Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod Honzi » stř 19. kvě 2010, 15:30

Kmotr, jsou i agentury, které holky dodají. Já jsem nemyslel, že někdo bude ležet doma na kanapi a čekat, až se některá uráčí sama od sebe přijít. :roll:

Jinak si dej inzerát a uvidíš, jak obrovský bude nezájem. :lol:
Co se týká pilulí, neříkám, že z toho máš velký profit, dokonce k riziku neodpovídající. Ale na jedné straně příštipkaříš, na druhé děláš lorda. :wink: A to mi jaksi nesedí ... .
Honzi

Příspěvekod Sir_Ob » stř 1. zář 2010, 8:57

Rafael píše:Naprosto souhlasím se soliterem, nepodporujme priváty typu 1000půl/ 1500 hodina.

Je mně jasné, že se zvedne odpor některých "jakoby norníků" z řad pasáků, ťapin, poukázaní na "kvalitu" služeb atd.
Ale rozumná cena v nynější době je asi 800 / 1200, a i to jsou velmi pěkné peníze, a málokdo si to zaslouží. Mluvím o cenách za základ, tj. K, O. Pokud někdo chce extras, tak chápu příplatky, ale rozumné.

Pro zatvrdilé Brňáky, kteří necestují - informace: v Olomouci je běžná cena právě 800 / 1200, občas 700 / 1000 - kvalita vesměs velmi dobrá, mladé slečny, studentky.., jsou samo výjimky třeba Scarpellini mají 1000 / 1500.
v Ostravě běžná cena 1000/hod, ve Zlíně mladé holky privát Mlýnská 1000-1200/h, podobně v HK a Pardubicích, Plzni.
V Praze je to různé, ale velká konkurence, takže, pokud si dáte práci, najdete pěkné slečny za 1200/h - třeba Mazlivé studentky, priváty v Praze 7 a 8.

Jen u nás v Brně a Č. Budějovicích jsou takové předražené ceny.

Vzhledem k tomu, že mě teď čekají nějaké aktivity na Brněnsku jsem zkouknul tohle forum a myslel jsem, že se i v Brně podívám po nějakém privátě, ale ceny které zde panují mě docela šokovaly. Já v Ostravě chodím na priváty za 600 peněz na 1/2 hoďky a když se mi holka hodně líbí a jdu za ní po několikáté, tak jí dávám litr a je vidět, že je fakt ráda. Je to vůči těm kočkám na privátech docela drsné, když si člověk uvědomí, že polovinu odvádějí bačovi a tím pádem jí po mé půlhodinové návštěvě zbývají tři kila, ale co, je to jejich problém, jejich boj... Amatérky, které to na mě zkoušely z cenou dva litry, jsem poslal do patřičných mezí, pokud platím hotel dávám jim tak 6-8 kil a pokud chodím k nějaké domů, tak jsem ochoten dát maximálně litr. A vychází to, nakonec na to přistoupily. Takže taková je situace v černém srdci republiky... :-)
Sir_Ob

Příspěvekod tik » stř 1. zář 2010, 17:45

to mi nahrálo vtip: baví se tři ťapiny z Brna, Prahy a právě zmiňované Ostravy. Z Brna :. holky ta krize hrůza, museli jsme s cenama dolů Vy v té Praze to máte pořád dobrý. Pražanda: to si jen myslíte už děláme půl hod za 800 a ješte smlouvají. na to Ostravačka holky nestěžujte si, to my to děláme kolikrát už jen proto, abychom měli něco teplého do žaludku.
tik

Příspěvekod pink-pelican » čtv 2. zář 2010, 0:59

To nema smysl, tady chce kazdy vydelavat co nejvic a za vse platit porad 3.50kc.
Jsou holky co maji vyssi ceny ale jsou spiny co nici ceny tim jak jdou pod cenu podle vasich predstav.
Kazdy by mel zvazit na co ma a na co uz ne a ne tady brecet nad cenou ktera je jen 1500.
Za 1000kc na hodku se delalo v 90tych letech 20 stol a to byl prumerny plat 7000kc a vse stalo relativne malo mezi tim sly platy a zivotni naklady nahoru nekolika nasobne.
Kdo z vas panove by chtel delat svou praci at je jakakoliv za za ceny z 90 let? nikdo. PRYC jsou doby kdy holky mely mesicne balik penez.
Zijeme at chceme ci ne v uz v jimem stoleti a v zemi kde je vse drahe a kazda z nas chce z neceho zit. Ne prezivat a pocitat drobne nebo domu chodit utahana jak pes s tim co si vydela z mensim usilim ta co ma ceny 1500 za hod.
Benzin uz taky nestoji 2 koruny dnes je pomalu za 32 kc a kazdy jezdi, pivko taky uz neni za 5 kc ale za 25 ve slusnem baru a porad se pije. Bylo by posetile pocitat a psat kolik co stalo a uz nestoji.
pink-pelican
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod vulcan » čtv 2. zář 2010, 3:43

pink-pelican píše:To nema smysl, tady chce kazdy vydelavat co nejvic a za vse platit porad 3.50kc.
Jsou holky co maji vyssi ceny ale jsou spiny co nici ceny tim jak jdou pod cenu podle vasich predstav.
Kazdy by mel zvazit na co ma a na co uz ne a ne tady brecet nad cenou ktera je jen 1500.
Za 1000kc na hodku se delalo v 90tych letech 20 stol a to byl prumerny plat 7000kc a vse stalo relativne malo mezi tim sly platy a zivotni naklady nahoru nekolika nasobne.
Kdo z vas panove by chtel delat svou praci at je jakakoliv za za ceny z 90 let? nikdo. PRYC jsou doby kdy holky mely mesicne balik penez.
Zijeme at chceme ci ne v uz v jimem stoleti a v zemi kde je vse drahe a kazda z nas chce z neceho zit. Ne prezivat a pocitat drobne nebo domu chodit utahana jak pes s tim co si vydela z mensim usilim ta co ma ceny 1500 za hod.
Benzin uz taky nestoji 2 koruny dnes je pomalu za 32 kc a kazdy jezdi, pivko taky uz neni za 5 kc ale za 25 ve slusnem baru a porad se pije. Bylo by posetile pocitat a psat kolik co stalo a uz nestoji.

pink-pelican, Eriko,,
nezlob se, ale to je pěkná blbost, co tady píšeš.

Tady nejde o nějakou inflaci, ale o dostupnost této služby a taky konkurenci.

V minulém století, v 90 letech stál předpotopní počítač typu třeba 386 taky majlant a nyní nestojí téměř nic. tehdy jich bylo málo, nyní je nabídka nesrovnatelná, a ceny klesají.
Promiň, že Tě srovnávám s mašinou. :D
Podobně je to s dalšími věcmi, které byly v 90 letech vzácné a nyní pro všechny dostupné a tudíž levnější.
Samozřejmě některé základní výdaje nebo služby, obzvláště když jsou třeba monopolní, tak rostou s inflací. Ale to neplatí pro služby společnic. :idea:

Další fikce, blbost (promiň) :oops: , je si namlouvat, že ťapina nevyžije, když sníží cenu. To si opravdu myslíš, že jsou norníci hlupáci, co neumějí počítat ?
Stále, i když sníží slečny cenu, si vydělají několikanásobně víc než při jiném zaměstnání, samozřejmě pokud neodevzdávají příliš % pasákovi. Ale většinou i tak, pokud ty peníze nerozfofrují jinak..

To, že nemají holky třeba tolik peněz jako dříve je dáno spíše tím, že je převis nabídky, další a další holky si chtějí tímto řemeslem vydělat, a další třeba brigádnicky privydělat.
Pořád je to pro ně jednodušší výdělek než si sednou k pokladně v marketu nebo se snažit o kariéru, na to nemá každá.. nebo spíše jen minimum z nich.

A poptávka, množství peněz mezi norníky nepřibývá, spíše nyní ještě ubude. Vydělávající norníci budou mít v následujících letech hlouběji do kapsy, bude se hůře vydělávat.
Samozřejmě mluvím o všeobecném trendu, ne o jednotlivých lidech.
Často nyní slyším od různých dívek, ťapin, že jim příjde jeden klient za den, především u těch privátů, kde je 1500/h. Někde nepříjde nikdo několik dnů..
A pasák nechce a nechce snížit cenu, aby mu nezbylo méně.
Není normální, když v Brně jsou nejvyšší ceny v republice na privátech. V Ostravě si holky taky slušně vydělají, i když mají ceny 1000/hod.

To, že se tady v Brně snažíme mezi norníky podporovat přiměřené ceny a samostatné slečny, je v pořádku. Vysoká cena, třeba 1500/h neodpovídá kvalitě služby, to je další fikce, vyšší cena je většinou dána odvody.. zlatokopectvím. Nějaký argument - když na to nemáš, dát o 200-300 víc, zůstaň doma, je hloupej.., to říkaj většinou ti, co na tomto byznysu parazitují.
V Praze máš většinou vyšší platy a ceny ťapin na dobrých privátech jsou nižší než v Brně (třeba v Golden Eye 1100/hod, mazlivé studentky 1200/hod). Je tam velká konkurence. naproti tomu v okresním městě, třeba Písek, kde je jeden privát, si mohou třeba dovolit i cenu vyšší. Nějakou dobu jim to vychází.

Takže není důvod, aby ceny zde na Moravě by mohly být zhruba stejné, v Brně, Olomouci, Ostravě. Sir Ob má naprostou pravdu, taky si většinou v Ostravě nebo i v Olmiku dobře vyberu.
vulcan

Příspěvekod Sir_Ob » čtv 2. zář 2010, 15:01

pink-pelican píše:To nema smysl, tady chce kazdy vydelavat co nejvic a za vse platit porad 3.50kc.

Nemám v úmyslu zde dělat nějak dusno, či se s tebou hádat, ale v mém případě je můj měsíční limit pro návštěvy zařízení tohoto typu dán mými finančními možnostmi a má svůj nepřekročitelný strop. Je to přesně jak říkáš "Benzin uz taky nestoji 2 koruny dnes je pomalu za 32 kc a kazdy jezdi, pivko taky uz neni za 5 kc ale za 25 ve slusnem baru". Takže je-li cena příznivá, dopřeji si tyto radovánky častěji. Chápu, že logika brněnských ťapin vychází z předpokladu, že ti chlapi stejně nemají jinou možnost a prostě dojdou. Ale já tu možnost prostě mám a hodlám jí využít.

Ps. jen tak pro zajímavost, ceny v Polsku jsou ještě nižší.
Sir_Ob

Příspěvekod brnak1 » sob 4. zář 2010, 11:39

.
Naposledy upravil brnak1 dne sob 22. říj 2016, 19:03, celkově upraveno 1
brnak1

Příspěvekod Honzi » sob 4. zář 2010, 20:12

brnak1 píše:
vulcan píše:V Praze máš většinou vyšší platy a ceny ťapin na dobrých privátech jsou nižší než v Brně (třeba v Golden Eye 1100/hod, mazlivé studentky 1200/hod). J

Kdo tyhle pražské priváty vede? Bača nebo holky samy?
Podle mě je pro holku nejlepší najít si svůj byt a neplatit někde jinde 4 tisíce týdně za 1 pokoj. Vím že je to problém najít byt kde to půjde, ale když tam je holka sama, tak tam nebude provoz jako na nádraží a dá se to lépe utajit.
Nechápu ještě jednu věc, že některý holky vůbec nepřemýšlí dopředu. Když přece norníka dobře uspokojí a klidně mu něco víc slíbí na příště, tak mají jistotu že se zase vrátí a znovu zaplatí. Tenhle přístup jsem viděl u drtivé menšiny holek. Ale to je přece to o čem tenhle byznys je. Když někdo nechápe co znamená "náš zákazník náš pán" tak se pak nemůže divit, že nevydělává.

To jsi si nevšiml, že v Brně se naopak prosazuje pohled však ještě rád přilezeš, aby ti dala . :wink:
Jako by jim nedošlo, že nejednají s manželem přítelem, přítelem či přítelkyní. :lol:
Honzi

Příspěvekod vulcan » ned 5. zář 2010, 1:30

brnak1 píše:
vulcan píše:V Praze máš většinou vyšší platy a ceny ťapin na dobrých privátech jsou nižší než v Brně (třeba v Golden Eye 1100/hod, mazlivé studentky 1200/hod). J

Kdo tyhle pražské priváty vede? Bača nebo holky samy?

brnak1
Konkrétně Golden Eye 1100/hod - tam je pasák žena - Angela (bere si 300 Kč, dívkám zůstává 800 Kč.) :idea: věnuje se těm dívkám, dbá, aby měly dobrý přístup, sama byla ťapina ještě před rokem.. A mají velmi dobrou návštěvnost - a nepřehánějí to.
Privát Mazlivé studentky ( u Flóry) 1200/hod, je v tom i OB. tam je taky organizátor, pastevec, ale podrobnosti nevím.
Mimoto, je celá řada privátů, v Praze, kde se holky udělaly samy pro sebe. ty jsou většinou nejlepší.
Navíc v Praze působí velká konkurence.
vulcan

Příspěvekod vulcan » ned 5. zář 2010, 1:44

brnak1 píše:
Nechápu ještě jednu věc, že některý holky vůbec nepřemýšlí dopředu. Když přece norníka dobře uspokojí a klidně mu něco víc slíbí na příště, tak mají jistotu že se zase vrátí a znovu zaplatí. Tenhle přístup jsem viděl u drtivé menšiny holek. Ale to je přece to o čem tenhle byznys je. ... pak nemůže divit, že nevydělává.

brnak1
u nás všeobecně málo lidí umí přemýšlet dopředu. Nejen v této branži. Spíše tendence na "rychlé prachy".

Jsou ale i tady v Brně výjimky s dobrým přístupem a cenami. Právě ty je třeba podporovat.

Abychom některým holkám nekřivdili :idea: - tak některé z nich by docela rády měly přístup dobrý s budováním klientely.
Ale někdy je "semele" privát :twisted: , žárlivé kolegyně, nedočkavý pastevec, životní situace...

Své dělá taky téměř monopol v inzerci. Vidíte, co vzniklo ze sexprivat.cz. :twisted:
vulcan

Příspěvekod saman9 » ned 5. zář 2010, 12:57

vulcan píše:
brnak1 píše:
Nechápu ještě jednu věc, že některý holky vůbec nepřemýšlí dopředu. Když přece norníka dobře uspokojí a klidně mu něco víc slíbí na příště, tak mají jistotu že se zase vrátí a znovu zaplatí. Tenhle přístup jsem viděl u drtivé menšiny holek. Ale to je přece to o čem tenhle byznys je. ... pak nemůže divit, že nevydělává.

brnak1
u nás všeobecně málo lidí umí přemýšlet dopředu. Nejen v této branži. Spíše tendence na "rychlé prachy".

Jsou ale i tady v Brně výjimky s dobrým přístupem a cenami. Právě ty je třeba podporovat.

Abychom některým holkám nekřivdili :idea: - tak některé z nich by docela rády měly přístup dobrý s budováním klientely.
Ale někdy je "semele" privát :twisted: , žárlivé kolegyně, nedočkavý pastevec, životní situace...

Své dělá taky téměř monopol v inzerci. Vidíte, co vzniklo ze sexprivat.cz. :twisted:

zdarec všici,
2vulcan
"Jsou ale i tady v Brně výjimky s dobrým přístupem a cenami. Právě ty je třeba podporovat."

s tím maximálně souhlasím. nešel by jako jejich podpora udělat na úvod této kategorie s4y nebo i na obdobných diskuzních srv jednoduchý seznam třeba" ťapiny do 800/1300" kam by šel uvést pouze kontakt bez dalších diskuzí, ev bych se osobně přimlouval za jednoduché hlasování typu spokojenost/neutral/negativní kam by šel ke každé dát jeden hlas pro lepší orientaci
saman9

Příspěvekod Jájínek » ned 5. zář 2010, 23:51

No a proč to rozmazávat i tak sem píše cca. 10 lidí,ať si každý jde kam chce,a za kolik chce!
Přínosem je jaká je holka,privát, to ostatní si dohodnu po telefonu,i tak každá sedne každému jinak,a naopak :!: :!: :!:
Jájínek

Příspěvekod honda3 » pon 6. zář 2010, 8:07

Proč to rozmazávat a upozorňovat na kvalitnější služby za lepší cenu? ........třeba to bude pozitivně vést k tomu, že holky budou dělat jen samy na sebe (což my nornící uvítáme) a nebudou chtít nad sebou baču, ne?
honda3

Příspěvekod Rampouch999 » pon 6. zář 2010, 9:21

Pánové, každá dívka, žena má svojicenu a pokud je vybraná slečna či žena můj typ tak proč bych ji nezaplatil na hodinku 1500kč?? Nejsem žádný skrblík.. Navíc většina z nich co dělá tuhle práci jsou bud matky samoživitelky nebo studentky které si přivydělávají ke studiu aby přežili.. Tak proč by jsme jim neměli pomoci??
Rampouch999

Příspěvekod Jájínek » pon 6. zář 2010, 10:01

Nejde o to někomu pomáhat :wink:
Ale pokud mi holka sedí tak nemám problém jí dát 1500,- :!:
Na fotky ani na toto forum nedám,fotky nemusí sedět,to jestli je fotka pravá nebo ne neřeším,zavolám si,jdu a sám se rozhodnu :!: Doporučení na dívky se tady dost rozchází,a je to přirozený,jak jsem psal každému sedne jiná,proto se tímto forem moc neřídím :!: :!: :!:
A jezdit do Prahy nebo jinam,jen protože tam holky dělaj hodinu za 1200,- :?: No nevím...
Jájínek

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma