Hledat  

Lucina127

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Lucina127

Příspěvekod ertais » pát 11. říj 2024, 17:21

Nekdo reference na tuto spolecnici ?
https://www.amateri.com/cs/lide/2884319/Lucina127
ertais

Re: Lucina127

Příspěvekod Šakal » pon 14. říj 2024, 21:42

Dělá to pátý měsíc, věk 30-35roků, v malém městě 55 km od Brna (velký handicap, sama to přiznává), pohledná zrzka, pronajaté podkroví v rodinném domě. V domě sama. Cena 3500 za hodinu ( všechny služby s kondomem). Měla čas okamžitě, vypadalo to, že se domluvíme okamžitě, po sdělení
destinace jsem odložil na neurčito, protože moje vzdálenost od ní byla v tom okamžiku 85-90 km. A to se mi nechtělo absolvovat. V budoucnu nevylučuji návštěvu, pokud budu v blízkosti.
Šakal

Příspěvekod cizxx » pát 1. lis 2024, 14:37

Nebyli jste tam nikdo?
cizxx

Příspěvekod Šakal » pát 1. lis 2024, 17:26

Ano, zrovna dneska mi to konečně vyšlo a slečně též. Jinak komplikovaná domluva, není z Brna, prostory má k dispozici velmi provizorní asi 60 km od Brna. Ale tvrdila mi, že přijede i třeba do Brna, ale na závěr mi sdělila, že pokud má někde přijet, že chce zálohu poslat. To jsem zavrhnul.. Tak jsem vyrazil do z Brna 60 km vzdáleného města (prvně sdělen název města, až tam budu, mám zatelefonovat na poslané telefonní číslo, a bude mi sdělena adresa. Až budu na té adrese stát, tak mám znovu telefonovat. Velmi komplikované, ale provedl jsem to tak. Postávám na určené adrese, opět telefonuji a je mi sdělena druhá adresa a pokyn, že se mám dostavit pěšky.[Druhá adresa byla asi 80-100m od první adresy]). Tam už jsem mohl dovnitř i dotyčná Lucina 127.
Místnost provizorní s postelí, ale na přespání rozhodně ne. V přízemí koupelna, s vanou, velká a pěkná na rozdíl od pokoje.
Věk už jsem zmiňoval 30-35 roků, zrzka, přišla mi sympatická, vstřícná. Ptal jsem se jí, proč je tak komplikovaná domluva, že to musí spoustu zájemců odradit. Prý napoprvé to jinak nejde, a eskort zpočátku dělala bez zálohy, ale protože prý jezdí vlakem nebo autobusem do Brna a místo domluvené osoby tam nikdo nebyl, tak to už bez zálohy dělá vyjímečně. ( Jen ověřenému kontaktu se kterým už byla vícekráte a nebyl žádný problém). Jinak, tak jak je popsáno na amatérech, všechny služby s kondomem a celkově jsem byl spokojen. Iniciativa z její strany nějaká nebyla, jen se snažila splnit vše, co jsme si domluvili,ale opravdu je hodně submisivní, takže ti co to tak mají rádi, tak budou spokojeni.
Šakal

Příspěvekod adamek90 » pát 1. lis 2024, 23:44

Ahoj, 55km od Brna, jakym smerem?
adamek90

Příspěvekod sykesfuckyou » úte 18. bře 2025, 23:17

adamek90 píše:Ahoj, 55km od Brna, jakym smerem?

Dívka sídlí v Kyjově. A dostat se k ní je prakticky nemožné. Když chceš napoprvé ,,jen" hodinu, tak za Tebou není svolná přijet, že to pro ní není dostatečně atraktivní nabídka. Když chceš tedy za ni přijet do Kyjova, je bez prostor, takže se Ti to i na tu hodinu prodraží o Azyl.

Svolná je přijet kamkoliv po JM kraji od dvou hodin, tj. při její sazbě 7 000,- Kč. ALE! Chce zaslat předem 1000,- kč zálohu, že prý jezdí vlakem, a je to pro ní jistota, že si z ní nikdo nevystřelí. To je za mě neakceptovatelné - nikdy jsem za tu dobu, co využívám služeb společnic, neposílal peníze dopředu.

Je to tedy taková bezvýsledná situace, pokud nejsi ochoten dojet za ní, a zacálovat hotel, nebo poslat peníze dopředu s tím, že už je třeba nikdy neuvidíš. Na podzim prý ještě jakýsi provizorní pokojíček u kamarádky měla - viz. příspěvky výše.

Osobně mě zaujala její nabídka, protože skutečně submisivních společnic je kriticky nedostatečné množství, a to i s cenou 3,5k/h. Ale rozhodně ne za těchto podmínek.
sykesfuckyou

Příspěvekod Šakal » stř 19. bře 2025, 17:20

Už není v Kyjově, je v Brně bez prostor, takže jedině eskort a vezme tě i na hodinu. Po Brně si zálohu nebere, tvrdila mě naposledy, ode mě zálohu nechtěla, většinou nebere od těch, s kým už byla, když si tě pamatuje. Zálohu bere, jen pokud je to mimo Brno. Ale ptal jsem se jí na to, díval se na recenze na amatérech, nikdo z těch co posílal zálohu si nestěžoval, že by přišel o peníze.
Šakal

Příspěvekod Axis » stř 16. dub 2025, 19:53

Ahoj kluci, nemám registraci na AM, je na ňu kontakt i někde jinde? Líbí se mi a jestli je v Brně, tak je to pro mě výhoda.
Axis

Příspěvekod fifinak100 » čtv 17. dub 2025, 22:33

Axis píše:Ahoj kluci, nemám registraci na AM, je na ňu kontakt i někde jinde? Líbí se mi a jestli je v Brně, tak je to pro mě výhoda.

nevím o tom, že by někde jinde byl, nicméně si registraci můžeš udělat :D co ti brání
fifinak100

Zpět na Dotazy na dívky