Tím vším vlastně likvidujete naše ženský a podporujete východní mafii, která už tady ovládá skoro celý podsvětí. Super. Pak si ale v civilním životě nestěžujte

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
bleha píše:No popravdě pro mě už dát s prominutím kurvě 2500 v podstatě když se nad tím hlouběji zamyslíš úplně za hovno, je už normálně k zblití. Když se ohlídnu sám za sebou, tak v poslední době bych si nejraději i naliskal, kolik lovů jsem do těch lidských žump narvalCelkově jsme všichni co za nima chodíme morální ztroskotanci a ubožáci bez vůle, co se nechají ovládat těmi nejnižšími pudy. Stejní jako narkomani a podobná existence. Čím víc se nad tím zamýšlím, tím víc začínám sám sebou opovrhovat a tím i omezovat podobné výlety. Navíc kolikrát když jsem třeba zrovna na té Jugoslávské čekal než vypadne zpožděnec přede mnou a co pak vylezlo za špinavou existenci, která si jen co vypadla vychrchlala mrmla s evidentním opovržením až z paty hned pod schodama...a vylezeš schody, pracovnice rychle dovyřizuje cosi na mobilu, nasadí profi kukuč a ty na to nadrženě vlezeš, jako kdyby nic
![]()
Jo, prochodil jsem toho hodně, ale ono je fakt lepší si najít normální babu, než toto a navíc podporovat ruskojazyčnou mafii, šedou ekonomiku, nemorálnost a zneužívání našeho sociálního systému.
Já prostě začínám být zvlášť na tyhlety východní soudružky alergické, znám sice spoustu Ukrajinek, které jsou normální, pracovité, starají se vzorně o děti a v životě by je nenapadlo se kurvit, i kdyby měly být jen o kůrce, chápu jejich stres a útěk z války k nám, ale pokud sklouznou do tohoto a opravdu toho do roka nenechají, pak už k tomu nemám sebemenší respekt jako k člověku. Osobně budu nejšťastnější, když v tomto ohledu zvítězím sám nad sebou a už k podobným lůzám ani nepáchnu. Do té doby ale pokud sejdu z načaté cesty a na něco lepšího z našich vod narazím, dám ti klidně vědět
christopher píše:bleha píše:No popravdě pro mě už dát s prominutím kurvě 2500 v podstatě když se nad tím hlouběji zamyslíš úplně za hovno, je už normálně k zblití. Když se ohlídnu sám za sebou, tak v poslední době bych si nejraději i naliskal, kolik lovů jsem do těch lidských žump narvalCelkově jsme všichni co za nima chodíme morální ztroskotanci a ubožáci bez vůle, co se nechají ovládat těmi nejnižšími pudy. Stejní jako narkomani a podobná existence. Čím víc se nad tím zamýšlím, tím víc začínám sám sebou opovrhovat a tím i omezovat podobné výlety. Navíc kolikrát když jsem třeba zrovna na té Jugoslávské čekal než vypadne zpožděnec přede mnou a co pak vylezlo za špinavou existenci, která si jen co vypadla vychrchlala mrmla s evidentním opovržením až z paty hned pod schodama...a vylezeš schody, pracovnice rychle dovyřizuje cosi na mobilu, nasadí profi kukuč a ty na to nadrženě vlezeš, jako kdyby nic
![]()
Jo, prochodil jsem toho hodně, ale ono je fakt lepší si najít normální babu, než toto a navíc podporovat ruskojazyčnou mafii, šedou ekonomiku, nemorálnost a zneužívání našeho sociálního systému.
Já prostě začínám být zvlášť na tyhlety východní soudružky alergické, znám sice spoustu Ukrajinek, které jsou normální, pracovité, starají se vzorně o děti a v životě by je nenapadlo se kurvit, i kdyby měly být jen o kůrce, chápu jejich stres a útěk z války k nám, ale pokud sklouznou do tohoto a opravdu toho do roka nenechají, pak už k tomu nemám sebemenší respekt jako k člověku. Osobně budu nejšťastnější, když v tomto ohledu zvítězím sám nad sebou a už k podobným lůzám ani nepáchnu. Do té doby ale pokud sejdu z načaté cesty a na něco lepšího z našich vod narazím, dám ti klidně vědět
Absolutní souhlas. Vše podepisuju. Ale kde chceš najít normální babu? Kdybych mohl kdekoliv šukat zadarmo tak za těma špindírama nepáchnu ani kdyby to stálo kilo na hodinu. Takto bohužel cáluju trojku. Taky mě to sere tvl
tojejedno píše:Panovi Fuckingshit doporucuji odstehovat se do Ruska, kdyz mu vadi zdejsi "ukro-fasisti".
Fuckingshit píše:tojejedno píše:Panovi Fuckingshit doporucuji odstehovat se do Ruska, kdyz mu vadi zdejsi "ukro-fasisti".
Nejsem dezolát, dokonce jim i fandím ve válce, aby vyhráli a jednoho pěknýho dne tam většina odtáhla nazpět. Není Ukrajinec jako Ukrajinec bohužel a jsou mezi nimi i pěkný mrdky, který si potom zaslouží takový výraz. Mám zkušenosti v práci i v baráku, je to prostě jiná mentalita. To že se tu někteří roztahují a myslí si, že si mohou dělat co chtějí, se mě osobně vůbec nelíbí. A tahle ukro-mafie, místo toho, aby byli rádi, že jim nepadají na hlavy bomby a mrdali za 1500, tak vyjebávají s klientelou a účtují si za to nehorázné ceny, takže nemůžu je oslovit jinak...
Dobermann píše:a jak to víš, že ji berou? myslím, že to mají v paži někam se jít ponižovat, když takhle vydělávají. ale možná máš lepší info.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků