Hledat  

Sex v Bulharsku,Thajsku,Filipinach?

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Sex v Bulharsku,Thajsku,Filipinach?

Příspěvekod 07 » pát 10. bře 2006, 1:05

Mate nekdo zkusenosti s uvedenými lokacemi?asi nejlepsi povídaní o Thajsku i Filipínách jsem v češtině našel zde:

http://thajskoasex.ic.cz/obsah.html
07

Re: Sex v Bulharsku,Thajsku,Filipinach?

Příspěvekod manila » pon 9. dub 2007, 9:42

07 píše:Mate nekdo zkusenosti s uvedenými lokacemi?asi nejlepsi povídaní o Thajsku i Filipínách jsem v češtině našel zde:

Uvedená stránka je super, také bych rád navštívil Filipíny nejlépe ještě v květnu. Má někdo podobný záměr?
manila

Příspěvekod david2 » sob 14. dub 2007, 21:43

07 píše:Mate nekdo zkusenosti s uvedenými lokacemi?asi nejlepsi povídaní o Thajsku i Filipínách jsem v češtině našel zde:

Ty stránky, jsou opravdu dobré a svým obsahem vyčerpávající. Já jsem si zajel za thajskými holkami párkrát do Vídně. V inzertních časopisech jsem si vybral několik privátů, kde Thajky pracovaly. Hned poprvé jsem parádně "naběhl", když jsem si vybral překrásnou kočku (krásná tvář, perfektní postava, krásné kozy, dlouhé černé vlasy) a v končném výsledku, jsem zjistil, že to je přeoperovaný chlap. Nezapomenu na poštěváček, který byl "vyroben" ze špičky žaludu. Jinak vlastní kunda byla tak dobře udělaná, že na ní jsem nic podezřelého, nepoznal. Soulož proběhla v mé nevědomosti a až na závěr, po poznání kruté skutečnosti, jsem se sám sobě hnusil. Když to zkrátím: na všech dalších privátech, které jsem dále navštívil za tím účelem, konečně si zamrdat s pěknou Thajkou, jsem stále nacházel tyto umělé ženské. Jak byla holka hezká, vždy to byl přeoperovaný chlap a ty škaredé, které se mně nelíbily byly od narození ženy. Kamarád, který ve Vídni žije, mně řekl, že je to úplně normální a většina chlapů, to vůbec nepozná. No, není nad to, zajebat si s někým o kom bezpečně vím, že je ženská!...
david2

Příspěvekod Kmotr » pát 23. kvě 2008, 22:42

v bulharském miliónovém městě Plovdivu neexistuje ani jeden night club! jen jeden strip bar, ve kterém se promenádovaly tři ženské okolo 45 let u tyče a to ještě v plavkách, které nesundávaly.. nevím proč se tomu říkalo strip bar. Místní krčili rameny, že snad v Sofii něco je... takže bych to neviděl tak růžově....
Kmotr

Re:

Příspěvekod alyx » pon 10. kvě 2010, 21:32

Kmotr píše:v bulharském miliónovém městě Plovdivu neexistuje ani jeden night club! jen jeden strip bar, ve kterém se promenádovaly tři ženské okolo 45 let u tyče a to ještě v plavkách, které nesundávaly.. nevím proč se tomu říkalo strip bar. Místní krčili rameny, že snad v Sofii něco je... takže bych to neviděl tak růžově....

Bulharsko je bida.
Kdyz uz tak na ulici te vykouri nejaka extremne hnusna 40ka.
Privaty nejsou... Vim o trech strip klubech V CELE ZEMI.
Kdyz bys chtel neco s hezkou holkou a byl bys ochoten za to zaplatit tak muzes na to rovnou zapomenout protoze tam to funguje tak ze nekdo zna nekoho a tak dale a tak dale... zadny oficialni rozcestnik neni.
alyx

Příspěvekod Kmotr » pon 10. kvě 2010, 22:25

to můžu potvrdit, v Plovdivu /miliónové město/ je jeden strip, když jsme ty striptérky viděli smíchy jsme padali ze židlí pod stůl:-) a to jsme měli místní průvodce, kteří se vyznali. U nich to prostě není. Absolutně nechápu jakto. Zato v Maďarsku jsou nádherné štětky občas i u cesty, ale kdo si to má lajznout. Řecko je taky hodně bídná destinace na tohleto. Zase na druhou stranu v sezónu se dá uhnat ženská normálně celkem v pohodě na diskotéce, turistky jsou nadržené a hodně jich vyrazí na dovolenou sólo...
Kmotr

Re:

Příspěvekod brnak1 » úte 11. kvě 2010, 16:17

.
Naposledy upravil brnak1 dne sob 22. říj 2016, 19:50, celkově upraveno 2
brnak1

Příspěvekod alyx » stř 12. kvě 2010, 21:58

brnak1 píše:
Kmotr píše:U nich to prostě není (privaty). Absolutně nechápu jakto.

Ja to celkem chapu jakto. Kdyby si nejaky dve holky zalozili svuj privat, tak jim to mistni mafiansti kluci celkem rychle vysvetli komu maji co platit a kdy :lol: 8) Vsechny zeme nejsou tak tolerantni k "podnikani" jako Cesko dnesnich dnu :mrgreen:

imho to neni o mafii. i kdyz tam kde jsem se pohyboval je silne zastoupena petrohradska brigada (nebo jak si ta vesela parta rika). je to proste o to ze ty holky maji neskutecne moralny zabrany... kdyz se bavim s bulharkou tak me po pul hodine zacne neskutecne nudit. bullharsko jako sukaci destinaci teda nedoporucuji!
alyx

Zpět na Diskuse na téma