Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Yna - nová holka

Příspěvekod bleha » sob 15. úno 2025, 22:50

Hochu, měl jsem tě za normálního člověka, ale tohle? :D Kurňa jak můžeš takovéma lovama podporovat tuhle ukrajinsko-ruskou svoloč? Ty buď kradeš, o čemž ale pochybuju, a nebo jsi typ lehko nabyl, lehko pozbyl ala teplý kancelářský vyšší post s nadprůměrným platem. Jinak si to fakt nedovedu vysvětlit :roll: Já jsem přesně téhle volal a když mě s východním akcentem řekla že chce dvojku za půl hodiny, tak jsem se jí akorát vysmál! Twl, a to tam má anál, ten příplatek si nedovedu už vůbec představit :lol: Na ten já chodím za normální moravskó koc za litr... :wink: To se potom nedivím, že ten váma do nebe, nebo spíš do pekla :twisted: vychvalované PB4 tak prosperuje. Pastevkyni narvete půlku z řádné hodinové sazby a tím ty opět Rusky a Ukroušky nutíte k příplatkům za sračky, který dřív u našich holek byly v rámci ceny, kterou si řekla s předem provozovanými službami. Já když jsem tam chodil buď za Barborkou, nebo později za Natálkou, tak prostě tady máš 1500.- za půl hodiny a hotovo. Líbat stejně neumí žádná, to co předvádí je jen trapná imitace a nechat se hulit bez, když jich v té hubě má za den několik i s vycáklým spermatem? To zrovna můžu vyhulit tebe, né? :lol: To stejný s lízáním...a to ani nepoznáte, když má zrovna krámy :oops: :D
Tím vším vlastně likvidujete naše ženský a podporujete východní mafii, která už tady ovládá skoro celý podsvětí. Super. Pak si ale v civilním životě nestěžujte :!:
bleha

Příspěvekod Terence » ned 16. úno 2025, 8:45

V mnohém máš pravdu, jen ten plat nadprůměrný nemám. Taky si tyto radosti dopřávám jen občas. V PB4 je půlhodina stále za 1500,- Kč, tudíž tam problém není. Tady jsem se na cenu předem nezeptal, tak nějak jsem očekával standard v Erosu, 2500,- Kč za hod. se vším všudy. Vzal jsem si ty tři litry, že víc nedám - holt nastala smrskflace na půlhodiny.

U Yny byl příjemným překvapením průběh akce, což je v případě staršího pána k nezaplacení. Nakonec základ za půlhodiny se tady od PB4 liší o pětistovku. Bohužel mám zkušenost, že třeba u české dívky je levněji, ale akce nic moc. Takže než vyhodit dva a půl tisíce za nic, je možná lepší tady dát ty tři. Ale to samozřejmě každého věc, i zda akceptuje ty příplatky.
Terence

Příspěvekod Terence » ned 16. úno 2025, 9:03

A ještě malé rýpnutí. Píšeš rusko - ukrajinská svoloč, ale v PB4 jsi evidentně byl a Yně taky volal. Jako, jo, inzerátům typu "Zlatino.." se vyhýbám taky. Příspěvek jsem napsal s tím vědomím, že podobné reakce přijdou. Taky jsem psát nic nemusel a bylo by to v klidu. To víš, že bych raději dal 1500,- až 2000,- za hod. a GFE přístup. Takže jestli máš nějaký tip, budu rád.
Raději upřednostňuji osvědčené priváty, ale někdy mi nedá zkusit něco nového.
Terence

Re: Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Příspěvekod bleha » ned 16. úno 2025, 22:45

No popravdě pro mě už dát s prominutím kurvě 2500 v podstatě když se nad tím hlouběji zamyslíš úplně za hovno, je už normálně k zblití. Když se ohlídnu sám za sebou, tak v poslední době bych si nejraději i naliskal, kolik lovů jsem do těch lidských žump narval :!: Celkově jsme všichni co za nima chodíme morální ztroskotanci a ubožáci bez vůle, co se nechají ovládat těmi nejnižšími pudy. Stejní jako narkomani a podobná existence. Čím víc se nad tím zamýšlím, tím víc začínám sám sebou opovrhovat a tím i omezovat podobné výlety. Navíc kolikrát když jsem třeba zrovna na té Jugoslávské čekal než vypadne zpožděnec přede mnou a co pak vylezlo za špinavou existenci, která si jen co vypadla vychrchlala mrmla s evidentním opovržením až z paty hned pod schodama...a vylezeš schody, pracovnice rychle dovyřizuje cosi na mobilu, nasadí profi kukuč a ty na to nadrženě vlezeš, jako kdyby nic :roll:
Jo, prochodil jsem toho hodně, ale ono je fakt lepší si najít normální babu, než toto a navíc podporovat ruskojazyčnou mafii, šedou ekonomiku, nemorálnost a zneužívání našeho sociálního systému.
Já prostě začínám být zvlášť na tyhlety východní soudružky alergické, znám sice spoustu Ukrajinek, které jsou normální, pracovité, starají se vzorně o děti a v životě by je nenapadlo se kurvit, i kdyby měly být jen o kůrce, chápu jejich stres a útěk z války k nám, ale pokud sklouznou do tohoto a opravdu toho do roka nenechají, pak už k tomu nemám sebemenší respekt jako k člověku. Osobně budu nejšťastnější, když v tomto ohledu zvítězím sám nad sebou a už k podobným lůzám ani nepáchnu. Do té doby ale pokud sejdu z načaté cesty a na něco lepšího z našich vod narazím, dám ti klidně vědět :wink:
bleha

Příspěvekod christopher » ned 16. úno 2025, 23:25

bleha píše:No popravdě pro mě už dát s prominutím kurvě 2500 v podstatě když se nad tím hlouběji zamyslíš úplně za hovno, je už normálně k zblití. Když se ohlídnu sám za sebou, tak v poslední době bych si nejraději i naliskal, kolik lovů jsem do těch lidských žump narval :!: Celkově jsme všichni co za nima chodíme morální ztroskotanci a ubožáci bez vůle, co se nechají ovládat těmi nejnižšími pudy. Stejní jako narkomani a podobná existence. Čím víc se nad tím zamýšlím, tím víc začínám sám sebou opovrhovat a tím i omezovat podobné výlety. Navíc kolikrát když jsem třeba zrovna na té Jugoslávské čekal než vypadne zpožděnec přede mnou a co pak vylezlo za špinavou existenci, která si jen co vypadla vychrchlala mrmla s evidentním opovržením až z paty hned pod schodama...a vylezeš schody, pracovnice rychle dovyřizuje cosi na mobilu, nasadí profi kukuč a ty na to nadrženě vlezeš, jako kdyby nic :roll:
Jo, prochodil jsem toho hodně, ale ono je fakt lepší si najít normální babu, než toto a navíc podporovat ruskojazyčnou mafii, šedou ekonomiku, nemorálnost a zneužívání našeho sociálního systému.
Já prostě začínám být zvlášť na tyhlety východní soudružky alergické, znám sice spoustu Ukrajinek, které jsou normální, pracovité, starají se vzorně o děti a v životě by je nenapadlo se kurvit, i kdyby měly být jen o kůrce, chápu jejich stres a útěk z války k nám, ale pokud sklouznou do tohoto a opravdu toho do roka nenechají, pak už k tomu nemám sebemenší respekt jako k člověku. Osobně budu nejšťastnější, když v tomto ohledu zvítězím sám nad sebou a už k podobným lůzám ani nepáchnu. Do té doby ale pokud sejdu z načaté cesty a na něco lepšího z našich vod narazím, dám ti klidně vědět :wink:

Absolutní souhlas. Vše podepisuju. Ale kde chceš najít normální babu? Kdybych mohl kdekoliv šukat zadarmo tak za těma špindírama nepáchnu ani kdyby to stálo kilo na hodinu. Takto bohužel cáluju trojku. Taky mě to sere tvl
christopher

Příspěvekod acx » pon 17. úno 2025, 2:21

christopher píše:
bleha píše:No popravdě pro mě už dát s prominutím kurvě 2500 v podstatě když se nad tím hlouběji zamyslíš úplně za hovno, je už normálně k zblití. Když se ohlídnu sám za sebou, tak v poslední době bych si nejraději i naliskal, kolik lovů jsem do těch lidských žump narval :!: Celkově jsme všichni co za nima chodíme morální ztroskotanci a ubožáci bez vůle, co se nechají ovládat těmi nejnižšími pudy. Stejní jako narkomani a podobná existence. Čím víc se nad tím zamýšlím, tím víc začínám sám sebou opovrhovat a tím i omezovat podobné výlety. Navíc kolikrát když jsem třeba zrovna na té Jugoslávské čekal než vypadne zpožděnec přede mnou a co pak vylezlo za špinavou existenci, která si jen co vypadla vychrchlala mrmla s evidentním opovržením až z paty hned pod schodama...a vylezeš schody, pracovnice rychle dovyřizuje cosi na mobilu, nasadí profi kukuč a ty na to nadrženě vlezeš, jako kdyby nic :roll:

Absolutní souhlas. Vše podepisuju. Ale kde chceš najít normální babu? Kdybych mohl kdekoliv šukat zadarmo tak za těma špindírama nepáchnu ani kdyby to stálo kilo na hodinu. Takto bohužel cáluju trojku. Taky mě to sere tvl

Musím tě opravit, jsi naivní. :wink: Nikdy nebudeš šukat zadarmo, to je jen taková iluze. :lol:
Buď si najdeš manželku, což je v drtivé většině nejdražší šuk nebo to vezmeš na kamaráda s výhodami (ve své podstatě placení) a nebo milenku a to jsou dárečky, pozornosti, časem možná snaha o chomout ... . :lol:

Jinak máš jen dvě možnosti, chodit za jednou, která ti vyhovuje a po 3-5 návštěvách se zkusit domluvit na výhodnějších podmínkách mimo privát. To ale musíš zajistit místečko a opakovat to tak často, aby to pro ni bylo zajímavé. Tohle ale na nálety a cizojazyčné příšerky nejde aplikovat.
Druhá možnost je, že na zbylých seznamkách zkusíš přesvědčit nebo dáš rozumné, ne debilní inzeráty do marketů na nástěnku, kde decentně naznačíš, že chceš finančně přispět za určitou kompenzaci. Musím tě ale upozornit, pokud se některá ozve, tak drtivá z nich bude mít nadváhu, v sexu bude nepoužitelná, není se schopna sama uživit a ani nemá zájem se živit, když stát to zaplatí. :D
Ale vše chce čas, úsilí a pravděpodobnost úspěchu není velká, ale jackpot není vyloučen a osobně bych doporučil kamarádku s výhodami, když ji z problémů pomůžeš dostat, tak to dokáže ohodnotit. :P
acx

Příspěvekod bleha » pon 24. úno 2025, 13:39

Ať tak, či onak, základní mou pointou bylo upozornění na další a neustálé přeplácení východních a hodně rizikových naplavenin. Nebo spíš momentálně přímo dramatické povodně :D
To, že mou připomínku soudruh revolucionář okamžitě jak uviděl pro něj to červený tlačítko PB 4, přesunul sem, je už k smíchu :lol: a zároveň i k pláči.
Jinak samozřejmě že existuje ještě jeden druh sexu, nadřazený nad všechny, a tím je stav, kdy se opravdu dva mají rádi. To pak žádné vynaložené peníze nepovažuju za přemrštěné a vyhozené, protože láska je jediná věc, kterou si na tomto světě ještě nikdo nikdy nekoupil.
bleha

Příspěvekod Fuckingshit » pon 10. bře 2025, 20:36

tojejedno píše:Panovi Fuckingshit doporucuji odstehovat se do Ruska, kdyz mu vadi zdejsi "ukro-fasisti".

Nejsem dezolát, dokonce jim i fandím ve válce, aby vyhráli a jednoho pěknýho dne tam většina odtáhla nazpět. Není Ukrajinec jako Ukrajinec bohužel a jsou mezi nimi i pěkný mrdky, který si potom zaslouží takový výraz. Mám zkušenosti v práci i v baráku, je to prostě jiná mentalita. To že se tu někteří roztahují a myslí si, že si mohou dělat co chtějí, se mě osobně vůbec nelíbí. A tahle ukro-mafie, místo toho, aby byli rádi, že jim nepadají na hlavy bomby a mrdali za 1500, tak vyjebávají s klientelou a účtují si za to nehorázné ceny, takže nemůžu je oslovit jinak...
Fuckingshit

Příspěvekod man963 » úte 11. bře 2025, 10:18

Když už tady jede offtopic: Lidi jsou různí všude, ale co má proboha kuplířská mafie a vysoké ceny kvůli pasákům společného s politikou a "fašismem"? Předevčírem jsem volal třem Češkám, které jedou nejspíš sólo a všecky chtěly trojku za hodinu (když do toho započítám příplatky za OB, které jsou jen vychcanost). Asi to teda budou čecho-fašistky. Tak jsem se na to vykašlal, protože za to mně nestojí sebelepší společnice. Kór když jsem zdravotně limitován. Všecky tři už jsou tady recenzované, jedné té cestovatelce nejspíš táhne na 50 a velmi ji tady někdo vychválil (ta si řekla v telefonu o 2800).. Bohužel jim tu trojku někteří dáváte, tak pak se těm cenám nemůžeme divit. Pořád znám velmi dobré do dvou táců (dle mého gusta), akorát mě nebaví je pořád dokola opakovat.
man963

Příspěvekod christopher » úte 11. bře 2025, 15:49

No realita je taková, že ochotně platíme 2-3 litry mnohdy ženským, které by si v reálném životě (v pracovním kolektivu, na diskotéce, někde na párty) neměly šanci vrznout. :lol: Když se nad tím zamyslíte tak jsme ještě větší tragédie než ty baby. Ty co za něco stály Anička, Adriana ty už to zabalily, zůstal odpad a ten ještě přeplácíme. Teď přijede Mia, ta dá každý den 10 frajerů po hodině a stejně tam bude fronta...Masakr jako.. :lol:
christopher

Příspěvekod bleha » čtv 13. bře 2025, 14:28

Fuckingshit píše:
tojejedno píše:Panovi Fuckingshit doporucuji odstehovat se do Ruska, kdyz mu vadi zdejsi "ukro-fasisti".

Nejsem dezolát, dokonce jim i fandím ve válce, aby vyhráli a jednoho pěknýho dne tam většina odtáhla nazpět. Není Ukrajinec jako Ukrajinec bohužel a jsou mezi nimi i pěkný mrdky, který si potom zaslouží takový výraz. Mám zkušenosti v práci i v baráku, je to prostě jiná mentalita. To že se tu někteří roztahují a myslí si, že si mohou dělat co chtějí, se mě osobně vůbec nelíbí. A tahle ukro-mafie, místo toho, aby byli rádi, že jim nepadají na hlavy bomby a mrdali za 1500, tak vyjebávají s klientelou a účtují si za to nehorázné ceny, takže nemůžu je oslovit jinak...

Jo, ale vem si ten fakt, třeba u toho některýma z vás vychvalovanýmu PB 4 na Jugoslávské, že zrovna ty Ukrajinky si z vesela vydělávají statisíce měsíčně a při tom berou státní podporu na pracáku! Tak že za mě ani těch 1500 za hodinu.
bleha

Příspěvekod Dobermann » stř 9. dub 2025, 12:49

a jak to víš, že ji berou? myslím, že to mají v paži někam se jít ponižovat, když takhle vydělávají. ale možná máš lepší info.
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod bleha » ned 13. dub 2025, 5:52

Dobermann píše:a jak to víš, že ji berou? myslím, že to mají v paži někam se jít ponižovat, když takhle vydělávají. ale možná máš lepší info.

Je to složité na vysvětlování tady, souvisí to s legálním pobytem. A s předpokládaným vítězstvím Babiše v příštích volbách to už vůbec nebudou mít jednoduché, pokud nebudou legálně odvádět daně do státního rozpočtu, což právě většinu z nich kvůli těm jejich astronomickým výdělkům z naší blbosti do poctivé práce nenutí. Tím, že si na to zvykly, zlenivěly jako vši. Tak že za mě jen dobře, pokud se je podaří odtud vypráskat!
bleha

Příspěvekod frantavb » pon 21. dub 2025, 17:58

Měl bych jeden technický dotaz, loni jsem si koupil nový PC a tady jsem už skoro 20 let takže heslo které jsem zadal při registraci už neznám. Zkoušel jsem všechno možné i napsat adminovi, ale došel mi jen jakýsi odkaz na který když kliknu tak to hlásí chybu. Rád bych tady pokračoval se stejnou přezdívkou i historií. Teď vlastně když tu něco chci napsat tak musím zapojit starý PC což je dost otravné. Nevím jestli je to nějak řešitelné. :?
frantavb

Příspěvekod Caesar.1 » pon 21. dub 2025, 22:50

Do starého PC nainstaluj program na rozluštění hesel???
Caesar.1

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma