|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Paolo1206 píše:
Zkus tuhle Kristýna 720113685, ještě jsem u ní nebyl, ale mluvil jsem s ní. V telefonu byla velice příjemná a prsa mají být opravdu silikony.
montecinto píše:Paolo1206 píše:
Zkus tuhle Kristýna 720113685, ještě jsem u ní nebyl, ale mluvil jsem s ní. V telefonu byla velice příjemná a prsa mají být opravdu silikony.
Byl jsem za tou Kristýnou, na Kopečné. Silikony má čerstvě udělané a vůbec k její postavě nesedí. Působí jako nějaké airbacky a i na pohmat mně to bylo nepříjemné.
Jinak Kristýnka není ani kráska, ani šeredka, příjemná na pokec, vše dělá s ochranou, cena 1000 půl hodiny, hodina 1500.
Pro mne to není na opáčko.
To už lepší silikony má Diana na Mlýnské. Nebo Petra 777 104 888 na Dornychu, ta je navíc mnohem hezčí.
A pokud bys chtěl zajet do Olomouce, tak Slovenka Erika.
viewtopic.php?f=7&t=1689&p=15437#p15437
otik1 píše:Můžeš napsat o kterou Kristynu jde i s telefonem a jestli má někde foto?
To jak si ji popsal, tak to je přesně můj typ.
otik1 píše:No já sem si to myslel, podle fotek ty silikony vypadají nepřirozeně,
jenže Kmotr/Dobermann jí tady tak vychválil,
že sem myslel, že píše o jiné Kristýně a ne na te fotce.
otik1 píše:No já sem si to myslel, podle fotek ty silikony vypadají nepřirozeně,
jenže Kmotr/Dobermann jí tady tak vychválil,
že sem myslel, že píše o jiné Kristýně a ne na te fotce.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků