|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Kmotr píše:Rafael píše:Co to tady, proboha, Kmotr, zase plácáš![]()
Nejseš pod vlivem ?
Rafaeli, naučím tě slušně debatovat. Zkus mi exaktně říct, co konkrétně se ti v mém příspěvku zdá jako "plácání". že mi přijde směšné psát o bojkotu? Můžu dát maximálně svoje osobní doporučení, ano nebo ne,
ale vyzývat ostatní "tam nechoďte, budeme ji bojkotovat!!!" (chce 1500 za hodinu) mi přijde uhozené. A když tam půjdu, označíš mně za stávkokaze?
No, milí zlatí, ani já nejsem ochoten platit "stropní" cenu en bloc. Ale uznávám, že každý nemusí mít stejný názor..........
.....jedna věc jsou výzvy a druhá věc jejich naplnění v praxi, vidíme denně porušování slibů a závazků......
.... nebo úvahy o cenách v Brně a jinde, třeba v Praze..
Ale někdy mně připadneš jako nějaký ukřivděný chlapeček.
Myslím, že tady forum není hokynářství, kde by se prodávaly informace kus za kus.
nokid píše:vulcan píše:
nokid
někdy píšeš docela rozumně - viz vlákno o cenách 1500 Kč.No, milí zlatí, ani já nejsem ochoten platit "stropní" cenu en bloc. Ale uznávám, že každý nemusí mít stejný názor..........
.....jedna věc jsou výzvy a druhá věc jejich naplnění v praxi, vidíme denně porušování slibů a závazků......
Myslím, že tady forum není hokynářství, kde by se prodávaly informace kus za kus.
Ano, není to hokynářství, ALE JÁ S TÍMHLE NEZAČAL! Koukni na nornik net/forum Drak přichází a až nenávistné výlevy, že prý "dlužím", od kolegů lovemen a Honziho! Nic nedlužím, i kdybych přijal tuhle podivnou představu.
Za relevantní považuji jen info o Klárce (ale nebyl jsem tam), o Veronice je pravda jen že je gravidní, Bára není v Edenu (nebyla na webové stránce uvedena, leda jen tak NAČERNO?), Angelika je jinde a ani Míša není tam kde uvádíš, nýbrž na gen.Píky 9. K ní jen malý dovětek, už jsem se za ní vypravil, jenže jsem to dle jejího popisu nemohl vůbec najít, ještě jsem se vracel a ptal se lidí, většina vůbec neznala takovou ulici. Byl pátek večer, celý den jsem byl venku a unavený ze slunce, sednul jsem si u zeměděl.školy na lavičku a vykašlal se na to. RECENZI zde ani na Norníku jsem NENAŠEL, jen na sexprivat.cz bylo silně negativní hodnocení, ani jeden názor kladný a tak jsem od návštěvy u ní nakonec upustil.
Od té doby jsem se ještě nikam nedostal, částečně vlivem špatného počasí a částečně nutností odpovídat (mnohdy) nejapným a provokujícím poznámkám, dotyční vědí co myslím.
Připadá mi, podle toho jak někteří píšou, že se každá nová holka časem zkazí? No nevím, i to je možné ale já posuzuji i úroveň prostředí a pokud by v bytě byl smrad z koček (třeba), tak se ani nebudu schopen udělat a na takový privát mě víckrát nikdo nedostane...
nokid píše:Tak já se zmiňuji o smradu z koček a Ty o nespolehlivosti (některých) norníků. To jsou ale 2 věci, různé věci. Nebo že by bylo účelem aby si obě strany dělaly naschvály?
Drak65 píše:nokid píše:vulcan píše:
nokid
někdy píšeš docela rozumně - viz vlákno o cenách 1500 Kč.No, milí zlatí, ani já nejsem ochoten platit "stropní" cenu en bloc. Ale uznávám, že každý nemusí mít stejný názor..........
Ano, není to hokynářství, ALE JÁ S TÍMHLE NEZAČAL! Koukni na nornik net/forum Drak přichází a až nenávistné výlevy, že prý "dlužím", od kolegů lovemen a Honziho! Nic nedlužím, i kdybych přijal tuhle podivnou představu.
Za relevantní považuji jen info o Klárce (ale nebyl jsem tam), o Veronice je pravda jen že je gravidní, Bára není v Edenu (nebyla na webové stránce uvedena, leda jen tak NAČERNO?), Angelika je jinde a ani Míša není tam kde uvádíš, nýbrž na gen.Píky 9. K ní jen malý dovětek, už jsem se za ní vypravil, jenže jsem to dle jejího popisu nemohl vůbec najít, ještě jsem se vracel a ptal se lidí, většina vůbec neznala takovou ulici. Byl pátek večer, celý den jsem byl venku a unavený ze slunce, sednul jsem si u zeměděl.školy na lavičku a vykašlal se na to. RECENZI zde ani na Norníku jsem NENAŠEL, jen na sexprivat.cz bylo silně negativní hodnocení, ani jeden názor kladný a tak jsem od návštěvy u ní nakonec upustil.
Od té doby jsem se ještě nikam nedostal, částečně vlivem špatného počasí a částečně nutností odpovídat (mnohdy) nejapným a provokujícím poznámkám, dotyční vědí co myslím.
Připadá mi, podle toho jak někteří píšou, že se každá nová holka časem zkazí? No nevím, i to je možné ale já posuzuji i úroveň prostředí a pokud by v bytě byl smrad z koček (třeba), tak se ani nebudu schopen udělat a na takový privát mě víckrát nikdo nedostane...
NOKID, zkazí, ale právě díky těm sockám. Kamarádka co tohle dělá sama nadávala jak špaček, že už na borce sere a i když bude mít objednávku udělá na stejnou dobu klidně jinou a kdo dřív přijde ten dřív mele. Komu nechá termín tak jenom těm co už zná. Že se jí pánové objednávají na pevno a pak nemají ani tu slušnost rezervaci zrušit a tím odmítá jiné. Jo, holky se zhoršují, ale ( i když po privátech nechodím budu mluvit za všechny chlapi ) - neděláme si to sami? A jak sama říká: když si blbeček umí najít číslo na objednání, tak by jej mohl mít u sebe na zrušení. A když jí to udělá 5 a 3 tím pádem zruší, tak si spočítejte o co přichází.
Honzi píše:CosaNostro,
nejen ke slečně a jejímu zevnějšku, hygieně, sexuálnímu umění je určena toto fórum. Je naprosto legitimní se vyjádřit i k cenám. Ty propaguješ ceny od 1500 a píšeš, že pod jsou to špíndíry co dají každému houmelesákovi.Jiný může klidně vyzývat k bojkotu či dávat najevo svoli nespokojenost s cenami od 1500.
Co ti na tom vadí, proč ti to tak leží v žaludku?
Stejně jsi k něktré té houmelesačce vlezl, jak jsem podle tvých recenzí postřehl.
![]()
Je hlavně na slečně, aby sama posoudila, co je pro ni z obchodního hlediska přínosné. Bohužel v Brně je nadvláda bačů, jinak se to o těch, co diktují ceny na svých privátech nedá napsat. Mají takový dojem, že cena je dána úkonem "roztažení nohou" a ne odvedeným výkonem a jinými okolnostmi.
Rafael píše:Kmotr píše:Rafael píše:Co to tady, proboha, Kmotr, zase plácáš![]()
Nejseš pod vlivem ?
Rafaeli, naučím tě slušně debatovat. Zkus mi exaktně říct, co konkrétně se ti v mém příspěvku zdá jako "plácání". že mi přijde směšné psát o bojkotu? Můžu dát maximálně svoje osobní doporučení, ano nebo ne,
ale vyzývat ostatní "tam nechoďte, budeme ji bojkotovat!!!" (chce 1500 za hodinu) mi přijde uhozené. A když tam půjdu, označíš mně za stávkokaze?
Kmotr,
debatovat slušně bys ses měl naučit především Ty, a zejména mluvit k tématu vlákna.![]()
![]()
Myslím, že u Tebe je to bohužel docela marná snaha, připadneš mně jednak jako alektik (ne dyslektik) - alexie je neschopnost pochopit smysl čteného textu ,
a podle typu Tvých nadávek jako koprolál - ten , kdo si nahrazuje chybějící schopnost analyticky přemýšlet kanálovými výrazy nebo urážkami.
No nic, mohu Tě ubezpečit, neumírá se na to. Nicméně otráviš diskuzi mnoha dalším, a o to Ti možná jde.
Ti ostatní debatovali o privátu v Řečkovicích - téma Banskobystricka 79, a Ty do toho hned mícháš téma nesouhlasu s cenami 1500.
U dalších 2 vláken jsi zas....l diskuzi těmi svými humpoláckými řečmi a urážkami. A ty urážky opravdu byly ubohé.
Na jiných fórech - Masheru, Kurtizánách bys byl už dávno zabanován.
Kmotr píše:Honzi píše:CosaNostro,
nejen ke slečně a jejímu zevnějšku, hygieně, sexuálnímu umění je určena toto fórum. Je naprosto legitimní se vyjádřit i k cenám. Ty propaguješ ceny od 1500 a píšeš, že pod jsou to špíndíry co dají každému houmelesákovi.Jiný může klidně vyzývat k bojkotu či dávat najevo svoli nespokojenost s cenami od 1500.
Stejně jsi k něktré té houmelesačce vlezl, jak jsem podle tvých recenzí postřehl.
![]()
Je hlavně na slečně, aby sama posoudila, co je pro ni z obchodního hlediska přínosné. Bohužel v Brně je nadvláda bačů, jinak se to o těch, co diktují ceny na svých privátech nedá napsat. Mají takový dojem, že cena je dána úkonem "roztažení nohou" a ne odvedeným výkonem a jinými okolnostmi.
Já nepropaguju ceny naprosto žádné. Mně je to úplně fuk. Když tu bude nějaká kráska a bude brát 700/h budu k ní chodit. Leč bohužel, krásky tu nejsou ani za pět tisíc za hodinu, ani za pětikilo, nejsou tu žádné.
Máš pocit, že v Praze "bačové" jak ty jim říkáš nejsou?To jsi hodně naivní. Ceny jsou odvislé od konkurence, v Brně je prachbídná a proto asi ty ceny.
Nicméně klidně ty ženské "bojkotujte" čas ukáže, jestli je to k něčemu dobré.
Honzi píše:Kmotr píše:Honzi píše:CosaNostro,
![]()
Já nepropaguju ceny naprosto žádné. Mně je to úplně fuk. Když tu bude nějaká kráska a bude brát 700/h budu k ní chodit. Leč bohužel, krásky tu nejsou ani za pět tisíc za hodinu, ani za pětikilo, nejsou tu žádné.
Máš pocit, že v Praze "bačové" jak ty jim říkáš nejsou?To jsi hodně naivní. Ceny jsou odvislé od konkurence, v Brně je prachbídná a proto asi ty ceny.
Nicméně klidně ty ženské "bojkotujte" čas ukáže, jestli je to k něčemu dobré.
Nejsem naivní, bačové v Praze jsou. Ale ne v takovém rozsahu. Jistě, ceny jsou dány konkurencí. Ale na některých privátek si slečna nemůže cenu určit a o tom píšu. Budeš se divit, ale i v Brně jsou priváty, kde slečna tu možnost má. Ale bohužel je potom někde další problém, aby vydržela s méně úspěšnými kolegyněmi, "kazí jim cenu".
Kmotr píše: já to s těma cenama stejně moc nechápu, rozdíl 300 korun je pro mně zanedbatelný, obzvlášť v případě, když je někdo ochoten tuto částku připlatit třeba za líbání nebo orál bez - což jsou pro mně aktivity, za které by někdo musel připlácet mně:-)
a velmi často skloňované slovo "pasák" ve všech pádech - já jsem nikdy na žádného nenarazil, žádného neviděl, o žádném neslyšel mluvit žádnou pracovnici... a jestli něco z toho co dávám ženské jde jemu, je mi taky úplně fuk, když se jí to nelíbí ať se živí na svoje triko...
Kmotr píše:no jedna věc je napsat o holce, že není můj typ, nebo že ji smrdí z držky a druhá vyzývat ostatní k bojkotu:-)))
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků