Hledat  

Panic

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Panic

Příspěvekod Sode » pon 19. črc 2010, 11:40

Zdravím, je mi 20 a jsem ještě panic. Ne že bych byl hnusnej, tlustej, nebo se o sebe nestaral a žádná mě nechtěla. Prostě jen nejsem ten typ co chodí na diskotéky a nebo na ulicích otravuje každou ženskou. Navíc teď nemám zájem hledat vztah. Ale chtěl bych o to už přijít :) Padla tedy volba na privát.
Chtěl bych od vás nějaký doporučení na holku, která by byla vhodná pro tento týp zákazníků :) Měla by být asi trochu starší (žádná dvacítka), měla by být aktivní (sama bude střídat polohy, sama pobídne k akci,...), komunikativní,...

Nemusí být přímo z brna, klidně i z okolí (olomouc, zlín,...)

Díky :)
Sode

Re: Panic

Příspěvekod zlobivakocka » čtv 26. srp 2010, 0:50

sice sem spíš k té dvacítce(19),ale na paní učitelku si hraju ráda a myslím,že bychom si to oba mohli příjemně užít:)
Linda 721050225
zlobivakocka

Příspěvekod cumtrainer » čtv 26. srp 2010, 1:47

Lindo ta vychrtla blond na mikado se spicatyma kozama ses ty? :)
cumtrainer

Příspěvekod zlobivakocka » čtv 26. srp 2010, 8:20

cumtrainer píše:Lindo ta vychrtla blond na mikado se spicatyma kozama ses ty? :)

za vychrtlou se nepovažuju,ale ano,asi myslíš mě.
zlobivakocka

Příspěvekod cortex.bm » čtv 26. srp 2010, 22:17

zlobivakocka píše:
cumtrainer píše:Lindo ta vychrtla blond na mikado se spicatyma kozama ses ty? :)

za vychrtlou se nepovažuju,ale ano,asi myslíš mě.

cumtrainer
Linda je dost vychrtlá, nožky má jako špejle... co jsem mohl poznat.
malé kozy.
Chtělo by to více papat.. :D
cortex.bm

Příspěvekod Jameson » ned 5. pro 2010, 0:31

Svůj první příspěvek dávám sem. Taky mám stejný problém, taky panic. V mém případě je to asi takhle: přestalo mě bavit
čekat na tu pravou. A navíc se to holt nedá vydržet. A tak si chci zkusit prostě užít s holkou na privátu.

Asi chápete, že poprvé hledám hlavně soukromí, diskrétnost, prostě pohodu.

Může někdo doporučit nějakou dívku? Pokud chcete vědět, co přesně hledám, tak:

Věk 18 - 25 (max), spíše štíhlou (někdo říká vychrtlou), ideálně trochu submisivní slečnu.
Jameson

Příspěvekod perkele » pát 10. pro 2010, 19:44

mam stejnej problem jako tady kluci, nejakej kontakt na holku vhodnout "pro tento typ zákazníků"? Praha
perkele

Příspěvekod Zebra » sob 11. pro 2010, 0:16

perkele píše:mam stejnej problem jako tady kluci, nejakej kontakt na holku vhodnout "pro tento typ zákazníků"? Praha

Rekl bych, ze to mas celkem jedno... Snad jedine, co bych ti doporucil, je bud maly privat nebo nejlepe privat, kde je holka sama... at na to mate trochu klidu.

Teda napada me jeste jeden postup... Privat, kde je holek vic a vzit to treba ve ctyrech :) Nebude to tak intymni, ale zato s paradou :) Nicmene ja bych volil to prvni...
Zebra

Zpět na Diskuse na téma