já jsem reagoval pouze na
chlap co má mozek mezi nohama.Sorry pánové.
Takže teď jistě pochopíš, že jsem tě nepovažoval za subinku.

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Honzi píše:PSICE píše:Zdravím,dlouho jsem se přemáhala abych tady něco napsala.
Nebudu to komentovat jen asi toto. "Dělá z tebe kravku domácí a orálem doma opravdu nic nevyřešíš"... Dobrá rada na závěr....Najdi si jiného ale počítej s tím že to bude opět jen chlap co má mozek mezi nohama.Sorry pánové.Vaše psice
No, v každém případě je ještě horší, pokud tam má mozek ženská.Ono je to tak nastejno, hlavně že platí "podle sebe soudím tebe", že fenečko?
![]()
schat11,
nedej na ni. Ona je hooodně ukřivděná. Aby jsi byla v obraze, tak jí slečny odváděly část výdělku. Možná i ten tvůj jí přispíval.A utekly jí, všechny.
rencar píše:Predstava ze toho pritel necha je tezce naivni ... maximalne si bude vic davat pozor . Jak nekdo nekde napsal : norniceni je jako koureni (cigaret) - droga , kdo s tim zacne, muze s tim na cas skoncit , ale navzdycky na to bude mit chut a cas od casu to proste nevydrzi . Nejakej sexuolog to nevyresi
schat11 píše:Tak jste meli panove pravdu. Vydrzel to asi 3 mesice a udelal to znovu. Opet se kaje, ze tam uz nevkroci a sexuolog ma napsal brom a Esoprex. Ja mu uz take neverim a cekam, kdy mu na to prijdu a potahne....
schat11 píše:myslim, ze kdyz clovek chce, muze s tim prestat. Je to o sile vule a discipline. Vetsina z vas tu je svobodnych...nebo se taky mylim...
schat11 píše: Tak jste meli panove pravdu. Vydrzel to asi 3 mesice a udelal to znovu. Opet se kaje, ze tam uz nevkroci a sexuolog ma napsal brom a Esoprex. Ja mu uz take neverim a cekam, kdy mu na to prijdu a potahne....
schat11 píše:myslim, ze kdyz clovek chce, muze s tim prestat. Je to o sile vule a discipline.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník