Ahoj kolegové, jsem cizinec a nemluvím česky, takže píšu pomocí překladače. Omluvte mě, pokud jsou v textu gramatické chyby. Tato stránka mi v minulosti byla užitečná, takže teď, když je registrace konečně zase možná, chci něco vrátit zpět.
Před nějakou dobou jsem navštívil Katrin ze Studia Despacio: https://www.studiodespacio.cz/portfolio-item/linda/
Rezervace proběhla přes WhatsApp, kde ji spravuje někdo ze studia. Byli tak laskaví, že se mnou komunikovali v angličtině. Když jsem dorazil, musel jsem asi 15 minut počkat venku, než mě pustili dovnitř, protože dívka ještě nebyla připravená, ale nevadilo mi to. Studio je pěkný byt, docela útulný a čistý.
Fotky jsou její; uvedená výška a váha (174 cm; 57 kg) odpovídají. Uvedený věk (29) je také realistický, podle vzhledu bych hádal 30 let. Dívka je opravdu krásná, včetně obličeje (který je na fotkách rozmazaný). Po celou dobu se usmívala, byla milá a masáž tělo na tělo byla dobrá. Nechala se hladit na prsou a zadku. Nesnažil jsem se ji dotýkat intimně (předpokládal jsem, že to není dovoleno). Jediná drobnost je, že během vyvrcholení neudržovala oční kontakt a odvrátila pohled. Jinak vše v pořádku.
Zaplatil jsem 2000 za hodinu, což je vlastně hodina včetně příchodu a odchodu, ale nevadilo mi to. Nechala mě zaplatit až po masáži, což obvykle bývá dobré znamení.
Celkově ji rozhodně doporučuji. O ostatních dívkách ve studiu nevím nic, navštívil jsem jen ji.