Hledat  

Vysočina

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Vysočina

Příspěvekod kents » úte 1. úno 2011, 13:33

Musím založit nové vlákno, protože mě už nebaví pročítat ta stará a navíc tam stejně nenacházím co hledám.
Hledám holky z Vysočiny, které zároveň nabízí dámský anál i oboustranný piss, popř.fist. Existuje vůbec nějaká?
O jedné vím, Magda z Jihlavy, vše komplet 1500/h, ale dvakrát jsem ji volal a ani jednou nemohla, když se to hodilo mě. Je ještě nějaká jiná?
kents

Re: Vysočina

Příspěvekod Leo2 » pon 21. úno 2011, 0:47

Kdo hledá najde....musíš si to vygooglovat.. :P
najdi si např. http://www.sexvjihlave.cz
tam si zaručeně vybereš.... :lol: :lol: :lol:
další je v Pelhřimově a dražší a "upejpavější" v Třebíči.
To co chceš dělat najdeš zaručeně v Jihlavě. Já osobně mám raději amatérky a tam jsou teda dóóóóst protřelý.. :roll: :lol: :oral: o:-o :oo:
čau Leo 8)
Leo2

Příspěvekod tsawo » stř 11. kvě 2011, 12:45

Zdravím všechny, k privátům k Jihlavě bych přidal hodnocení Martiny 21, tel. 604850115 (asi polocigánečka-nevím). Sídlí v ulici Na kopci. Je tam solidní dostupnost s pododlným parkováním na sídlišti. Telefony bere jakási postarší šéfka, která je však celkem v pohodě a slušná. Domluva uplně bez problémů. Otevřít přijde jedna z domluvených slečen (prý jsou tam tři). Měl jsem Martinu, věk 21 celkem odpovídá, fotky celkem nee. Je to trochu oplácaná (ale fakt ne moc) ťapka. Pokec s cigarem před, uplně jako s mladší sousedkou z baráku :-). Vleze za váma do vany a je celkem aktivní a snaživá. Po přechodu do postele se bez řečí chytne práce a rozhodně to není profesionálka v hanlivém smyslu. Spíš se snaží, aby udělala radost a aby se k ní člověk vrátil. Nechá se prstovat i lízat. Prsa taková menší a špičatá. Poslušně střídá polohy a celkem se jí líbí prstování i ze zadu. Dost hezky u toho všeho pokňourává. Neřekl bych, že se snaží přehrávat. Cena je 800/1200, což je na Jihlavu dost solidní. Jediné zklamání bylo to, že jsem podle fotky čekal nazrzlou holku s vlnitýma vlasama a ono nee. Je asi polocigánka, ale vůbec to v ničem nevadí. Celkevě hodnotím jako dobrý zážitek. Vrátil bych se. A rád
tsawo

Příspěvekod jsemtu » stř 5. pro 2012, 2:46

Já v Jihlavě byl za touhle
Kód: Vybrat vše
http://vipmorava.cz/lenca-jihlava/
Domluva v pohodě,sídlí na Březinově. Věk odpovídá těm zhruba 35. Je štíhlá,krásná prdelka,ale má rozštěp rtu. Sex standard,anál ani orál bez gumy nedělá,cena 1300 za hodinu. Opakovat určitě nebudu,v Jihlavě se dají najít i lepší.
jsemtu

Zpět na Dívky mimobrněnské