Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod Dobermann » stř 3. lis 2010, 21:30

tady je to rozebráno dopodrobna
http://www.mojecestina.cz/gramatika/c20 ... X-typ.html
člověk není nikdy dost starý na to, aby se nemohl něco nového přiučit :lol:
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod vulcan » stř 3. lis 2010, 22:37

Dobermann píše:tady je to rozebráno dopodrobna
http://www.mojecestina.cz/gramatika/c20 ... X-typ.html
člověk není nikdy dost starý na to, aby se nemohl něco nového přiučit :lol:

Ano, to je pravda. Není typ jako tip. :D
Uznávám , že jsem se mýlil. :!:
(podívejme, ke všemu jsou dobrá tyto fóra) :D
vulcan

Příspěvekod Dobermann » čtv 4. lis 2010, 8:40

Pozor na spodního výra!
schválně kdo ví odkud to je
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod tas11 » čtv 4. lis 2010, 11:07

Dobermann píše:Pozor na spodního výra!
schválně kdo ví odkud to je

Věřím v Garpa :mrgreen:
tas11

Příspěvekod Rafael » čtv 4. lis 2010, 12:15

honda3 píše:Nesouhlasim s dobrmanem. Mám cenovy limit nad který za svlečnou nejdu. Už proto že vím, že ty love nejdou stejně jí. A nejsem v tom sám, jak je koneckonců vidět v tomto vlákně. Trh řídí poptávka, což je někdy dobře, někdy ne.

honda3 má úplně pravdu,
já taky jsem si dal cenový limit nad který nejdu, z principu.
Kvalita s cenou nemá nic do činění, to jsem jen odvody pasákům, které ji navyšují,
a proto je vehementně tady třeba na fóru obhajují - ty vysoké ceny.

Měli bychom více vyzdvihovat ty dívky, které mají slušnou cenu 1200-1300/h a zároveň odvedou dobrou "práci".
Napadá mně - na Zborovské Tereza, na Jugoslávské Daniela, Simona.
Na Palackého Sonja. Na Leitnerové Ester (dříve měla vyšší cenu, pak pochopila, že tudy cesta nevede).
Na Bayerové Katka, Lucka na Merhautové,
na Mendláku Nikol má 1000, a velmi dobré služby, mladá holka, bývá ale jen občas.
Katka na Provazníkové, co odešla z Křížové má cenu 1200.
Zajímavej typ, i když trochu starší, ale docela rajcovní je nyní na Kotlářské Inka, má cenu 1200 za hodinu.
Silvie na Viniční. Na Došlíkové všechny dívky - Iva, Monika i Markétka mají cenu 1200 a vždy byl skvělý sex. A nejsou to ani staré , ani škaredé holky, naopak.
Danielka na Krausové. Na Dornychu Jitka 1200 hodina a s krásnýma kozama, nyní je myslím na Úvoze.
Veronika a Dominika v Řečkovicích.
Je jich už poměrně hodně, které pochopily, že cena kolem 1000 - 1300 za hodinku je v Brně taková optimální, stejně jako v Olomouci, kde je taky velký výběr v cenách 1000 -1200, mladé, pěkné studentky, žádné příšerky.

Tak za těmi , které mají 1500 nechodím, podobně jako i kolegové norníci, které znám.
Nebo jdu jednou a pak se domluvím na šuk mimo privát, na to přistoupí většina dívek.
Rafael

Příspěvekod cortex.bm » čtv 4. lis 2010, 12:59

Dobrý ceny mají te´d i holkky na Tkalcovké, zatím jsem ale nebyl.
cortex.bm

Příspěvekod 232821 » stř 26. led 2011, 0:14

soliter. píše:Nenechme ze sebe dělat blbce a za ťapinama za tyto prachy nechoďme.
Uvidíte, že se velmi brzo vzpamatují. Ostatně jako už více z nich.

JE TO JEDNODUCHÝ......KDYŽ NA TO NEMÁŠ TAK TO NEDĚLEJ....
232821

Příspěvekod montecinto » stř 26. led 2011, 1:07

232821 píše: JE TO JEDNODUCHÝ......KDYŽ NA TO NEMÁŠ TAK TO NEDĚLEJ....

to je spíše sebekritika
montecinto

Příspěvekod Velkaokurka » pát 4. úno 2011, 21:44

Pred tydnem jsem byl sluzebne v Praze, ale take jsem si trouchu uzil. Take jsem vyuzil svuj cas, abych prozkoumal situaci, co se tyka cen. Vysledek? Ceny v Brne jsou vysoke, vyber holek je horsi a celkovy pristup. . . bez komentare. :cry:

Nechapu proc nase mile moravske holky :wink: nenabizeji lepsi ceny. Posledni dobou jsem mluvil s 3 divkami z Brna, ktere si stezuji na to, ze nemaji zakazniky. :shock: (tyhle dokonce i mely lepsi ceny a rozumni pristup) Pasaci nemuzou rict, ze musi nastavit vysoke ceny kvuli navstevnosti, kdyz holky nemaji koho sukat. o:-o Bohuzel nekdo zrejme plati tyhle silene ceny, jinak by nemohli v nich pokracovat. :?
Velkaokurka

