|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
douchova29 píše:A co takhle kdyby slečny s váma souložili zadarmo ? Co byste ještě chtěli.
Kmotr píše:Tady to nikdo nečte. Pánové dostali do schránek letáky a teď študujou, kde mají levnější rohlíky a buřta.
Honzi píše: Je naprosto legitimní se vyjádřit i k cenám. Ty propaguješ ceny od 1500 a píšeš, že pod jsou to špíndíry co dají každému houmelesákovi. Jiný může klidně vyzývat k bojkotu či dávat najevo svoli nespokojenost s cenami od 1500.Co ti na tom vadí, proč ti to tak leží v žaludku?
Bohužel v Brně je nadvláda bačů, jinak se to o těch, co diktují ceny na svých privátech nedá napsat. Nejsem naivní, bačové v Praze jsou. Ale ne v takovém rozsahu. Jistě, ceny jsou dány konkurencí. Ale na některých privátek si slečna nemůže cenu určit a o tom píšu. Budeš se divit, ale i v Brně jsou priváty, kde slečna tu možnost má. Ale bohužel je potom někde další problém, aby vydržela s méně úspěšnými kolegyněmi, "kazí jim cenu".
Kmotr píše: já to s těma cenama stejně moc nechápu, rozdíl 300 korun je pro mně zanedbatelný, .....
a velmi často skloňované slovo "pasák" ve všech pádech - já jsem nikdy na žádného nenarazil, žádného neviděl, o žádném neslyšel mluvit žádnou pracovnici... a jestli něco z toho co dávám ženské jde jemu, je mi taky úplně fuk, když se jí to nelíbí ať se živí na svoje triko...
Kmotr píše:dokážeš pochopit, že jsou na světě lidi, kteří vydělají třeba desetkrát nebo stokrát tolik co ty? Zkus to připustit. Potom si lehce spočítáš, že co jsou pro tebe tři stovky, pro ně znamená třicet korun... nebo taky tři....
Kmotr píše:dokážeš pochopit, že jsou na světě lidi, kteří vydělají třeba desetkrát nebo stokrát tolik co ty? Zkus to připustit. Potom si lehce spočítáš, že co jsou pro tebe tři stovky, pro ně znamená třicet korun... nebo taky tři....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník