Plánuju rozlučku se svobodou,pro mého kamaráda.Nevíte o privátu,podniku,kam mužeme zajít ve třech chlapech a kde jsou tak dvě, tří pohodový holky.Ochotný jít do takové menší skupinky?Dík za veškeré informace.

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
hans6520 píše:Na Mlýnské by to možná nebylo špatné si myslím ale poněkud nákladné vše je s ochr... a ceny 1500 kč/1h myslím že jsou tam 3 a docela kočky a pak Křížová 10 tam to taky občas není marný... tak hodně štěstí bez svobody![]()
Pak dejte vědět cau.
Honzi píše:hans6520 píše:Na Mlýnské nákladné vše je s ochr... a ceny 1500 kč/1h .
... na Mlýnské jsou 4. Ale málokdy v plném, dokonce v požadovaném, počtu, takže by byla asi nutná předchozí domluva.
Co se týká Křížové, tak bych byl skeptik. Jednak přístup a najít tam 3 slečny s odpovídajícím přístupem by byl podle mě velký problém.
A lewit, bez toho, že by jsi tam šel jako předvoj a vzbudil důvěru, že tam nedojde tlupa opilců, si myslím, že nemáš moc šanci. Potom ti zbývá klub. Už proto, že v drtivé většině priváty končí do 20-22 hodiny. Zrovna Mlýnská končívá brzičko .... .
lewit píše:Tak počítám,že za hodinu budou dvě holky mezi 2400,- - 3000,-,pokud nějaký nedávají třeba slevu.+ asi nějakej příplatek,páč kamoš si análek asi nenechá ujít.Jinak žádný další příplatkový akce asi nebudou.Rád bych,ať se kočky o něho postarají a nějaký lesbihrátky neuškodí
lewit píše:Tak jsem teda zjistil,ža náš původní plán je asi nerealizovatelný.Nakonec asi vyšleme novomanžela,ať si užije.Chceme pro něho ale dvě holky.Po důkladné sondážy tohoto fóra mě vyšla Iva a Kety v Kr. Poli.Myslíte že je to dobrej nápad,nebo špatnej nápad,nebo jakej je to vlastně nápad?Trochu jsem nejistej ohledně jejich věku,jsou něco kolem 35 let a zase si říkám,když už průser, tak s nějakým mladým zajdou.Ale nenašel jsem nic atraktivnějšího.Máte nějakej tip?Podmínka je,aby to bylo dobře dosažitelný z centra Brna.
Uživatelé procházející toto fórum: Praseslav a 5 návštevníků