Příspěvekod Rafael » sob 5. úno 2011, 2:39

Velkaokurka píše: v Praze, ..prozkoumal situaci, co se tyka cen. Vysledek? Ceny v Brne jsou vysoke, vyber holek je horsi a celkovy pristup. . .
Nechapu proc nase mile moravske holky :wink: nenabizeji lepsi ceny. Posledni dobou jsem mluvil s 3 divkami z Brna, ktere si stezuji na to, ze nemaji zakazniky. :shock:

Je to furt debata dokola. Řada holek by nabídla lepší cenu, ale často jim to pasáci nebo závistivé kolegyně nedovolí.
A pak se diví, že tam příjde jeden kunčaft za den.

S tou Prahou mám taky podobnou zkušenost jako Velkaokurka.
Větší konkurence vede k lepšímu přístupu, aspoň většinou, co jsem vyzkoušel, je mnohem lepší výběr, hlavně mladších holek
- tady v Brně to často vypadá jako, s prominutím, u senior dámského klubu.. koukněte na první stranu toho http://www.sexprivat.cz. :shock: :shock: A že je v Praze hafo privátů s cenama okolo 1200 za hodinu a s mladými kočkami.. naposledy vyzkoušeny na radu kolegy Mazlivky - výběr na místě, 1200 včetně orálu bez. :oral: A porovnejte to tady v brně, kde chtějí 1500 + příplatky už postarší dámy.
Rafael

Příspěvekod lance7 » sob 5. úno 2011, 11:25

Rafael píše:
Velkaokurka píše: v Praze, ..prozkoumal situaci, co se tyka cen. Vysledek? Ceny v Brne jsou vysoke, vyber holek je horsi a celkovy pristup. . .
Nechapu proc nase mile moravske holky :wink: nenabizeji lepsi ceny. Posledni dobou jsem mluvil s 3 divkami z Brna, ktere si stezuji na to, ze nemaji zakazniky. :shock:

Je to furt debata dokola. Řada holek by nabídla lepší cenu, ale často jim to pasáci nebo závistivé kolegyně nedovolí.
A pak se diví, že tam příjde jeden kunčaft za den.

S tou Prahou mám taky podobnou zkušenost jako Velkaokurka.
Větší konkurence vede k lepšímu přístupu, aspoň většinou, co jsem vyzkoušel, je mnohem lepší výběr, hlavně mladších holek
- tady v Brně to často vypadá jako, s prominutím, u senior dámského klubu.. koukněte na první stranu toho http://www.sexprivat.cz. :shock: :shock: A že je v Praze hafo privátů s cenama okolo 1200 za hodinu a s mladými kočkami.. naposledy vyzkoušeny na radu kolegy Mazlivky - výběr na místě, 1200 včetně orálu bez. :oral: A porovnejte to tady v brně, kde chtějí 1500 + příplatky už postarší dámy.

naprostý souhlas :!: v Brně to jde z kopce už delší dobu - fake fotky, přestřelené ceny, otřesný přístup typu "udělej se, neotravuj a vypadni",... :evil:
čest výjimkám...
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod nokid » pon 7. úno 2011, 15:37

Ono je to jako ve všem, podnikatel(ka) nastaví ceny, zákazníci buď přijdou nebo ne, ale s cenami je pohnout nenapadne, s kvalitou služeb/zboží taky ne, viděl jsem takových spoustu co na tom zkrachovali aniž by pochopili, jak se točí svět...
Je ale tragédie, že ještě ani za 21 let se někteří/některé nestačili poučit. Času na to bylo dost.
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod cortex.bm » pon 7. úno 2011, 20:47

nokid píše:... podnikatel(ka) nastaví ceny, zákazníci buď přijdou nebo ne, ale s cenami je pohnout nenapadne, s kvalitou služeb/zboží taky ne, viděl jsem takových spoustu co na tom zkrachovali aniž by pochopili, ....

No právě proto :idea: tady je toto vlákno - bojkot ceny 1500 za hodinu. Je potřeba za takovýma nechodit a kritizovat, jinak to nebude lepší.
A vždycky se najdou nějací chytráci, kterým se ten bojkot nelíbí. Proč ? Protože je pro ně výhodný. :shock: :evil:

V časopisu Týden byl dnes článek o prostituci, a popisuje se, jak se obrovsky snížila poptávka,a zároveň hodně zvýšila nabídka,
přibylo ťapinek, hlavně tuzemských, a průměrná sazba na hodinu je kolem 1000. Akorát tady v Brně to zvyšujeme.
cortex.bm

Příspěvekod Anett » stř 2. bře 2011, 13:51

Zlatíčka,kolik by jste si tak představovali?500-1000? Tak to Vám poradím pěknou Cik.čtvrt i s dárečkem,a potom si ztěžujte.Pačko. :D :D
Anett

Příspěvekod honda3 » čtv 3. bře 2011, 9:02

700/1100
honda3

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma