Hledat  

Banskobystricka 79

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Banskobystricka 79

Příspěvekod Kmotr » stř 19. kvě 2010, 6:24

montecinto píše:
Kmotr píše:no jedna věc je napsat o holce, že není můj typ, nebo že ji smrdí z držky a druhá vyzývat ostatní k bojkotu:-)))

Tady jsi , Kmotře, tak nějak nepochopil, že se reagovalo na příspěvek nokida, že při neseriozním jednání a domluvě určité ťapiny (zde Sofie) je vhodné se na ni vykašlat, bojkot zde funguje a často dotyčná pochopí. A Ty jsi do toho hned zamíchal vlákno o bojkotu cen 1500, které se Ti, pochopitelně jako pastevci nelíbí.

Vidíš to - a já s ní mám excelentní zkušenost. Tak bych mohl - kdybych byl takový debil jako někteří tady - napadnout Davida (ten tu špatnou zkušenost myslím měl), že je pasák jiné slečny, a pomlouvá Sofii, protože je to pěkná ženská a dá se předpokládat, že bude mít hodně kšeftů.
Zamíchal jsem do toho bojkot čehokoliv, což je podle mně velmi uhozené.
Kmotr

Příspěvekod Kmotr » stř 19. kvě 2010, 6:36

?
Naposledy upravil Kmotr dne pát 9. črc 2010, 23:57, celkově upraveno 1
Kmotr

Příspěvekod nokid » pát 21. kvě 2010, 14:39

No jak vidím, hádáme se tu každý s každým. Ale připadá mi, že tyhle fóra - alespoň co se hodnocení jednotlivých holek + celých privátů týče - VLASTNĚ NEMAJÍ SMYSL! Na jedné straně tedy, na dotaz (možná!) někdo odpoví, ale BEZ ZÁRUKY pravdivosti, pardon, aktuálnosti informací a stejně pak odkazuje tazatele na jiné zdroje, nejspíše zavolat si na číslo které on zná samozřejmě už od počátku!

Snad má nějaký význam debata o Viagře nebo bojkotu vysokých cen, ale nemám jistotu ani v tom.

Speciálně pro Honziho: Neřekl jsem ti, abys mě ignoroval? Tady už nejde o jiné názory, ale setrvalé napadání, lhaní a pomlouvání ze tvojí strany! Já stojím za každým písmenem které jsem řekl, jestli někomu připadá že jsem haur, tak já to nazývám zdravým sebevědomím a na západ odtud si toho lidi cení. Buď také takový a bude se ti více líbit na světě... (Smajlíka si odpustím)
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod Honzi » pát 21. kvě 2010, 14:50

Nokide,
zase kecáš. :lol: Řekl jsi, že budeš ignorovat ty mě. :mrgreen: A aby jsi mi říkal, co mám dělat, na to je ti "tvoje zdravé sebevědomí" na dvě věci. :D
Jinak já nelžu, jen ty by jsi si mohl po sobě číst co jsi vlastně napsal. Já jsem si pečlivě ověřil, zda je všechno napsáno tak, jak jsem uvedl. :wink:
A skutečně mě hrozně moc mrzí, že budeš ignorovat tento příspěvek tak, jak se patří na velmi silná slova. --:o
Honzi

Příspěvekod nokid » pát 21. kvě 2010, 16:44

Názor na nás dva nechť si udělají ostatní sami. Tohle je pod mou úroveň.
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod Honzi » sob 22. kvě 2010, 19:34

jj, konečně správná myšlenka. :wink: Tedy o tom, že ostatní si udělají vlastní názor. :mrgreen:
Honzi

Příspěvekod Rafael » pát 6. srp 2010, 1:28

Jedna hodně negativní zkušenost s privátem Banskobystrická 79. :evil:

Domluva s Lenkou 731 975 312 , přesně na čas, že přijedu v 16,30. Vše odsouhlaseno, slečna se prý těší. :shock: Ještě jsem se ptal, zda se mohu spolehnout, jel jsem kus cesty autem..

Když jsem projížděl v 16,25 kolem "zeleného domu", tak jsem viděl jak tam s mobilem u ucha stojí norník. :o
Zaparkoval jsem a hned volal, slečna "studentka" Lenka mně líbezným hláskem sdělila, že přišel zákazník, abych hodinu počkal. :shock:
Na moji odpověď, že jsem se objednal, praskla s telefonem. :evil: :evil: :evil:

Takové poběhlice by měli pranýřovat :!: :!:
Přílohy
Banskobystrická79    Lenka  cave.jpg
Banskobystrická79 Lenka cave.jpg (17.49 KiB) Zobrazeno 21808 krát
Rafael

Příspěvekod lliibboorr111 » čtv 2. zář 2010, 15:04

hej teď sem sem po dlouhé době zavítal, ten privát ještě je? se divím
lliibboorr111

Příspěvekod brnak1 » sob 4. zář 2010, 11:42

.
Naposledy upravil brnak1 dne sob 22. říj 2016, 19:03, celkově upraveno 1
brnak1

Příspěvekod cortex.bm » ned 5. zář 2010, 12:57

brnak1 píše:To se teda taky divím. Udělal jsem tam otočku mezi dveřmi už kdysi dávno a vůbec jsem toho nelitoval. Nakonec se mi tady potvrdilo, že jsem se v ní nezmýlil.

V poslední době se mně zdálo, že tento privát se zlepšil. Co tam přišly Sabina a Dominika (dříve Adriana na Kopečné), tak byl celkový dojem lepší.
Prý mají přijít i další.
cortex.bm

Příspěvekod david2 » pon 6. zář 2010, 0:21

cortex.bm píše:
brnak1 píše:To se teda taky divím. Udělal jsem tam otočku mezi dveřmi už kdysi dávno a vůbec jsem toho nelitoval. Nakonec se mi tady potvrdilo, že jsem se v ní nezmýlil.

V poslední době se mně zdálo, že tento privát se zlepšil. Co tam přišly Sabina a Dominika (dříve Adriana na Kopečné), tak byl celkový dojem lepší.
Prý mají přijít i další.

Mohu potvrdit - nové holky, (patří k nim ještě Linda), to tam pěkně prozářily. Pokud tam, ale, přijdou ještě další, tak mám obavy, aby se to nevrátilo zase k tomu horšímu. Tři děvčata, jeden malý byteček a dva provozní pokoje, to je tak akorát.
david2

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma