Hledat  

Komplexní venerologické vyšetření

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Komplexní venerologické vyšetření

Příspěvekod xxx-starsi » stř 29. zář 2010, 21:59

Dobrý večer, pánové.

Protože jsem idiot a klesl jsem tak hluboko, že jsem šel s pouliční ťapinou na orál bez, chci se nechat vyšetřit na co nejvíce pohl. přenosných chorob najednou. Vím, že existuje takové středisko v Praze, které se na to specializuje, dělá to zdarma.

Je něco i tu na Jižní Moravě? Jestli má někdo zkušenost, dejte vědět. Předem díky.
xxx-starsi

Re: Komplexní venerologické vyšetření

Příspěvekod Ludvik » čtv 30. zář 2010, 15:17

Možná vyšetří i muže - nebo aspoň poradí:
Rozkoš bez rizika
Nabídka prevence a léčby sexuálně přenosných chorob a HIV/AIDS ženám, které poskytují placené sexuální služby.
http://www.rozkosbezrizika.cz
Adresa:
Rozkoš bez rizika Vlhká 166/10, 602 00 Brno-Zábrdovice http://www.rozkosbezrizika.cz
Telefon+420 545 578 565
Mobil: +420 737 525 429
e-mail: brno@rozkosbezrizika.cz
otevřeno:Středa 17:00 – 20:00
Ludvik
Ludvik

Příspěvekod honovo » čtv 30. zář 2010, 18:26

Ludvik píše:Možná vyšetří i muže - nebo aspoň poradí:
Rozkoš bez rizika
Nabídka prevence a léčby sexuálně přenosných chorob a HIV/AIDS ženám, které poskytují placené sexuální služby.
http://www.rozkosbezrizika.cz
Adresa:
Rozkoš bez rizika Vlhká 166/10, 602 00 Brno-Zábrdovice http://www.rozkosbezrizika.cz
Telefon+420 545 578 565
Mobil: +420 737 525 429
e-mail: brno@rozkosbezrizika.cz
otevřeno:Středa 17:00 – 20:00

Hmm, to jim teda vyslo: "Rozkoš bez rizika" na ulici Vlhká. Navic myslim, ze hned vedle je ulice "Úzká" :roll:
honovo

Příspěvekod jana50 » čtv 30. zář 2010, 19:32

Vážení pánové, málo kdy píši ale tento příspěvek mě donutil reagovat. Když si tady čtu tak se musím pousmát Vašimi tajně předávanými typy na amaterky a na děvčata z ulice. Hlavně amatérky. Prosím o vysvětlení, je pravda,že jsem žena a mužskému myšlení asi nerozumím, třeba mi to někdo vysvětlí, budu se snažit to pochopit. jde o peníze? nebo o pocit, že amatérka sexuje jen proto, že je nadržená? pak si tady přečtu, že rádoby amatérka má nakonec vyšší ceny jak my z privátu. A k tomuto tématu: organizace Rozkoš bez rizika v Brně funguje na 100%. Pravidelně nás navštěvují přímo na privátě a udělají nám testy.Mají nás podchycené z naší inzerce. Tím chci říct, že riziko nákazy na privátech, kde máte veškerý komfort, je docela mizivé. I když ........ bezpečný sex na prvém místě. S pozdravem Jana50
Naposledy upravil jana50 dne čtv 30. zář 2010, 20:19, celkově upraveno 1
jana50
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Honzi » čtv 30. zář 2010, 20:06

Zde se psalo o pouliční profi.
Co se týká tzv. amatérek s vysokou cenou, tak to jsou buď zlatokopky, kde sex nestojí za nic a hledají kavky nebo profi, co to zkoušejí takto za výhodné ceny.

Jinak požadované amatérky se chovají jako amatérky ve sportu. Sexují více srdíčkem než hlavou. :mrgreen: A to je na tom lákavé ... . :wink:
Honzi

Příspěvekod xxx-starsi » čtv 30. zář 2010, 22:10

Díky, o rozkosbezrizika.cz jsem četl, ale pochopil jsem to tak, že se orientují hlavně na ženy - profesionálky, které mají vyšetření zdarma. Naopak takové MediCentrum má vyšetření hrazené pojišťovnou a právě pro komerční užití chtějí platit.

Takové komplexní vyšetření by PRÝ měla provádět i kterákoliv dermatovenerologická klinika, teoreticky by to mohli dělat i u Sv. Anny.
xxx-starsi

Příspěvekod jana50 » pát 1. říj 2010, 0:42

Honzi, děkuji za odpověď. Už jsem to pochopila.... svět chce být klamán. jana
jana50
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Honzi » pát 1. říj 2010, 12:15

jana50 píše:Honzi, děkuji za odpověď. Už jsem to pochopila.... svět chce být klamán. jana

Ani ne klamán. :mrgreen: Ale mít pocit nějaké iluze. :wink: 8) A skutečné amatérky někdy filtraci chování kupodivu vypnou. :wink: I když sexík je někdy slabší, ale snaží se. :o
Honzi

Příspěvekod vulcan » pát 1. říj 2010, 15:16

jana50 píše:Honzi, děkuji za odpověď. Už jsem to pochopila.... svět chce být klamán. jana

Ne Jano, tos pochopila jen částečně. Určitě většina norníků nechce být klamána. :(
Ale jsou velké rozdíly nejen mezi amatérkama - od moc prima dívek s amatérským přístupem, po protřelé zlatokopky, od čistotných po špindíry. Ale i dívky na privátech jsou dost odlišné.

Co se týče venerologického rizika (koukám, že jsi to ryziko :D už opravila..)
taky je třeba si uvědomit, že jsou velké rozdíly v jednotlivých venero nemocech. V přenosu, infekčnosti, diagnostice, možnostech léčení. Rozhodně to není homogenní skupina a ani testy nemohou být stejné, nebo stejně snadno použitelné. Ale raději více testovat než méně.
vulcan

Příspěvekod jana50 » pát 1. říj 2010, 21:18

Hezký večer, Vulcane. Já tu chybku ( no chybu ) chtěla rýýýýýýchle opravit ale šla jsem pracovat a ty jsi byl rychlejší. Hold jsem zapoměla, že nepřítel nikdy nespí :lol: Děkuji za taktnost jana
jana50
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod PSICE » pon 11. říj 2010, 12:48

Dobrý den .Obracím se spíše na slečny. O problematice pohlavních chorob v Brně víme snad všichni.A naivně jsem se domnívala,že si slečny z privátů své zdravíčko hlídají,ale není to tak !!! :twisted: .Máte tady bezplatnou Dermatovenerologickou ambulanci,která k Vám může přijet přímo na privát a okamžitě na místě Vám zjistí jak na tom jste.Proč toho nevyužít ??!! :?: Dělají se testy na SYFILIS,HIV,HEPATITIDA-C.....můžete volat na TEL.737525429 :!: ......Pravidelně s nadací spolupracuji a když mi před týdnem zdravotnice volala byla jsem jen ráda.Veškeré testy měly slečny u nás na privátě negativní. Tak by to mělo vypadat po celém Brně. Pokud Vám zavolají a na domluvenou schůzku na privátě nikdo neotevře,potom je otázka proč asi ? Pro muže tato nadace není určena.Ti, musí hledat pomoc na dermatovenerologické klinice . Pěkný den přejí Lenka-720499215,Petra-728164895,Vanesa-774668362,Veronika-723476692,Lea-733208600,Míša-732652314
PSICE
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Johannes » čtv 3. bře 2011, 22:11

Mám dotaz, jak by se ťapina tvářila na to, kdybych po ní při nějakých praktikách bez chtěl potvrzení z venerologické kliniky? Jen se ujistit, že nejdu do příliš velkého rizika?
Johannes

Příspěvekod Honzi » pát 4. bře 2011, 12:53

Johannes píše:Mám dotaz, jak by se ťapina tvářila na to, kdybych po ní při nějakých praktikách bez chtěl potvrzení z venerologické kliniky? Jen se ujistit, že nejdu do příliš velkého rizika?

To žiješ asi v jiném světě snad ? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Jaké potvrzení by jsi vlastně chtěl, aby jsi nešel do příliš velkého rizika ? A to by měla jako 14 dní čekat na tebe bez sexu, aby to mělo nějaký praktický efekt? Říká ti něco jako inkubační doba ... . :?:
Navíc, jak poznáš, že test je její ... . :D
Myslet, myslet, myslet ... .
Nedělej praktiky bez :!: Mimochodem, svůj test máš sebou, včetně jména, adresy, občanky ? To jestli jsi u jiné ťapky, manželky, přítelkyně nebo jen tak nepodstoupil příliš velké riziko. :mrgreen:
Honzi

Příspěvekod gabriela » stř 9. bře 2011, 18:35

Pokud si chcete nechat udělat kompletní vyšetření doporučuji poprosit obvodního lékaře. A když zadáte pádný důvod: přítelkyně zahla, píchl/a jsem se o jehlu, obvodní je ochotnější. Zda-li to je pravda, je vedlejší....:)
......někdo se obvoďáka bojí kvůli drbům atd., pak doporučuji soukromou kliniku např. Na Bratislavské 2, jméno lékaře a číslo dodám, zde je však každý typ testu na danou nemoc zpoplatněn částkou 350-500Kč. Takže ve finále platíte celkem velkou částku, proto lepší obvodní:)....

Ale kolegyním doporučuji org. Rozkoš bez rizika na Vlhké ( Brno ). Jsou skvělí, milí a ochotní a hlavně anonymní. Vždy zaplatíte jen poplatek 40Kč......docházet můžete co 4 měsíce. Vyšetří vás odběrem, ale také poševním výtěrem....takže komplexní, jak jen to lze.....a k tomu dostanete kupu dobrého infa. Jako je pro příklad nepřijímat cizince z některýck států, nejlépe žádné. Také mi byla sdělena dost pozitivní zpráva, že HIV není lehce přenosný vir a u 500 testovaných prostitutek z Brna, měly chorobu pouze 3....jedna pozitivní sifylis.....a zbylé dvě chlamídie. Velkou část tvořily dívky z ulice. Takže zase tak hrozná situace není.....samozřejmě nesmíme holky usínat na vavřínech...heh....
Naposledy upravil gabriela dne čtv 10. bře 2011, 14:40, celkově upraveno 1
gabriela

Příspěvekod gabriela » stř 9. bře 2011, 18:47

Soukromá klinika - Mudr. Čecháček, Bratislavská 2, tel. 545212141
odběry jsou dopoledne každý všední den, řekla bych tedy nejvhodnější doba.

A kontakt na Rozkoš bez rizika, najdete na netu, čísel je tam víc :)
gabriela

Další

Zpět na Diskuse na téma