme se, pak se mi vrhla na ferdu a dost dobře se mu pověnovala pusou. Následně jsem řekl, že dáme první kolo na koníka, a pak přišla facka v podobě otázky, jestli chci použít ochranu. Když jsem řekl, že jo, tak prý jestli mám svoji, že ona žádnou nemá. Koule jsem měl před výbuchem, tak jsem natáhl pláštěnku a proběhlo první kolo. Musím uznat, že je hodně divoká. Po výstřiku jsme leželi v objetí a povídali si, pak mě chvíli kouřila ve stoje a hodlal jsem ji prubnout ještě zezadu, ale rozum se začal hlásit o slovo, takže druhé kolo už neproběhlo. Cestou domů jsem si říkal, jaký jsem kokot a prase, že jsem okamžitě neodjel. Sice prý tuto aktivitu nedělá moc často, ale i tak mě její dotaz vystrašil.
Teď, s odstupem pár měsíců, mám dilema. Pokud s někým sexuje bez ochrany, už bych se tam zjevit fakt nechtěl, na druhou stranu takovou sexuální divočinu s ťapinou jsem ještě nezažil, a rád bych s ní zkusit dát aspoň tři čísla, působí neukojitelně. Samozřejmě bez líbání a kouř s pláštěnkou.
Pokud ji někdo chcete zkusit, tak vězte, že je to opravdu výrazná bacule, takže to každý nedá, na druhou stranu mít její přístup je skutečně famózní.
Budu rád, pokud ji někdo navštívil, aby přidal zkušenost.
Noru zdar a s gumou zvlášť! :-)
kevin2

Zpět na Dívky mimobrněnské